psychol32, no dobra w swojej lidze gdzie grają dwie drużyny z tego samego kraju a nie na arenie międzynarodowej, z calym szacunkiem ale co ma obchodzic np Hiszpanow ze zmarła królowa Anglii
wsc, no zdecydowanie - jak odłamał Frances i w kolejnym gemie znów dał się złamać byłem gotów położyć się do spania, ale zostało trochę whisky w butelce, to polałem i patrzyłem, jak wraca do meczu
Niesamowity mecz, niesamowity comeback Tiafoe, już byłem wkurzony, że pograłem over 40,5 i mimo TB mi nie wejdzie, ale ładnie Frances ogarnął i jak dla mnie jest teraz faworytem w deciderze
Ten kto zarwał nockę na to spotkanie Tiafoe vs Alcaraz napewno nie żałuję . No co grają kosmiczny mecz to się w głowie nie mieści . Zwrot akcji za zwrotem . Uderzenia nie z tej ziemi . Wymiany wyniszczające . I te przecudowne zagrania z obu stron
hej, pomoże ktoś z unibetem? miał ktoś z was może kiedyś sytuację że zamykający kupon mecz, postawiony przed live (dostępny w ofercie już jak zakład live ale nie ropoczęty) został anulowany lub przełożony, w jak sposób rozlicza unibet w takiej sytuacji?
piotrex007, w pierwszym półfinale to wymiana 55 uderzeniowa przy setowej dla Ruuda to było mistrzostwo. Ale chyba tylko tyle zapamiętałem z tamtego meczu. Norweg był o dwie klasy lepszy