Jeżeli chodzi o Djokovicza to traktuje ten turniej poważnie bo na chwilę obecną nie ma zezwolenia na udział w IW i Miami więc po Dubaju może byc bez gry aż do kwietnia.
Uprzejmie informuję, że pracujemy nad dodaniem nowej opcji dokonywania transakcji, jednak nie posiadamy dokładnych informacji, kiedy dana opcja zostanie dodana do naszej oferty. Postaramy się jednak, aby było to jak najszybciej to możliwe.
@gubernator_nh, SUNXL on tam ma 8.5 w fortunie 7.5 jest , myśle że warto chyba , zagram dodam do tego coś z tenisa , bo włoska liga dziś mi coś nie paśi
chodzi o to że mam dwa bilety na dzisiejszy mecz pucharu Anglii Leicester Blackburn i to sa bilety przy samym tunelu dla zawodników,ja nie dam rady szkoła żeby się zmarnowały
@DawidAlbicelestes95, chłopie co ty możesz o mnie wiedzieć że się wypowiadasz w temacie. Przegranie tych 10k nawet mnie nie wzruszyło. Przyczyniło się jedynie do zakończenia przygody z bukami. Poniewaz już dawno zapowiedziałem że najpóźniej na przełomie marca/ kwietnia kończę a że wcześniej przegrałem to co miałem u buków to skończyłem w lutym. Gdybym chciał to bym kolejne pieniądze przelał z konta i grał nadal ale tego nie zrobię.