>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, długo trzeba było czekać na Ciebie. Szybkie korty to były w Londynie 2017. W Turynie korty są szybsze niż w Paryżu czy Wiedniu a wolniejsze niż np. w Mediolanie na NExt Gen ale jeżeli chodzi o index to mieszczą się w kategori średnie. Ale co ja Ci będe tłumaczył. Ważne że podajesz super typy i wszyscy korzystają.
S spojler7:
Szkoda że djoko mi zwalił...
S spojler7:
Pięknie debelek usiadl
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, ... yebać debla, ważne że na tych cyt "wolnych kortach" za godzinkę spotkają się z Cicipas z Medvedievem więc raczej można spodziewać się długich wymian 🤣
deepred deepred:
Są gorsi od Podolińskiego
TKO_Bets TKO_Bets:
@Babek, z Polsatu komentator w 88 minucie mówi ze się dobrze ten mecz ogląda ale zapomniał a poprzednich 87 minutach 🙈😂
psychol32 psychol32:
Szacun panowie
psychol32 psychol32:
Zajebisty mecz. Grając tak słabo i wygrać to jest wyczyn
piotrex007 piotrex007:
I przede wszystkim przeprosić trzeba ogona, z którego typu na over 4,5 żółtych kartek była szyders 😬💩
Misiekqq Misiekqq:
psychol32 psychol32, po meczu to ja też mądry mogę być 😀
adik1992 adik1992:
Brawo emeryci Dodig i Krajicek, jeden nie potrafi zaserwować a drugiego zaskakuje piłka przy siatce po 20 latach grania w debla. Pod koniec drugiego seta dac się połamac przy pierwszym bp w meczu.
psychol32 psychol32:
Jak tam żółte kartki? Chyba z 5 już na liczniku
psychol32 psychol32:
Nawet 300 podań nie wymienili przecież to żart
A Antongno:
Ich też nie dało się oglądać
A Antongno:
Nikt im nie każe wygrywać po 5-0 ale ja bym nie narzekał gdybyśmy byli Grecja z Euro 2004 :D
deepred deepred:
Niech on się na MŚ trzyma jak najdalej od boiska
deepred deepred:
Mnie martwi, że Wieteska wszedł
A Antongno:
@danio4954, no dokładnie:D
psychol32 psychol32:
A Antongno, jak z Argentyna przyspieszą od początku to wygrają 5:0
A Antongno:
Tak pierdzielicie, a wystarczyło, że Polacy 3min przyspieszyli i więcej okazji niż chile przez cały mecz
deepred deepred:
Co wykrakałem lol
psychol32 psychol32:
Tak się gra
psychol32 psychol32:
Jedziemy po mistrzostwo do Kataru
psychol32 psychol32:
Hahahaha
deepred deepred:
POLSKA GOLA
psychol32 psychol32:
Chyba karny powinien być
Endwar Endwar:
I to Fullkrug w debiucie strzela ;)
J jarek23v:
Witeska wejście git 😅
adik1992 adik1992:
oglądam niemców na yt na jakimś omańskim kanale i komentator wymiata. Ale Niemcy sie prosza o gola. Dwóch obronćów na połowie reszta z przodu. Przed chwilą gość z omanu z 5 metrów w pusta nie trafił
deepred deepred:
Dobrze, że napisałeś z myślnikiem :)
madman01 madman01:
W ty Omanie sami Al -fonsi
madman01 madman01:
Niemcy tez mecza bule
madman01 madman01:
Z emerytami z chile
madman01 madman01:
Oni czlapia po tej trawie nie biegaja
madman01 madman01:
Gra Polski to obraz nędzy i rozpaczy pzpn powinien zwrocic kase za bilety
psychol32 psychol32:
ale komentatorzy jacy zachwyceni jak uda się przejąć piłkę albo podejść pod pole karne
husarz22 husarz22:
27 - 73% posiadania piłki. Ktoś tu jeszcze marzy o 2 miejscu w grupie? Chile się z nami bawi
psychol32 psychol32:
chyba nasi testują grę na 0:0 z Meksykiem
husarz22 husarz22:
i to u siebie
psychol32 psychol32:
Nie istniejemy w meczu z Chile. Grubo
husarz22 husarz22:
Żurkowski*
husarz22 husarz22:
Co ten Żurowski robi wśród powołanych zawodników na mundial? Masakra
A Antongno:
Co do Żurkowskiego to dziwię się, że Murawski z Lecha nie był kręgu zainteresowań selekcjonera. Gość jest w dobrej formie, cały czas w rytmie meczowym, gra twardo, a także potrafi wyprowadzić akcje do przodu. Na pewno lepiej by się prezentował niż Szymon
K kubaion:
Dramat co te Piestnaske gra w kosza
A Antongno:
TKO_Bets TKO_Bets, napisałem bardzo dokładnie, że jesteśmy przeciętni, ale nie słabi. Więc nie przekręcaj moich słów
TKO_Bets TKO_Bets:
Bo jedziemy na mundial
TKO_Bets TKO_Bets:
A Antongno, to ty uważasz ze my jesteśmy bardzo dobrzy 😂
K kubaion:
Ale fakt, Niemcy o wiele wyżej klas
K kubaion:
Nie no nie porównujmy Omanu do San Marino
A Antongno:
TKO_Bets TKO_Bets, dobra kończ, bo się tylko kompromitujesz. Idąc Twoim tokiem myślenia to my w sumie jesteśmy bardzo dobrzy, ale dzisiaj akurat się nam nie chce. Żurkowski właściwie jest kozakiem, ale dzisiaj jemu się nie chce
TKO_Bets TKO_Bets:
Widać ze się im nie chce
TKO_Bets TKO_Bets:
A Antongno, dla Niemców z którymi dzisiaj grają Oman to takie same bolki jak San Marino . Powinni ich bić jak chcą i ile chcą .
Misiekqq Misiekqq:
Na pewno nie wynikami, ostatnio przegrali jakoś mocno w 2018.
A Antongno:
TKO_Bets TKO_Bets, ok to w takim razie Oman czym przypomina San Marino? Bo już nie wiem...
TKO_Bets TKO_Bets:
Czy to znaczy ze są poziomem z arsenalem ?
A Antongno:
TKO_Bets TKO_Bets, no to jeszcze większą głupota, bo w Azji oni nie są chłopcami do bicia. Właśnie podałeś jeszcze głupsza rzecz niż wcześniej
TKO_Bets TKO_Bets:
Kiedyś mowilem ze lechia Gdańsk to taki polski arsenal bo zawsze poza podium byli
TKO_Bets TKO_Bets:
A Antongno, Napisałem ze Oman to takie azjatyckie San Marino nigdzie nie pisałem ze reprezentują poziom San Marino
A Antongno:
TKO_Bets TKO_Bets, człowieku napisałeś, że Oman jest na poziomie San Marino. Oman to średnia azjatycka drużyna, ale nie jakieś cieniasy jak San Marino
TKO_Bets TKO_Bets:
Bo chce być fajny ?
Do góry Bottom