>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

massimo massimo:
Piątek powołany🤣🤣🤣
High_Roller High_Roller:
Nie ma Glika i Krychowiaka ! Wreszcie chłop z jajami !
High_Roller High_Roller:
Ksw dzisiaj zaraz się znajdzie jakieś pewniaczki
High_Roller High_Roller:
Czy TVP przerwie transmisje homilii papieża i pokaże losowane ligi konferencji ? 😂
massimo massimo:
adik1992 adik1992, no tak to by bylo z 10 milionow ale spadek bedzie kosztowniejszy
adik1992 adik1992:
massimo massimo, z Rodgersem to chyba chodzi o odszkodowanie wysokie jakie musiałoby Leicester wypłacić tak coś Rudzki wspominał
kiler86 kiler86:
Lipa, szkoda.
kiler86 kiler86:
Od dawna nie ma ruskiego hokeja na Fortunie do typowania? Dawno nie grałem, a kursów brak.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Adelaide 5:1 Hu Hu dwa overki już załatwione z typów na żywo 😎. I myślę ,że to nie koniec
massimo massimo:
@rondani, kiedys go na lotnisko i jego corke wiozlem,wydaje sie milym czlowiekiem,ale jako trener nie dziekuje
Przepraszam 5 już jest . Koło 6-7 😁
W Australii zabawa . Adelaide już 4:1 ,a jeszcze dużo czasu do końca . Myślę ,że się zakręci koło 5-6 goli
massimo massimo:
myślę że bije żonę
massimo massimo:
obraża inteligencja kibicoów
massimo massimo:
prawisz bardzo mądrze,nie trawie tego Rodgersa,pali głupa cały czas
massimo massimo:
@rondani, musimy iśc kiedyś na piwo,polałbym ci teraz
massimo massimo:
wszyscy zwolnili juz trenera tylko Leicester nie,ile jeszcze można przegrywać i czekać aż wywalą Rodgersa
RBR1one RBR1one:
lukaway lukaway:
@DawidAlbicelestes95, tak wiem śledzę ją kilka lat więc poczekam na live
RBR1one RBR1one:
@gubernator_nh, nie szkodzi czy to priwy czy nie. Nie ma potrzeby tu wklejac tego typu wiadomosci. Nie wrzucaj tu wiecej tego typu tresci.
lukaway lukaway:
@DawidAlbicelestes95, zarówno KEPCO jak i żeńska GS Caltex kursy dziwne
lukaway lukaway:
@DawidAlbicelestes95, skąd tak wysoki kurs na gospodarzy dzisiaj? Jakieś braki kadrowe?
C cichybob:
Dawid, Teddy Boysi rzadko kiedy chodza na Legie w Warszawie, cos ci sie ostro pomylilo.
lukaway lukaway:
Czy ktoś z forumowiczów ogarnia siatkówkę? A dokładnie ligę koreańską?
C cichybob:
Jako prawilny ziom z Warszawy co miales na mysli piszac, ze kibice np. Trentino sa jak Teddy Boys z Legii ?
C cichybob:
dawid gratuluje kuponu, ale potrzebuje wyjasnien
C cichybob:
@DawidAlbicelestes95, jestes Dawid?
'Corek 'Corek:
Nie wiem co ktoś taki tutaj jeszcze robi. Poleciłem znajomemu to forum, wszedł zobaczył co ten gość tutaj robi i zapytał się czy to forum buk czy depresyjne 😅
RBR1one RBR1one:
@gubernator_nh, nie jest fajne ze udostepniasz prywatne wiadomości tutaj na forum tum bardziej o takiej tresci
'Corek 'Corek:
@gubernator_nh, weź to konto gościu zamknij bo żenada przeboje wszystkie granicę
B bartek2701:
Maja zgodę na mieście
A ar0nek:
@DawidAlbicelestes95, chyba mnie z kimś pomyliłeś , nic nie pisałem wczoraj w żadnym dziale siatkówki, ale ciesze sie że po 2 miesiacach porażek w koncu trafiłeś choc jeden kupon, jeszcze kilka takich i bedzie w koncu na 0, pozdro
B bartek2701:
@gubernator_nh, Tomcio musi iść do zamknietego innego wyjscia nie widze, wkreca sobie niestworzone rzeczy znowu
power30 power30:
zaraz wyjdzie sentacja: "więcej wrogów niż przyjaciół, znaczy że osiągłem sukces" :D
adik1992 adik1992:
Zaczęło się :)
D dzidzok:
Alcaraz narazie dobry mecz
K knax:
to chyba jakis rekord?
K knax:
9 bramek w 14minut pierwszej tercji w meczu nhl Florida vs Montreal
kriksus kriksus:
Mi siadł awans Sportingu za 2,45 w dogrywce, ale te 30 minut to była katorga ^^
High_Roller High_Roller:
tak patrze na te ekipy co zostaly w LE i LK i jak losowania beda w miare ok to chyba United bierze LE a alkmaar albo west ham LK
High_Roller High_Roller:
jak legia eliminowała spartaka to na kolanach jeździłem i 3 dni dochodziłem do siebie
High_Roller High_Roller:
butelke otwieraj i w miasto
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, spaniem bedziess swiętował te sukcesy ? słabo :p
M Mendieta1992:
Idę spać, nie chce mi się polemizować glupkowato..
M Mendieta1992:
High_Roller berserk, Jezu a Ty dalej swoje?? A ilu masz w City Brazylijczyków i innych???
High_Roller High_Roller:
czy tam we wloszech jesli maja jakiegos włocha
High_Roller High_Roller:
bo chciałbym wiedziec jak do tego podchodza np w brazylii jesli zaksa ma jakiegos brazylijczyka ;)
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, ilu w zaksie mamy obcokrajowców z powaznych siatkarskich krajów ?
M Mendieta1992:
Vive kielce może znowu w finale LM BĘDZIE, no same pozytywy
M Mendieta1992:
Jak tu się nie cieszyć, jak Polskie zespoły pokazują klasę , zaksa siatkówka Lech jak to kto s powiedział puchar audi czy tymbarka
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, mówmy o piłce bo zaraz zapytasz sie czy kibicowałem małyszowi :)
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, nie interesuje sie siatkówką , z tej racji nie mam nic do zaksy
M Mendieta1992:
High_Roller berserk, przeciwko zaksie też byłeś???
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, o Legii z angielskimi kibicami to ja juz gadałem jak robili oprawe UEFA MAFIA ze swiną w tle , nie kojarzyli Legia na pierwszy rzut ale skojarzyli po oprawie wiec nie zawsze musza byc wyniki żeby rozpoznac polski klub ;)
High_Roller High_Roller:
no a kibcie united zadowoleni z awansu city :p
High_Roller High_Roller:
bo kibice city zadowoleni z awansu united :)
High_Roller High_Roller:
ciekawe czy kibice chelsea trzymaja teraz kciuki zeby arsenal awansował :p ??
massimo massimo:
Ja mam po rowno w dupie kazdy polski klub,interesuje mnie tylko dobry futbol,nie jestem nawet kibicem lecha ale fajnie jest moc pogadac z zagranicznymi fanami w koncu bo slyszeli o polskim klubie
Do góry Bottom