>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Historia czatu

supermario supermario:
Niekiedy brak im motywacji, a jak wiemy motywacja jest kluczem niekiedy
supermario supermario:
Nie chcę Cię urazić, ale nie podobają mi się twoje duże handicapy na faworytów, lub undery, faworyci zazwyczaj wychodzą z przeświadczeniem "że są lepsi i samo się wygra"
kubam kubam:
dobry mecz ryba sabalenka, ciężko nawet stwierdzić kto to weźmie
supermario supermario:
@DawidAlbicelestes95, można śledzić mądrzejszych od siebie z różnych dyscyplin i weryfikować co piszą, to też jakiś sposób jak ktoś się nie zna np. na piłce, a jeszcze lepiej jak kilka uznanych osób tutaj podaje ten sam typ poparty solidnymi argumentami, nie trzeba na siłę samemu szukąć spotkań nawet ze swojej dziedziny
supermario supermario:
Ja gram typy innych tylko pod warunkiem, że pokrywa się to z moimi przemyśleniami, nie gram ślepo jak czegoś nie wiem, albo nie rozumię, jest tyle spotkań codzinnie że nie ma sensu grać na siłę albo na chybił trafił
B bukovina:
Psychosocial Psychosocial, gość wie, że to nie są żadne pomówienia, więc nie mam z tym żadnego problemu. Skoro chcecie to mnie banujcie. Ja tu tylko napisałem co gość tworzy żeby ktoś w końcu zrobił z tym porządek, bo to słabo wygląda że on pisze, że admini mu sprawdza IP żeby pod kogoś domem czekać.
supermario supermario:
@DawidAlbicelestes95, spoko, ja korzystam z typów innych, również z twoich, ale nie z wszystkich, albo zawyżam jeszcze linię dla bezpieczeństwa, mam swoje przemyślenia również
supermario supermario:
@DawidAlbicelestes95, co znaczy za dychę, 10 tys. czy jak ?
supermario supermario:
1,5 to jakieś @1,6
supermario supermario:
-1
supermario supermario:
M.Haifa gra dzisiaj z outsiderem, ostatnio tam przegrali, 1:0 myślę że będzie chęć zemsty, Haifa ostatnio po porażce z M.Tel Aviv i to sromotnej 3:0 to kolejny czynnik świadczący że dzisiaj będą chcieli sobie postrzelać. Kurs na handicap -15
supermario supermario:
@DawidAlbicelestes95, ciężko mi coś powiedzieć na ten temat. BTW dzięki za Butryna wczoraj, dobra analiza (y)
supermario supermario:
Z dobrych typów to jeszcze bramka Sociedad jutro w starciu z Realem, Real po pucharze + dogrywka, Real z formą optymalną daleko daleko, Sociedad od paru sezonów strzela tam bramki regularnie, Sociedam ma świetny sezon, grają fajną piłkę dla oka i co ważne skuteczną, no i Real prawie zawsze traci u siebie gola w tym sezonie
NamXay NamXay:
ryPka wygra 3-go seta?
kubam kubam:
milan78 milan78, ja bym trzymał, też chciałem dać ale za późno się zorientowałem i było już 2.15
NamXay NamXay:
Londyn ... to już za powiatem ;p
supermario supermario:
Gapko sprzedali do Live, Madueke ostatnio sprzedany do Chelsea, a to był ostatni gość który grał tam do przodu i robił jakieś konkretne akcje, De Jong kontuzja głowy, chociaż ten to akurat straszny drewniak się zrobił, no ale zawsze istniała szanca że coś strzeli z głowy, nie wiem kto tam teraz ma coś ustrzelić dla nich, jak na razie to nędznie to wygląda, IMO mina jak się patrzy dzisiaj
NamXay NamXay:
Psychosocial Psychosocial, to prawda w końcu sama nazwa zobowiązuje "prywatna wiadomość"
Psychosocial Psychosocial:
Słuchajcie życze wszystkim jak najlepiej w zyciu towarzyskim również ale pisanie co kto komu pisał w wiadomościach prywatnych to jest juz kur wa skandal
supermario supermario:
Widzę sporo typów na PSV dzisiaj, a oni grają ostatnio straszną padakę, już widzę jak buki zacierają ręce na jeleni
milan78 milan78:
Sabalenka po 3,45 mecz. Trzymać do końca czy cashout po tym secie?
