>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
cyt: ale tu głupoty piszecie. Asenjo dostaje piłką w rękę którą trzyma na wysokości oczy, by nie dostac piłką w twarz a to jest ręka nienaturanie ułożona
madman01 madman01:
dobra adik nie bede sie klocil bo to nie ma sensu mowie ale w polskiej lidze widzialem kilka takich sytuacji i karnych nie bylo
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, no tak ma rękę w górę a nie wzdłuż ciała
madman01 madman01:
cytuje" Asenjo trzyma rękę w górę, nie był w wyskoku tylko stał, ręka naturalna to wzdłuż ciała 3 minut temu
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, a gdzie ja napisałem że miał powyżej głowy, dłoń na wysokości oczu
deepred deepred:
adik1992 adik1992, ewentualnie jak mówi Paris Platynov - Asęsją 😂
madman01 madman01:
ja widzialem ze reke mialm przed twarza a nie powyzej glowy
adik1992 adik1992:
deepred deepred, ok przepraszam :D
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, jutro na canal plus Hola La Liga i będzie napewno w kontrowersjach ta sytuacja jak i ta z golem Viniego więc obejrzyj co powie były sędzia międzynarodowy
madman01 madman01:
wiec zasady musza byc te same
madman01 madman01:
dobra nie bede sie klocil bo to nie ma sensu, wiele sytuacji z polskiej ligi widzialem i nie bylo karnego a jestesmy tez przeciez pod egida uefa
deepred deepred:
Asensio, Asenjo to bramkarz Valladolid
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, Asenjo trzyma rękę w górę, nie był w wyskoku tylko stał, ręka naturalna to wzdłuż ciała
madman01 madman01:
adik jesli nie powiekszy obrysu ciala to tak
psychol32 psychol32:
Każdy sędzia interpretuje inaczej daną sytuację. Raz da innym razem zabierze. W przyrodzie nic nie ginie.
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, piłkarz może zasłaniać ręką głowę, dobre sobie, nawet jak stoją w murze to sędzia pokazuje że będzie karny jak źle ułożą dłoń
madman01 madman01:
pilkarz realu nie mial wplywu ze pilka odbijajac sie od klaty dotknela pozniej reki
TKO_Bets TKO_Bets:
madman01 madman01, sędziowie w Hiszpanii to kryminał tak samo jak w UK ci od varu to kryminał . Przecież nasi ludzie uczyli angoli obsługiwać var
D dazol3:
Mówiłem grać na X2 GIORONE TFUUUUUU
madman01 madman01:
mozna zaslaniac twarz tak aby pilka nie trafila w glowe, oda paru lat sedziowanie w hiszpanii to parodia, najlepszym przykladem jest sedzia lahoz
madman01 madman01:
Ogladałem nie dawno mecz w esktraklasie i pilka odbija sie od tułowia i potem trafila w ręke i sedzia polski nie podyktowal karnego, eksperci w studiu tez mowili ze nie ma karnego reka zaslanial twarz, wiec inne zasady sa w hiszpani inne w polsce?
deepred deepred:
Dobra tam, nie ma co się mazać. Jak to Rudy mówi "karny jest jak sędzia gwiźnie", tutaj gwizdnął, czyli jest karny. Akurat z takimi rywalami to nigdy mi nie szkoda faworyta, bo jak masz frajera to wrzuć mu szybkie 2-3 zerko do przerwy tak jak to robi Bayern, a potem jak Ci się nie chce to sobie pykaj w środku. Jestem kibicem Realu od lat, ale bardzo często mają denerwujące mecze, w których ma się samo wygrać.
psychol32 psychol32:
slomiany400 slomiany400, chciałem na odbicie all in zagrać handi w afrykańskiej lidze kosza to mi tylko za 100 ojro przyjęli. Gładko wejdzie.
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, obejrzyj jakiś program z sędziami którzy rozwiązuja kontrowersje z ligi polskiej angielskiej czy hiszpańskiej to poznasz zasady, tam super tłumaczą i to byli zawodowi sedziowie
TKO_Bets TKO_Bets:
adik1992 adik1992, nie chce mi się szukać bo to było by czasochłonne ale pewnie znalazł bym z ostatnich 2/3 tygodni takie same sytuacje gdzie karny nie został podyktowany
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, bliska odległość to do ok. 2m terów gdy gracz nie ma szansy zareagować, tu dośrodkowanie z bocznego sektoru. Poczytaj przepisy
TKO_Bets TKO_Bets:
Jak to jest mierzone ?
