>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
Ahhh, 13 puntków przez Belgów w meczu z Zaksą, OK
deepred deepred:
@wilku1407, co zagrałeś przeciwko Zaksie?
dutchman-robin dutchman-robin:
Wie ktoś może jakie strony pl i zagraniczne oferują konkursy mundialowe oprócz tutaj na forum? :p
TKO_Bets TKO_Bets:
Thalion Thalion, tyle ze we wtorek zagrają dwie rożne drużyny Meksyku i Polski
Thalion Thalion:
Ogladnijcie sobie Meksyk teraz i porownajcie ;)
deepred deepred:
adik1992 adik1992, Over asyst Dinwiddiego też do gry
deepred deepred:
Mecz Dallas-Rockets, wszystko na szybko opisane w dziale
deepred deepred:
Dorian Finney-Smith over 10,5 @1,85 Fuksiarz
qkens1986 qkens1986:
Don Cyc moze byc zmeczony B2B
deepred deepred:
Tylko trzeba korzystną linię znaleźć
deepred deepred:
Myślę, że dodatnie handi na Rockets warte gry
qkens1986 qkens1986:
Ja mysle na dublem Minnesota, Washington
E evnt:
zagrać*
E evnt:
panowie, czy na supebecie mozna zgrac solo mecz z superoferty??
deepred deepred:
Ooo, fortuna w ogóle zdechła
deepred deepred:
Chyba, że jak zwykle fortuna zaspała :)
deepred deepred:
Czekam na update statusu poszczególnych grajków, bo jak będzie tylu pod znakiem zapytania to oferta będzie mega okrojona
deepred deepred:
adik1992 adik1992, nie patrzyłem jeszcze na ofertę
S specjalny2705:
fanselow imbecyl mial 4:5 w 3 i swoj serwis i 7:5 to są jaja czy oni mają mozgi wogole
adik1992 adik1992:
deepred deepred, coś z NBA masz godnego uwagi?
deepred deepred:
Mam go pogranego w singlu
L leszchu:
Podsumowując Cipas dzisiaj bierze
deepred deepred:
Ktoś znowu przegrał kto wg Ciebie nie powinien?
S specjalny2705:
ale ten tenis to uprawiają naorawde imnecyle
czaro82 czaro82:
Ok
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, pisz na Priv
B bartek2701:
Wy panowie nie macie innych problemów ?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, po drugie pisałem to na czacie a nie w dziale i jeszcze żeby było śmiesznie była to wzmianka gdzie chciałem grac Fritza ale odpuściłem ze zwględu na korty a Fritz wygrał.
czaro82 czaro82:
... chcesz zobaczyć co napisałeś ,
czaro82 czaro82:
Ludzie na forum uważają Cię za gościa który jak żaden ma pojęcie o tej dyscyplinie.
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, napisałem po meczu Ruuda czyli 1 w ATP Finals że według mnie korty nie są szybkie odnosząc się do turnieju NExt Gen gdzie było naprawde szybko. Skoro twierdzisz że korty szybkie to dlaczego ziemniak Ruud z defensywnym stylem ograł dwóch ofensywnych zawodników?
czaro82 czaro82:
Skoro niemasz zielonego pojęcia, po jakiego diabła wprowadzasz ludzi w błąd pisząc że da są to szybkie korty co ?
deepred deepred:
Gra muzyka
deepred deepred:
Zawiercie zamknęło AKO
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, myslałem że to wyjasniliśmy, Ty nie doczytałeś, ja źle zrozumiałem i tyle sam to napisałeś a teraz jakieś wywody
czaro82 czaro82:
... moje zarzuty są w stylu jakie Ty prowadziłeś wobec mojej wypowiedzi
adik1992 adik1992:
adik1992 adik1992, a ja Ci pisze że korty w Atlancie są szybsze według pomiarów. I co teraz?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, ale Ty nic nie wnosisz nowego tylko swoje domysły. Napisz co mi zarzucasz. Przedstaw swoje argumenty odpowiednie do swojego wieku i wtedy możemy dyskutowac na poziomie. Zaprasz na priv żeby nie zaśmiecać czatu
czaro82 czaro82:
... są kurwa najszybsze z twardych w sezonie zrozumiałeś czy nadal jesteś w szoku ?
