>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, twój ziomal chwali się znowu kuponem 😂
S sobolekk:
PSG to już niejednokrotnie miało rozmontować silnego rywala ale jeszcze chyba nie widziałem żeby to zrobili
psychol32 psychol32:
@DawidAlbicelestes95, chłopie co ty możesz o mnie wiedzieć że się wypowiadasz w temacie. Przegranie tych 10k nawet mnie nie wzruszyło. Przyczyniło się jedynie do zakończenia przygody z bukami. Poniewaz już dawno zapowiedziałem że najpóźniej na przełomie marca/ kwietnia kończę a że wcześniej przegrałem to co miałem u buków to skończyłem w lutym. Gdybym chciał to bym kolejne pieniądze przelał z konta i grał nadal ale tego nie zrobię.
deepred deepred:
Tylko Boston mnie dzisiaj zatopił, jest fajny plus z tej nocki i tak ;)
T trynek85:
Boston dziś fatalnie za 3,ale odbiją sobie w kolejnych spotkaniach
deepred deepred:
Matko Boston jak cegli
psychol32 psychol32:
Zaglądam bo dostaje prywatne wiadomości na które odpowiadam. W kwestii bukmacherka już się nie udzielam
M Mendieta1992:
High_Roller berserk, Nie widać, a szkoda
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, zagłada bo musi pilnować „swojego” forum i od czasu do czasu kogoś podkablowac musi ;)
M Mendieta1992:
Nie wiesz co z Psycholem???
M Mendieta1992:
@gubernator_nh, peffki najgorsze xd
M Mendieta1992:
No ale wiadomo będą chcieli
M Mendieta1992:
1 0
M Mendieta1992:
Atletico miał jebnac xd to w 10 strzeli im na 10
M Mendieta1992:
@gubernator_nh, Nie ma c9 grać na siłę, wczoraj ładne kursy , tydzień trzeba odpuścić, a weekend dopiero
czaro82 czaro82:
Peffki siadły jak złoto Granada + Lazio 😉
High_Roller High_Roller:
Nawet hamalainenowi wisi i czterem polskim bankom 😂
High_Roller High_Roller:
Samemu Celustce wisi 1.4mln zł 😂
High_Roller High_Roller:
Ma 4mln zł długu i ogłosił bankruta
High_Roller High_Roller:
Był taki piłkarz w Legii Hlousek
Pablito91 Pablito91:
No Termalica z Wisłą chyba o to bezpośrednie 2 miejsce będą walczyć
M Mendieta1992:
Widzę że termalica wraca chyba do ekstraklasy, kto wie czy tam wszystko okej już jest? Bo były problemy finansowe i że stadionem
deepred deepred:
Na samym dole strony obok wyboru języka.
K krzepki89:
jak przejsc na stara szate graficzna, tu mnie czcionka denerwuje, da si eto jakos poustawiac??
B Borowik115:
Działa wam sts ? Tzn logowanie
piele piele:
prawda to do naprawienia na pewno!
Cabron Cabron:
@wilku1407, o tak
zilzil zilzil:
Kwestią przyzwyczajenia. 13 lat tu już jestem i kilka zmian juz było. Po tygodniu czlowiek zapomina jak wyglądało wcześniej
his_airness his_airness:
ale kozacka szata :D od razu inaczej, jakoś tak bardziej przejrzyście
deepred deepred:
Ktoś od tenisa? Warto na pepika ze Zverevem?
madman01 madman01:
Mi też się podoba ;)
guriii guriii:
wow ale fajna szata graficzna
inkub1986 inkub1986:
Wybiła właśnie 16.00
inkub1986 inkub1986:
Również
Thalion Thalion:
Tez wrocilem do starego
S supporter:
od razu lepiej
S supporter:
Thalion Thalion, ok dzieki
Thalion Thalion:
Mozna zmienic na wersje pierwotną, na dole Drift
S supporter:
co to za nowa szata graficzna ? Czat troche nieczytelny
jozzy22 jozzy22:
L leszchu, motywy masz na dole po lewej
L leszchu:
Jest ciemny motyw tej nowej wersji?
