Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przede wszystkim drużyny które mają awans nie podchodzą do meczu do końca zmotywowane. W większości grają zmiennicy którzy wiedzą że i tak w 1/8 siedzą na ławie, dlatego te mecze tak się układają
Thalion, różni się podejściem. Czy Japonia ustawiła się z Hiszpania? Wy do przerwy a my po przerwie. Hiszpania grała na luzie a czy Japonia to wykorzysta to już od Japonii zależało.
Bbrajan82, przepraszam, mój błąd, zapomniałem że te 2-2 było wynikiem czysto sportowej rywalizacji prowadzonej w duchu fair play z poszanowaniem dla innych drużyn
A jak piszecie, że Skandynawowie sobie zagrali pod wynik, to chyba nie jest specjalnie dziwne, wiadomo, że jak dwóm ekipom pasuje jakiś wynik to sobie pod taki wynik zagrają.
kriksus nie wiem, czy ktoś z Was grał tu w piłkę, czy nie grał, ale takie mecze się zdarzają i nie ma znaczenia akurat czy to MŚ, czy A Klasa. Ładujesz, strzelasz i nic nie wpada to nie znaczy, że mecz jest ustawiony. Oczywiście nikogo tu nie bronię, bo mecze ustawione są, ale tam gdzie mają być. Z resztą pewnie każdy zainteresowany wie, jak działają takie zakłady, inna sprawa, że buki je dość szybko wyłapują i najczęściej wycofują z oferty.
neutralny, póki co nie widziałem jeszcze meczu ustawionego, mówiło się jedynie że Katar często dostawał rzuty karne na zamkniętych meczach przed mistrzostwami co mogło wprowadzać w błąd potencjalnych typerow jakoby ta drużyna nie była aż tak słaba. Niemcy akurat będą chyba musieli przemodelować swój system gry, ponieważ odkąd pamiętam zawsze grali wysoko i ich to gubiło,szkoda bo przyjemnie się patrzy na ofensywne zespoly
neutralny, "Są wały w FIFA, czy UEFA, jak przyznanie mistrzostw Katarow, iale w samych meczach nie wierzę, że jest cokolwiek ustawione na oczach milardów widzów." Euro 2004 Szwecja - Dania 2-2 nie wiem, czy milaiardów, ale setek milionów na pewno.
swoją drogą myślę, że Brazylia poleci jak nie z Koreą to z Chorwacją, też są strasznie overrated, nawet pierwszym składem jak grali z Serbią czy Szwajcarią to słabo to wyglądało
ranczo0123 wcześniej ten sam Kiwior dał sam na sam Lautaro. To była po prostu partyzantka. Z resztą Kiwior kilka razy takim zagraniem się na mistrzostwach popisał
kriksus jasne, że sport nie jest czysty, co do tego nie ma wątpliwości, ale nie róbmy sobie jaj, że na MŚ są ustawione mecze. Są wały w FIFA, czy UEFA, jak przyznanie mistrzostw Katarowi, ale w samych meczach nie wierzę, że jest cokolwiek ustawione na oczach milardów widzów. Wiadomo, że są mecze gdy nie wpada. Przecież Niemcy mogli wczoraj wygrać 10-2 tyle mieli okazji i co powiecie mi, że nie chcieli strzelać, bo mecz był ustawiony?
kriksus, ten TKO to za każdym razem coś kontrowersyjnego rzuca na czat aby mieć pretekst aby się z kimś pospinać, po czym gdy kończą mu się "argumenty" to zaczyna Cię wyzywać, najlepiej takich od razu utylizować ze społeczności
kriksus w meczu z Argentyną to nie była ustawka, tylko zagrywka Argentyny, aby im zagrać na nosie. Mieli awans z pierwszego miejsca, a z Meksykiem nigdy im było nie po drodze, więc woleli wywalić ic niż Polaków
neutralny, bardziej chodzi mi to że nie każdy mecz gra się o zwycięstwo jak to trenerzy zapowiadają na konferencjach prasowych, ale jest odpuszczanie o tym podobne w meczach
TKO_Bets, Przeviez udałeś sam, ze od 3 dni wiadomo. Przypomnij mi kurs na Japonię skoro wiedziałeś, ze będzie ustawka? Ile tysięcy postawiłeś na Japonię po bajecznym kursie?