>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Historia czatu

neutralny neutralny:
@gubernator_nh idę o zakład, że pojęcie o piłce mam 100 razy większe niż Ty. Uwagi odnośnie mnie możesz zgłosić do administratora. Jeśli uważasz, że kogoś obrażam to śmiało.
D dazol3:
USA jutro ciekawie
neutralny neutralny:
My się śmiejemy z Polski, a powiedzcie jak wyglądały mecze Japonii z Niemcami, Japonii z Hiszpanią, Francji z Australią, Kostaryki z Hiszpanią. Podobnie jak nasz. Mówimy, że nie mieliśmy piłki z Argentyną, a okazuje się że mieliśmy 27%, a wiecie ile miała wczoraj Japonią? Coś koło 20.
psychol32 psychol32:
Od jutra zaczyna się poważne granie, ale coś czuję że kilku faworytów czekają dogrywki
didier_drogba didier_drogba:
Tulipany szału nie grają, ale awansują
USA do domu
mrbrightside mrbrightside:
a jak jutro Holandia z USa??
psychol32 psychol32:
Obrona na 20-30 metrze 45 minut tylko rywal słaby
i Szwajcaria postraszy mocno Portugalię kto wie jak sie to zakonczy...
Chorwacja tez awansuje i to w 90 minutach
Hiszpania moze nawet i po dogrywce ale awansuje
psychol32 psychol32:
Maroko z drugiej połowy w tym meczu to wypisz wymaluj Polska z meczu z Argentyną
neutralny neutralny:
Teoretycznie powinni bo to Hiszpania jest faworytem.
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, to ja równie dobrze mogę powiedzieć że jak Maroko będzie grać tak jak z Kanada to dostanie w cymbał od Hiszpanii
a jak juz odpowie sobie na to pytanie to potem moze sobie przypomniec dialog Jarka Psikuty z filmu chlopaki nie placza i jego dziewczyny na temat jego systemu wartsci i priorytetów
neutralny neutralny:
Nie wiem, czy Hiszpanie chcieli sobie wybierać przeciwnika, ale wiem, że z Maroko będą mieli ogromny problem, jeśli tak będą grac.
ja mysle ze zeby zrozumiec temat trzeba sobie odpowiedziec na bardzo filozoficzne dwa pytania . po co tak naprawde jest sport i co jest podstawą jego motoru napedowego??? no prosze ktos sie zgłosi z klasy i odpowie ??
psychol32 psychol32:
Także ta niepewność to trwała przez 15 minut do momentu strzelenia gola na 3:2 przez Niemców
Hiszpania stracila bramki jak Niemcy prowadzily 1-0 z Kostaryką, wiec to ze na chwile spadli na 3 miejsce bylo sytuacją nie do przewidzenia, oni chcieli uniknac Brazylii w 1/4 finalu
neutralny neutralny:
Myslez że nawet jak Niemcy remisowali z Kostaryka to Hiszpanie już chcieliby wygrać, ale z ich stylem ciezko odwracać losy meczu
deepred deepred:
Nie jest moją intencją narzucenie wam swojego zdania.
Ja napisalem ze Portugalia Hiszpania czy Brazylia po prostu odpuscila spotkania nie wie mczy zarobili u bukow czy nie po prostu nie zalezalo im
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie do końca bo nawet przy remisie 2:2 było prawdopodobieństwo że Niemcy oddadzą
deepred deepred:
Dużo i szybko się działo, ale mogę się mylić.
deepred deepred:
Możliwe, że Ci piłkarze z boiska nawet mogli na czas nie dostać informacji, że Kostaryka prowadzi
neutralny neutralny:
Nie zmienisz nastawienia w ciągu meczu tak o bo musisz
deepred deepred:
Zbyt długo poza tym turniejem to jednak nie byli, ile to tam, z półtorej minuty?
neutralny neutralny:
A ja myślę że by nie dojechała, bo źle zaczęła ten mecz. Nie ten poziom skupienia i motywacji.