Thalion Thalion:
G general1973, hahah nieźle
G general1973, O i to traktuję jako ciekawostkę..fajnie
supermario supermario:
To może ja spóbuję odciągnąć Was od "tego trash talking-u". Uwaga dzisiaj na PSV, może być powtórka z meczu piątkowego gdzie Ajax się potknął
G general1973:
żarty,żartami ale ja mam zioma co dawno temu poznał laske na czacie bukmacherskim a dzis są małżenstwem i mają dwójkę dzieci :D
Robimy tak. Zwracam grzecznie uwagę na teraz i jedziemy dlaej z tym wszystkim. Miłego dnia
@DawidAlbicelestes95, super pisze do wszystkich przecież
NamXay NamXay:
Psychosocial Psychosocial, obojętnie jakich .. nawet jak narzucisz topic .. tego nie wyplenisz
NamXay NamXay, chyba towarzyskich a nie bukmacherskich
@berserk, spamujesz zaraz sobie odpoczniesz
@DawidAlbicelestes95, Ty chyba nie rozumiesz meritum. Ostatni raz wyjasniam że tu piszemy o typach . Zrozumiałeś?
Ostatni raz pisze że nawet jak takie rzeczy miały miejsce to nie jest powód żeby to pisac bo to zwykłe świństwo
@DawidAlbicelestes95, Kogo tutaj obchodza takie rzeczy? Forum jest od typowania a nie wielkości biustu i tego co kto robi w życiu prywatnym
B bukovina, Chcesz bana ? Po co wywlekasz na forum publicznym takie rzeczy? Jeżeli oczywiście miały miejsce. Bo jak nie to w ogóle za takie pomówienia może Cie facet z powództwa cywilnego podac do sądu. Chciałbym żeby sie jeczcze wypowiedział gubernator
B bukovina:
psychol32 psychol32, nie, po prostu ją znam
B bukovina:
Przecież jeszcze z tydzień mu daje i by numer konta kazał jej podać żeby swoją wypłatę przelać
paga paga:
Po obrzejrzeniu powtórki spotkania i sytuacji z wczorajszego spotkania Lecha l, nie mogę się zgodzić z jednym z moderatorów. Lech okradziony z karnego za faul. Ewidentny karny. Raczkowski się nadaje jak zwykle do tarcia chrzanu.
lukpol lukpol:
Co tu się znowu odpierdala???🙆‍♂️
B bukovina:
Chłop pierw pisał do niej kim jest ze ona pewnie go chce okrasc z pieniędzy i się podaje za kogoś innego a potem zaczął pisać że się chyba zakochał i wysyła swoje zdjęcia
Thalion Thalion:
Prawie jak u Sowy
B bukovina:
Całymi dniami wypisuje od rana co robi kim jest i opowiada o wsyztskim
B bukovina:
I napisała że się go obawia bo zachowuje się jak jakiś świr
B bukovina:
Bo pislaq do mnie kiedyś tutaj
kubam kubam:
@DawidAlbicelestes95, może zostać trenerem życiowym, tyle wiesz i widziałeś już
Thalion Thalion:
Hahah
Thalion Thalion:
Bukovina a skad znasz tą laske??
kubam kubam:
Co ta sabalenka dzisiaj taka cicha
madman01 madman01:
Panie turek niech pan kończy to spotkanie, turku kończ ten mecz!
Thalion Thalion:
Afera stulecia
B bukovina:
A Twoja baba to musi mieć ciężki film z Tobą w domu haha
zilzil zilzil:
Dymyy
kubam kubam:
Co tu się
B bukovina:
Że admini namierza jej IP i będziesz czekał całymi dniami pod domem żeby ją spotkać
psychol32 psychol32:
haha
B bukovina:
Że się zakochałeś
madman01 madman01:
zrobic forumowa gale nielegalna
B bukovina:
Piszesz, że nie możesz przestać myśleć, wysłałeś fb Tomcia, opowiadałeś, że ten Albicelectes coś odjebał jakims autem kiedyś
NamXay NamXay:
ważny gem
B bukovina:
Przecież widziałem cała rozmowę, codziennie od rana wyspiuejsz do baby , które się Ciebie coś zapytała na temat zakładów
Do góry Bottom