@DawidAlbicelestes95, chłopie co ty możesz o mnie wiedzieć że się wypowiadasz w temacie. Przegranie tych 10k nawet mnie nie wzruszyło. Przyczyniło się jedynie do zakończenia przygody z bukami. Poniewaz już dawno zapowiedziałem że najpóźniej na przełomie marca/ kwietnia kończę a że wcześniej przegrałem to co miałem u buków to skończyłem w lutym. Gdybym chciał to bym kolejne pieniądze przelał z konta i grał nadal ale tego nie zrobię.
Ja tam teraz nie widzę godnego uwagi teraz aby zastąpić Djoko , Miedvidev będzie na górze ale to też taki na dłuzszą mete nie bardzo , to tak jak u kobiet , takiej Williams nie będzie , gdzie tam Światek do niej , Barty jedynie coś naprawde trzymała poziom no ale odpusciła granie narazie
@DawidAlbicelestes95, Biorę pod uwagę , Ale zauważ że teraz nie będzie takiego poziomu , ze ci trzej wygrywali wszystko , treraz kazdy z kazdym może wygrać...
Dla mnie Medviediev będzie górował dłuzszy czas bo , on w długich w wymianach jest taki dobry jak Djokovic , tylko gorszy serwis , Alcaraz , no cóż młody, nie wiadomo jak będzie pozniej , czy nie siądzie na Laurach,...
@DawidAlbicelestes95, Djoko? on jeszcze nie jeden szlem wygra , to co gada to trzeba sie liczyć z tym, poza nim jedynie Miedviedev , reszta daleko z tyłu... Oczywiscie mowa o poważnych turniejach...
Wczoraj miałem rownież kończący kupon z Barcelona, mogłem przed meczem brać Casha za 331zł lub poczekać i zgarnąć 510zł .. poczekałem i pozniej żałowałem
Opcja Cash Out jest dobra i często ją stosuje np. na live przed 90 minuty bo różnica jest kilku złotówek, a nigdy nie wiadomo czy z 1:0 nie stanie się 1:1 w 95min... Wczoraj miałem również kończ
Panowie, posłałem wczoraj kupon za 58.59zł z ako 8.83 do wygrania 455.27zł z 5 zdarzeń zostało jedno zwycięstwo Termalici z Skra ( kurs 1.52 ) natomiast mam też opcje Cash Out : 267.22zł i zastanawiam się co zrobić ? Jak myślicie warto go brać czy lepiej poczekać ?