>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

madman01 madman01:
Co was najbardziej denerwuje bo mnie to :
psychol32 psychol32:
To samo z dartem
psychol32 psychol32:
Pamiętam moje początki ze snookerem to średnio nawet raz w miesiącu nie było turnieju. Zawodnicy na każde rozgrywki się spinali nie było odpuszczania brania wpisowego. Teraz praktycznie tydzień w tydzień jakiś turniej
C cichybob:
@berserk, on mi w ogóle nie imponuje. Odniosłem się do tego, że napisałeś, że bardziej imponujące jest zarabianie w normalnej robocie.
psychol32 psychol32:
Na pewno łatwiej było wygrywać kilka lat temu niż teraz. Oczywiście pod warunkiem że wiedzę się miało. Mniej wałów było. Oferta była uboższa przez co można było konkretniej przeanalizować mecze. Teraz czasami nie wiadomo za co się zabrać
C cichybob:
Danio ci wytłumaczył. Dzięki temu czuje się ważniejszy. Pizatym co ty bredzisz, że na forum bukmacherskim bardziej imponujące jest zarobić pieniądze w normalnej robocie
C cichybob:
Prowokować*
C cichybob:
Dokładnie tak, więc po co mu docinać, żeby próbować internetowe klotnie
psychol32 psychol32:
W kółko to samo piszę
psychol32 psychol32:
Męczący
C cichybob:
slomiany400 slomiany400, absolutnie się z tym zgadza. Tylko, że gość dodaje post z typami z siatkowka po czym prawie zawsze ktoś wrzuca napinkowy post. Wychodzi z tego kłótnia i tu maseratti traci panowanie i zaczyna mu odklejać. Nie zmienia to faktu, że ludzie napinają bez powodu. Ob to swoje ego pokazuje w odpowiedziach na napinki
slomiany400 slomiany400:
C cichybob, ale koleś ma zbyt wybujałe ego i dlatego większość spin jest z jego udziałem
C cichybob:
Tylko obiektywne spostrzeżenie.
C cichybob:
Coś się chłop zna i śledzi. Większość tych kłótni to akurat nie on zaczyna, tylko innym się nudzi i sim I nie, nie bronie go, tylko obie
C cichybob:
DawidMaseratti akurat jest dosyć przydatny w siatkówkowym dziale bo zwraca uwagę na mecze. Nie trzeba czasem przeszukiwać oferty, bo co
jozzy22 jozzy22:
Endwar Endwar, fermenciarze też muszą być
Endwar Endwar:
Moderatorzy to się napracuja ostatnio. Czat czysty, to działy zaśmiecone xd Dyskusja w siatkówce nie na temat
madman01 madman01:
Czy jeszcze formalnosci niedopelnione
madman01 madman01:
Enzo zadebiutuje?
madman01 madman01:
Chelsea - Fulham The Blues sie przełamią w derbach?
zikos zikos:
Jeśli ktoś chce sobie coś dodać to myślę w meczu realu gol w obu polowach 1.55 wygląda legit
deepred deepred:
Straszne smary
deepred deepred:
ale jakie baty, Hawks nagle ponad 50% z gry
jozzy22 jozzy22:
deepred deepred, bywa i tak
deepred deepred:
uuu
deepred deepred:
ale mnie nba wyjaśniła dzisiaj w nocy
paga paga:
Kto oglądał spotkanie, wie jak to wyglądało. Gwałt jeżeli chodzi o sytuację bramkowe. Tym większe brawa dla Legnicy.
paga paga:
Szkoda wczoraj Lecha, tym bardziej po takim spotkaniu. Boli bardziej, gdy wszystko na zielono i przechodzi obok nosa przyjemna wygrana. Miedź oddaje dwa strzały i remisuje. W niedzielę poprawiam po 1.55 w triplu.
A ar0nek:
Ja myślę że Lazio x2, remis raczej nikogo nie zdziwi
20maciek03 20maciek03:
Jeszcze mogą wygrać LE :D
Kaldui Kaldui:
O myślicie o Juve - Lazio? Juve jak chce grać w europejskich pucharach to musi wygrać coppa Italia. Z drugiej strony są w rozsypce
adik1992 adik1992:
Dawid sobie odpocznie do wieczora a reszta jak nie ma nic ciekawego do napisanie to niech go nie prowokuje bo straszny śmietnik tu jest
Kaldui Kaldui:
Ale tu się śmietnik zrobił.
A ar0nek:
nieładnie*
A ar0nek:
nie ładnie wyzywać od idiotow, melise proponuje zaparzyć ;)
psychol32 psychol32:
nie piszą kilka razy dziennie tego samego?
psychol32 psychol32:
nie mądrzą się na każdy temat?
psychol32 psychol32:
@DawidAlbicelestes95, bo siedzą cicho?
psychol32 psychol32:
przy 10 straty był kurs 1.40 więc co tu grać
psychol32 psychol32:
tylko taka ciekawostka
psychol32 psychol32:
nie grałem bo słabe kurst
psychol32 psychol32:
58-48 po q2 i 70-86 (12-38) po q3 To co zostało ustalone przed meczem weszło w życie :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
C cichybob:
@DawidAlbicelestes95, jak lubisz siatkowke plazowa to jutro 10:30 mecz Mol/Sorum z mlodymi Szwedami Helvig/Ahman. Mlodziaki niedlugo przejmuja plazowke. Chlopaki plywaja w powietrzu
C cichybob:
Dawid ty to powinienes zielonego rozpalic. Po co takie nerwy z rana.
psychol32 psychol32:
Normalnie powinien być teraz kurs 1.01 na nich
psychol32 psychol32:
chyba wał przed meczem ustalony
psychol32 psychol32:
Guangxi drużyna 2 klasy lepsza od Wuhan. Na początku meczu dostajemy na nich kurs 2.85, przy prowadzeniu 58-48 do przerwy kurs 2.55
A ar0nek:
nie mam nic do ciebie,ale nie lubie jak ktoś okłamuje ludzi i rzeczywistość
A ar0nek:
inne typy na plus dawid? Busto nawet seta nie ugrało.
M michalkin:
@DawidAlbicelestes95, wyluzuj i nie przejmuj sie opinia innych. graja twoje typy na wlasne ryzyko.
A ar0nek:
H hagi84, dzięki za overek (y)
Ori1995 Ori1995:
Gdyby nie rzuty wolne to przez 12 min 0 pkt :D
Ori1995 Ori1995:
Topeczka
Ori1995 Ori1995:
16 akcji 2 trafione za 2 pkt
Ori1995 Ori1995:
hahahahahh dobry mecz goldenów
C cichybob:
Bardzo fajny mecz, duzo walki. Sedziowie pozwalali na wiecej i o wiele lepiej sie to ogladalo niz ciagle faule. Memphis w w dolku ostatnio
D dzidzok:
Lillard podłapał formę,42pkt prawie triple double
C cichybob:
Boston juz +50. Niezla rzez
C cichybob:
Anfernee Simmons wyglada jak czlowiek z ery kamienia lupanego. Dobry meczyk graja dzisiaj w Memphis.
C cichybob:
S skazany10, ja ostatnio myslalem, myslalem i dalem na Fenerbahce z Olympiakosem i przegrywali juz 30 w 1 polowie ;)
Do góry Bottom