M Mendieta1992:
@DawidAlbicelestes95, Pogra z 2 lata i się spali.... to trzeba mieć Psyche jak Nadal , Ferdek i djoko
M Mendieta1992:
Ale co oni pokaża??? Jeden turniej??? mi chodzi że nie mam takich już jak tych trzech, że Szlem za Szlemem swój finał
M Mendieta1992:
Ja tam teraz nie widzę godnego uwagi teraz aby zastąpić Djoko , Miedvidev będzie na górze ale to też taki na dłuzszą mete nie bardzo , to tak jak u kobiet , takiej Williams nie będzie , gdzie tam Światek do niej , Barty jedynie coś naprawde trzymała poziom no ale odpusciła granie narazie
M Mendieta1992:
Taki Thiem czy wawrinka to było pojedyncze przypadki , oczywiscie w porównaniu z najlepszymi....
M Mendieta1992:
@DawidAlbicelestes95, Heh , Szkoda to Murraya, Typ walczaka , a na jakim poziomie gra? gdyby nie Biodro to by pokazał swoje
M Mendieta1992:
@DawidAlbicelestes95, Biorę pod uwagę , Ale zauważ że teraz nie będzie takiego poziomu , ze ci trzej wygrywali wszystko , treraz kazdy z kazdym może wygrać...
M Mendieta1992:
Dla mnie Medviediev będzie górował dłuzszy czas bo , on w długich w wymianach jest taki dobry jak Djokovic , tylko gorszy serwis , Alcaraz , no cóż młody, nie wiadomo jak będzie pozniej , czy nie siądzie na Laurach,...
M Mendieta1992:
Ci 3 trzech zawsze na turnieje większe się spinali... nie było mowy o żadnym odpuszczaniu , chyba że kontuzja...
M Mendieta1992:
Takich Jak Djoko , Nadal , ferdek , nie będzie długo.....
M Mendieta1992:
@DawidAlbicelestes95, Djoko? on jeszcze nie jeden szlem wygra , to co gada to trzeba sie liczyć z tym, poza nim jedynie Miedviedev , reszta daleko z tyłu... Oczywiscie mowa o poważnych turniejach...
T ThandalBTC:
Wstajesz w południe, a tu tyle kabzy z decyzji furego spłynięte, że aż poniedziałek staje się dobry
High_Roller High_Roller:
Jak widziałem ze amstrong gra na Szwajcara to postawiłem dwa domy na Sonego 😂
High_Roller High_Roller:
Brawo Sonego !
sza sza:
Dlatego teraz zastanawiam się co zrobić hehe
sza sza:
Wczoraj miałem rownież kończący kupon z Barcelona, mogłem przed meczem brać Casha za 331zł lub poczekać i zgarnąć 510zł .. poczekałem i pozniej żałowałem :D
sza sza:
Opcja Cash Out jest dobra i często ją stosuje np. na live przed 90 minuty bo różnica jest kilku złotówek, a nigdy nie wiadomo czy z 1:0 nie stanie się 1:1 w 95min... Wczoraj miałem również kończ
sza sza:
Panowie, posłałem wczoraj kupon za 58.59zł z ako 8.83 do wygrania 455.27zł z 5 zdarzeń zostało jedno zwycięstwo Termalici z Skra ( kurs 1.52 ) natomiast mam też opcje Cash Out : 267.22zł i zastanawiam się co zrobić ? Jak myślicie warto go brać czy lepiej poczekać ?
Waldi1979 Waldi1979:
M michal.518, zgłaszasz się do mnie i mogę ci wyłączyć
M michal.518:
Jak wyłączyć ten czat? Wie ktoś coś?
Do góry Bottom