Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Amatorsko to uprawiają ci którzy tydzień w tydzień grają w itfach w Monastirze lub w Egipcie, a jak ktoś jeździ po Europie i gra w czelkach to już nie taki amator
O proszę, Tommy Paul na drodze do umoczenia seta z gościem, o którym nigdy nie słyszałem (jestem laikiem tenisowym, więc jak to jakaś "figura" to przepraszam).
Dawid na poczatku miesiaca pisales, ze koniec z tasmami na ako 30 bo takich to mozesz przez rok nie trafic i dalej w to brniesz? to jak Cie ludzie maja traktowac powaznie?
@DawidAlbicelestes95, Kwon 1,36 z tym Bergsem co sie skompromitował z Stefanosem Sakellaridisem i Kuzmanov 1,30 z Statham 35latkiem z 5setki w nocy te mecze
@DawidAlbicelestes95, 1,06 1,07 1,09 wybrałeś a ja ci dawałem ostatnio 1,30 na mecz Djokovicia powyzej 2h i 1,39 brak medycznej które weszły oczywiscie to nie chciałes i mówiłeś ze za małe kursy