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie wiem czy by dojechała mi się wydaje że oni zglupieli jak się dowiedzieli ze Kostaryka prowadzi i mimo że coś chcieli robić to im nie wychodziło.
deepred deepred:
Ale np. wczorajszy mecz Hiszpanów... nie nazwałbym tego ustawieniem, ale Hiszpanom nie do końca zależało na wygraniu tego meczu. Mieli cały mecz pod kontrolą, i podejrzewam, że gdyby Niemcy nie strzelili szybko z powrotem na 2-2 to Hiszpania by tych Japończyków dojechała.
deepred deepred:
We wszystkich turniejach są zawsze niespodzianki.
neutralny neutralny:
Zgadzam się, były są i będą, ale Wy piszecie że mecze mundialu są ustawione. Popatrzcie sobie na drabinki z poprzednich lat. Była masa meczów kiedy underdog wygrywa. Z resztą w ligach jest masa takich spotkań.
Belgia na bank nie chciala wygrac czy ustawiła ten mecz u buków / arabów/ uj wie gdzie jeszcze czy to byla motywacja pod posatcią bojkotu politycznego ale fakt taki ze nie graa zeb wygrac
deepred deepred:
neutralny neutralny, niee, nie mam na to żadnych dowodów i nawet się ich nie doszukuję. Natomiast wierzenie ślepo w czystość tych czy innych mistrzostw jest mi obce.
neutralny neutralny:
deepred deepred będziesz mnie próbował przekonać że Mistrzostwa są ustawione czy co?
RBR1one RBR1one:
No wlasnie. W pewnym momencie Hiszpania jak Kostaryka prowadzila byla poza mundialem wiec nie wiem jaki to byl mega pewny awans.
deepred deepred:
I nie mówcie mi, że to sport indywidualny vs drużynowy, bo to nie ma żadnego znaczenia. Chodzi o sam fakt, wałki były, są i będą.
neutralny neutralny:
Hiszpania takim miała prawie awans że wiele nie brakło , aby się z Niemcami samolotem zabrała
deepred deepred:
neutralny neutralny, tak samo można powiedzieć, że nie ma szans, że najlepsi na świecie ustawiają mecze. A Davydenko w tenisie były nr 3 na świecie i handlował na prawo i lewo.
neutralny neutralny, czytac umiesz? Brazylia, Portugalia, Hiszpania ktore mialy prawie awans w 85% po 2 meczach
neutralny neutralny:
Też do niego nic nie mam. Nawet szacunku.
neutralny neutralny:
Belgia?
neutralny neutralny:
Niemcy też?
neutralny neutralny:
Ja tam gubernatora szanuję, bo jestem fan The Walking Dead
Portugalia, Brazylia, Hiszpania przegraly celowo to jasne jak slonce
kubam kubam:
w sensie kumam że dopiero czyta poprzednie wiadmości no ale ten temat już był przegadany, po co wracać do tego
neutralny neutralny:
neutralny neutralny:
Dałbym wszystko żeby mieć 15 😉
kubam kubam:
gubernator to taki internet explorer xD
neutralny neutralny:
Czekam na Twoje jutrzejsze typu jutro, ale tym razem przed meczem, a nie po 😉
neutralny neutralny:
Ale gratuluję.
neutralny neutralny:
@gubernator_nh ja to widzę tak, że trafiłeś dziś kilka większych kursów i pozjadales wszystkie rozumy. 😉
H hagi84:
Gratulacje
neutralny neutralny, zrob sobie na mecz z francją staty lewego: podziel kartke papieru na pol do gory rob kreski jak lewy traci pilke, na dole kartki rok kreski kiedy lewy sie utrzyma przy pilke (juz nie musisz dzielic na podania zdobywajace teren itp, niech nawet ma kresek jak poda do tylu) bedziesz zaskoczony po meczu. Ja robie takie statystyki z nich wynika 82-85% strat pilki
neutralny neutralny:
didier_drogba didier_drogba napisz w skrócie
napisalem wiadomosc ale przekroczylo 500 znakow i usunelo, nie bede powtarzal
kriksus kriksus:
@gubernator_nh, no i to szanuje ! Raz się przegrywa raz się wygrywa dzisiaj ładnie pocisnales do przodu
neutralny neutralny:
Droga jakich młodych byś dał? Podaj mi swoją jedenastkę.
neutralny neutralny:
Kanada faktycznie taka mocną, że już dojeżdża do swoich posesji w Toronto.
neutralny neutralny:
I ogarnij język bo długo nie pogadamy.
Do góry Bottom