czaro82 czaro82:
... ważne że Ty ostatnio pokazałeś co potrafisz
adik1992 adik1992:
przedstaw dowody z poza forum że korty w Turynie są szybkie według wyznacznika
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, nie potrfisz prowadzic dyskusji na poziomie tylko wyzywasz, nie przedstawiasz ŻADNYCH ARGUMENTÓW tylko piszesz to co CI się wydaje
czaro82 czaro82:
... jak chcesz mam gotowe wypociny które pisałeś mam pod ręką
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, https://www.perfect-tennis.com/tennis-court-surfaces-and-court-speeds/#What_is_Court_Pace_Index tu masz tabelkę jak wyznaczana jest szybkośc kortów. W turynie wynosi ok. 39-40 sprawdz sobie. W londynie było ok 43
czaro82 czaro82:
... żegam
czaro82 czaro82:
Ty pseudo farmazoniarzu wmosisz najwięcej, ale raczej uwag jak coś nie po Twojej myśli
adik1992 adik1992:
@danio4954, do każdej dyskusji sa ukryci trolle które tylko czekają żeby się uaktywnić nic do życia forum nie wnosząc.
czaro82 czaro82:
... ode mnie na koniec, zanim zaczniesz błyszczeć i masz zamiar zwracać komuś uwagę, doucz się i zorientuj jakie to korty zanim jako pseudo szpec zaczniesz zwracać uwagę
adik1992 adik1992:
i reszta na tej podstawie pisze. Według tenisistów kort w Turynie szybością przypomnia ten z AO więc sobie sam odpowiedz
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, jeden napisał że szybkie bo Nadal sporo aswó za serwował a od kiedy szybkość kortu mierzy sie ilością asów. Wczoraj Nadal miał zero asów czyli kort zwolnił. Poczytaj opinie poza forum i wróć
czaro82 czaro82:
Wejdź k..wa na "wasze" forum tenisowe i spójrz co ludzie mający jakąkolwiek wiedzę o tenisie myślą o szybkości tych kortów
czaro82 czaro82:
... ciekawe czemu niekontynuujesz swej narracji na temat wolnych kortów co?
czaro82 czaro82:
... teraz obsraleś mogawkę jak zwykły chrupek?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, to że ktos napisał że korty szybkie bo Nadal zaserwował 6 asów i reszta pisze że szybkie to faktycznie wyznacznik. Nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś takiego jak Ty. Pozdrawiam i wygranych życze.
czaro82 czaro82:
... nie musisz się produkować, podległeś jak Andzia w parku, ostatnimi czasy próbowałeś błysnąć, tak więc szoruj pseudo- znafco
adik1992 adik1992:
Medvedev z Rublewem grali wymiany po 40 udzerzeń. Więc faktycznie mega szybka nawierchnia.
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, długo trzeba było czekać na Ciebie. Szybkie korty to były w Londynie 2017. W Turynie korty są szybsze niż w Paryżu czy Wiedniu a wolniejsze niż np. w Mediolanie na NExt Gen ale jeżeli chodzi o index to mieszczą się w kategori średnie. Ale co ja Ci będe tłumaczył. Ważne że podajesz super typy i wszyscy korzystają.
S spojler7:
Szkoda że djoko mi zwalił...
S spojler7:
Pięknie debelek usiadl
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, ... yebać debla, ważne że na tych cyt "wolnych kortach" za godzinkę spotkają się z Cicipas z Medvedievem więc raczej można spodziewać się długich wymian 🤣
Do góry Bottom