Chciałem pograć tego Kobayashiego bo po jego skoku w betzerku był kurs 19 na win ale limit niecałe 2 euro. Unibet dziady pierwszy raz nie dali konkursu odkąd pamięcią sięgam
Chyba najgorsi komentatorzy sportowi. Nie są w stanie w jakikolwiek sposób zaciekawić widza. Przy każdym skoku tylko gadka jaka rekompensata, jakie składowe, ile za styl, ile skoczył tak jakby jakoś tabelkę cytowali
qkens1986, nie no uważałbym. Węgry mają autostradę do awansu, dzięki temu, że wygrali z Islandia w grupie. Wystarczy wygrać dwa mecze następny z Wyspami iiczyc, że Portugalia nie pokona Szwedów. Węgry dzisiaj naładowani na maksa będą
Ręcę opadają jak się słucha tych fachowców z TVN po marnym skoku zniszczoła mówią że raczej nie ma szans na finał, po skoku Deschwandena w którym zdobywa 18 pkt więcej mówią jest szansa na finał
czaro82, Norrie przed turniejem jeszcze grał final w Auckland. Zmęczenie da o sobie znać. Lehecka widać, że mocny jeśli w najważniejszych momentach nie pęknie to wygra. Już przełamał. Ja złapałem kurs 7,00
'Corek, mi bliżej do tego, że Tiafoe to weźmie. Ma mocniejszą głowę od Chaczanowa, no i jest piekielnie szybkm zawodnikiem, a dzięki temu bardzo trudno odczytać gdzie uderzy
Andy Murray never gave up in this point against Thanasi Kokkinakis in the second round of the Australian Open 2023. #ShortsSubscribe to keep up with the late...