>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

H hagi84:
wtedy beda chcieli orzeczenie o wygranej
H hagi84:
nic Ci nie da tlumaczenie, ze wygrales w naziemnym
H hagi84:
przypal moze byc, ale nie koniecznie
C Cybiskorpion:
Panowie co z zarobionych na NBA polecacie
kubam kubam:
@gubernator_nh, tylko wypłacałem z kilku różnych bankomatów ogólnie i wpłacałem też przez różne wpłatomaty i nie od razu wszystko
Thalion Thalion:
@rondani, ok, rozumiem teraz dlaczego dajesz over
kubam kubam:
@gubernator_nh, ja wypłacałem skrillem z bankomatu 15k z pokera i normalnie na konto wszystko poszło przez wpłatomat
Thalion Thalion:
@gubernator_nh, 20 tys to duzo, cyba powyzej 15 musza raportowac
Thalion Thalion:
@rondani, dales over ale piszesz ze prakrycznie nigdy jej nie przekroczyli
nynek92 nynek92:
Zaraz ja wejdę na boisko i zacznę te kartki rozdawać...
K kubaion:
Teraz o dostanie sie na ME nie bedzie problemu, na Mundialu za to 3 miejsca wiecej dla krajow z Europy
niemownicnikom niemownicnikom:
Więcej nie gram tych kartek...
luque luque:
No ja często w biedrze widzę Ukraińców gdzie kobieta idzie z chłop i dziećmi. Także widać to ci mężowie co nie wrócili do kraju albo najlepsze są w marcu gdzie dzieci latają po całej restauracji te ukraińskie bombelki xd
adik1992 adik1992:
Senegal narazie tym co prezentuje przez te 65 minut najsłabiej wyglada w 1/8.
D dc94:
myslalem ze nie maja pilkarzy
D dc94:
fakt jest rushford
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Spróbuję w tym meczu jeszcze -3 handi a mam -2
D dc94:
wlasnie komentatorzy nic meczas senegalu
nynek92 nynek92:
Ten Senegal jest tak tragiczny, że zastanawiam się, jak oni Ekwador pokonali
niemownicnikom niemownicnikom:
Szkoda że różnych nie ma i kartek i chyba nie będzie już po meczu
gruszkie gruszkie:
no to jak same kobiety sa i dzieci to skad te pełne rodziny? zdecydujcie się haha
dspk666 dspk666:
no w koncu overki zaczely wchodzic
luque luque:
Walczy na wojnie ? Ja widzę pełne rodziny na zakupach więc walczyć to walczą z inflacja dzięki zusowi ;)
K kubaion:
A tu noty na sofascore najnizsze XD
K kubaion:
Bereszynski ladnie sie pokazal na tym turnieju, obok Wojtka najlepszy zawodnik turnieju u nas
gruszkie gruszkie:
wiec mysle ze spory procent bo jak w inny sposob one utrzymaja te swoje dzieci skoro ich mąż walczy na wojnie?
gruszkie gruszkie:
w biedronkach zabkach itp to tylko widze Ukrainki
Thalion Thalion:
gruszkie gruszkie, to sprawdz da e ile z tych nowo przybylych pracuhe
K kubaion:
Patrzac na to co sie dzieje na ulicach w takiej Belgii, Francji to jednak nie marudzilbym na to jak ktos napisal "ze nie bedziemy mieli pilkarzy na takim poziomie jak Francja" ze wzgledu na imigrantow
gruszkie gruszkie:
a co kobiety nie pracuja XD?
Thalion Thalion:
gruszkie gruszkie, podatki odproeadzaja kobiety i dzieci ?? 3 mln??
gruszkie gruszkie:
bo bez tego na emeryturze bedziemy do Basi chodzić mnożyc emeryture
gruszkie gruszkie:
pamietajcie ze oni odprowadzaja podatki w Polsce może troche nam przyrost naturalny wzrosnie po tej emigracji
gruszkie gruszkie:
luque luque tak jak ta kasa co na leki niby dostali? i to niby z budzetu? a sponsoruje to amerykanska firma
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, co to znaczy rgulaminowy? W dogrywce sie nie liczy, w czasie doliczonym tak
luque luque:
Naziole naziolami, mnie tam niepokoi że przyjęliśmy tyle Ukraińców i jeszcze dostali 1.5 roku NFZ i ZUS na nasz koszt
K kubaion:
U wiekszosci bukmacherow liczy sie tylko regulaminowy
psychol32 psychol32:
Jeżeli gra się konkretnego zawodnika ze strzeli, asystuje czy dostanie kartkę to liczy się tylko regulaminowy czas gry?
Thalion Thalion:
:D
psychol32 psychol32:
@wilku1407, za 20 lat połowa reprezentacji będzie pochodzenia ukraińskiego
Thalion Thalion:
Maroko sie postawi mysle
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, tego samego zdania jestem ale według mnie w którymś meczu będzie dogrywka
psychol32 psychol32:
S spojler7, to tak jak ja, nawet nim za bardzo się nie interesuje, ale jest łatwiejszy do obstawiania
gruszkie gruszkie:
@rondani przeciwnik virtusow ciagle po 90pkt wiec overowo
S spojler7:
psychol32 psychol32, na koszu się nie znam :p
psychol32 psychol32:
psychol32 psychol32:
Na tych mistrzostwach przez dwa tygodnie zagrałem więcej betów niż przez cały rok
S spojler7:
psychol32 psychol32, a jakie obstawiasz?
psychol32 psychol32:
S spojler7, ja za bardzo na temat piłki nie chce się wypowiadać bo to sport którego praktycznie nie obstawiam
S spojler7:
psychol32 psychol32, Chorwaci na ostatnich MS też grali bez szału niby. Konsekwentnie swoje grają. Wydaje mi się że w tych grają lepiej. Piłkarsko mają przewagę. Większy problem jak Japonię ocenić ale wydaje mi się że będzie różnica tam
psychol32 psychol32:
Chorwacja też bez szału
S spojler7:
psychol32 psychol32, sądzisz że Japonia do dogrywki da radę? Co Cię do tego przekonuje?
psychol32 psychol32:
Na fazę pucharową za bardzo nie chce się wypowiadać, w grupach szukałem ciekawych kursów, teraz ich nie widzę
S spojler7:
Ładuje 3 gola Angole
piotrex007 piotrex007:
3 rogi do przerwy, trochę mało dla overa 8,5 a i wynik nienajlepszy dla rożnych 🤔
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, to ten mecz gdzie widzę dogrywkę
S spojler7:
Z Japonią? Pewnie Chorwaci win... Nie wierzę że Japonia taka mocna... Niemcy słabe... Udało im się... Hiszpanie odpuścili mecz...
psychol32 psychol32:
No tutaj sędzia równie dobrze mógł przerwać akcje po przejęciu piłki bo dwie minuty doliczone minęły
S spojler7:
Senegal poza meczem jest już dłuższy czas...
adik1992 adik1992:
Anglia, holandia i Francja zdobyli gole tuż przed przerwą, różnica miedzy tymi topowymi ekipami a resztą, gdzie już myslami w szatni
Do góry Bottom