czaro82, po drugie pisałem to na czacie a nie w dziale i jeszcze żeby było śmiesznie była to wzmianka gdzie chciałem grac Fritza ale odpuściłem ze zwględu na korty a Fritz wygrał.
czaro82, napisałem po meczu Ruuda czyli 1 w ATP Finals że według mnie korty nie są szybkie odnosząc się do turnieju NExt Gen gdzie było naprawde szybko. Skoro twierdzisz że korty szybkie to dlaczego ziemniak Ruud z defensywnym stylem ograł dwóch ofensywnych zawodników?
czaro82, ale Ty nic nie wnosisz nowego tylko swoje domysły. Napisz co mi zarzucasz. Przedstaw swoje argumenty odpowiednie do swojego wieku i wtedy możemy dyskutowac na poziomie. Zaprasz na priv żeby nie zaśmiecać czatu
... ode mnie na koniec, zanim zaczniesz błyszczeć i masz zamiar zwracać komuś uwagę, doucz się i zorientuj jakie to korty zanim jako pseudo szpec zaczniesz zwracać uwagę
czaro82, jeden napisał że szybkie bo Nadal sporo aswó za serwował a od kiedy szybkość kortu mierzy sie ilością asów. Wczoraj Nadal miał zero asów czyli kort zwolnił. Poczytaj opinie poza forum i wróć
czaro82, to że ktos napisał że korty szybkie bo Nadal zaserwował 6 asów i reszta pisze że szybkie to faktycznie wyznacznik. Nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś takiego jak Ty. Pozdrawiam i wygranych życze.
czaro82, długo trzeba było czekać na Ciebie. Szybkie korty to były w Londynie 2017. W Turynie korty są szybsze niż w Paryżu czy Wiedniu a wolniejsze niż np. w Mediolanie na NExt Gen ale jeżeli chodzi o index to mieszczą się w kategori średnie. Ale co ja Ci będe tłumaczył. Ważne że podajesz super typy i wszyscy korzystają.
adik1992, ... yebać debla, ważne że na tych cyt "wolnych kortach" za godzinkę spotkają się z Cicipas z Medvedievem więc raczej można spodziewać się długich wymian