TKO_Bets TKO_Bets:
adik1992 adik1992, No to pytam się bo znasz przepisy ike to jest dalsza odległość w tych przepisach ? 😂😂
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, no gdybys znał przepisy to byś wiedział że ma kluczowe znaczenie, do tego jeżeli ręka jest w nienaturalnej pożyci to odbicie od uda już nie usprawiedliwia gracza
psychol32 psychol32:
slomiany400 slomiany400, codziennie kilka wchodzi ale dzisiaj posucha
TKO_Bets TKO_Bets:
Pieprzenie o Szopenie
TKO_Bets TKO_Bets:
Ile to jest dalsza odległość ? 3 metry czy 5 ?
TKO_Bets TKO_Bets:
adik1992 adik1992, jak mierzy się dalsza odległość a jak bliższa ?
M mcz:
slomiany400 slomiany400 prawda xD
TKO_Bets TKO_Bets:
Co ka odległość do rzeczy ? Pilka nie trafiła go w rękę bezpośrednio
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, piłka z dalszej odległości i ręka nienaturalnie ułożona
slomiany400 slomiany400:
Nie od dziś wiadomo ze psychol zawsze trafi jak dog wygra xD
adik1992 adik1992:
co do gola na 2:1, to bramkarz miał położoną dłoń na piłce w momencie wybicia przez Viniego i to jest niezgodne, bo wedle przepisów bramkarz miał piłkę pod kontrolą i bramka słusznie nie uznana. Według mnie to każdy przez postawieniem zakładu powinioen przeczytać przepisy gry w piłkę nożną to by było 80% miał płaczu
TKO_Bets TKO_Bets:
adik1992 adik1992, chyba inny mecz oglądasz . Chłop dostał w łokieć po odbicie piłki od klatki wiec w takim przypadku nie powinno być karnego
M mcz:
ja jak obstawie faworytów to zremisują a jak underdogów to dostają wpierdziel
adik1992 adik1992:
ale tu głupoty piszecie. Asenjo dostaje piłką w rękę którą trzyma na wysokości oczy, by nie dostac piłką w twarz a to jest ręka nienaturanie ułożona, nie zmienia też fakt że piłka odbiła sie od innej części ciała bo piłka była oczekiwana z dalszej odległości.
psychol32 psychol32:
Nie mogą wygrywać wszystkiego bo by Barcelonie uciekli
M mcz:
pisalem na czacie nawet
M mcz:
gralem real z lipskiem, serio
TKO_Bets TKO_Bets:
Mądry może być każdy widząc wynik
TKO_Bets TKO_Bets:
Na Lipsk tez grałeś z realem a teraz będziesz grał na celtic z realem 🙈😂
M mcz:
dziś nic nie grałem
TKO_Bets TKO_Bets:
M mcz, ja wiem ze ty grałeś x2 ;) karny był prawidłowy a var się nigdy nie myli
psychol32 psychol32:
No ja tak bynajmniej miałem na początku przygody z bukami
TKO_Bets TKO_Bets:
psychol32 psychol32, uważam ze Real po meczu w lipsku powinien wygrać łatwo i przyjemnie :)
M mcz:
hurr durr kurs 1.20 mi nie wszedł, ustawka, oszuści VAR pomaga bukom
madman01 madman01:
Ci sedziowie s hiszpanii to jakas parodia skad ich biora
M mcz:
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
psychol32 psychol32:
TKO_Bets TKO_Bets, Ty masz 18 lat i zaczynasz przygodę z bukmacherką że uważasz że każda topowa drużyna z danej ligi powinna wygrywać łatwo i przyjemnie?
TKO_Bets TKO_Bets:
Kroos czerwo hahah wszystko się dzieje żebym nie wygrał kuponu
TKO_Bets TKO_Bets:
9 minut doliczył żeby Real strzelił
TKO_Bets TKO_Bets:
Piłka na ziemi a nie złapana przez bramkarza …
TKO_Bets TKO_Bets:
Znowu var nie pomoże 🙈😂 tragedia jakaś
TKO_Bets TKO_Bets:
Ale będzie var i nie bedzie gola 😂😂😂
M mcz:
według mnie to niezła anomalia że faworyci ostatnio tak wygrywają
Do góry Bottom