>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

MichaelCorleone MichaelCorleone:
a Scandicci to już w ogóle bardzo mocny team, mają Zhu, rozgrywającą też Chinke i ogólnie bardzo mocny team w zasadniczym wygrały z Conegliano, także ryzykowna zabawa. Jak chcesz grać na Conegliano lepiej Ci wyjdzie na pojedyncze mecze niż to 1.40 na cały sezon
Ciekawe jak Piacenza jutro z Trentino, pewnie to samo co z Modeną zrobią. Dziwny jest ten zespół doprowadzają do 0:2 i potem jadą z tematem jakby grali z 15stą drużyną ligi i to drugi raz z rzędu :LOL:
H halacik96, aaa no to spoko :)
C cichybob, Można zagrać. Aczkolwiek no kursy są dobrze dopasowane, Novara też ma Karakurt i też niby potrafiła wygrać jeden mecz z Eczacibasi czy z Vakifbankiem, może wtedy Turczynki nie grały nic ciekawego, ale 1.40 to też głowy nie urywa a Conegliano zostało zdmuchnięte z powierzchni ziemii przez Fener ;)
H halacik96:
MichaelCorleone MichaelCorleone, słownik przekręcił nazwę a pisząc "jakiś" chodziło mi bardziej o nick nie o postać ;)
C cichybob:
MichaelCorleone MichaelCorleone, co bys Dawid powiedzial na wejscie po same kule w Conegliano wygra lige. 1.40 to moze nie duzo, ale za to ryzykownie :) sklad sie wydaje poziom wyzej niz reszta
dziękuje :)
C cichybob:
wzajemnie
C cichybob, to był żart, po prostu już miałem dać sobie spokój, ale miło jednak podzielić się swoją wiedzą z innymi i skrobnąć jakąs analize, ale akurat w tym miejscu nie będę przebywał to sobie postanowiłem. Tak na przywitanie tylko wpadłem. Miłego dnia bob :)
C cichybob:
nie wiem jak mozna byc uzalezniony od forum, ale raczej w tym wieku w ktorym jestes to poprostu nie wchodzisz na forum, a wracasz jak trzeba
ale "Michaela Corleone czy jakoś tak" rozjebało system :LOL:
czasem człowiekowi puszczą nerwy i potrzebuje odpoczynku od tego miejsca a nieuchronnie i tak się tutaj wraca XD coś jak uzależnienie od Insta
C cichybob:
po co wy kasujecie te konta jak i tak wracacie
C cichybob:
O Dawid, wrociles.
C cichybob:
jednak Nuggets nie dali rady w dogrywce.
a gdzie Twój przyjaciel psychol?
H halacik96, Serio można nie znać tej postaci? o wow. Gubernator każdy tu za Tobą tęsknił przyjacielu stąd te powroty :)
C cichybob:
ale powrot Nuggets. A juz wylaczylem, bo myslalem, ze po sprawie, a tu powrot z -12 na 2:30 przed koncem
H halacik96:
@gubernator_nh., Taa, Michaela Corleone czy jakoś tak
p-z. p-z.:
ale Lyon odwalił samoboja sobie walnął na sam koniec meczu xD
czaro82 czaro82:
Juve 💪
Kaldui Kaldui:
Rock wygra 7:0 z MVG :O
'Corek 'Corek:
Miłego wieczoru Pany, zmykam do pracy
'Corek 'Corek:
Zagrali dobry mecz, nie można im odmówić gratulacji
S spider-official:
?
'Corek 'Corek:
Brawo Vita!
'Corek 'Corek:
Musiało by te minimum 6 rund na inferno po TT Heroic wygrać, to wtedy powinni łyknąć mapke
'Corek 'Corek:
M mcz, buki na csa co dwa dni robią wielkie gafy z kursami, więc tym nie ma co się sugerować
W wodzu878:
M mcz, przecież kursy były zbliżone
M mcz:
byli faworytami a ich gra troszku odbiega od wystawionych kursow
'Corek 'Corek:
M mcz, to że przegrywa to znaczy że słabe? 😆
M mcz:
heroic dobre ponoć
yrek yrek:
nie na tym poziomie o którym tu piszecie co chwilę. w niższych ligach ok, ale na poziomie pewnym, zawodnicy mają ambicje i swoje cele. Pewnie Arsenal też ustawił mecz z Southampton, idąc tym tokiem myślenia. Takie moje zdanie, że są niespodzianki i tyle
Dawid989 Dawid989:
Nic się nie dzieje. Luz
gonza gonza:
Benfice ktoś ogląda? jakaś szansa na bramki jeszcze?
yrek yrek:
Widze, że wy tutaj to każdy mecz uważacie za ustawiony ;) i jak to sobie wyobrażacie? Całe drużyny się na to godzą? Za mało zarabiają? I to nie jest tenis, ale gra po 11 zawodników. I przy tylu meczach nic by nie wyciekło? Oczywiście, że są wałki, ale nie tyle co wy tu piszecie :D każdy nie trafiony typ prawie to ustawka :D
Dawid989 Dawid989:
Olympiakos 0.5 ht swoje
gonza gonza:
jak to mawiał pewien pan: over > all
Dawid989 Dawid989:
Gubernator zajebisty typer 🤣 wszystko na odwrót
gonza gonza:
haha Ostenda, dobrze że wolałem over 2,5
inkub1986 inkub1986:
Jeszcze tylko dodam, że gratulacje dla Czarnych za ustanowienie wyniku z Astorią w 4.kwarcie hehe i koniec spamu pozdro na dziś!
inkub1986 inkub1986:
No ale 1,22 to co to jest?
inkub1986 inkub1986:
Raczej jasne że wygrają. Będą gonić ZAKSĘ
inkub1986 inkub1986:
Kurs 1,50 na to
inkub1986 inkub1986:
Mnie ciekawi czy Jastrzębie zrobi wynik 3-0 czy stracą seta
inkub1986 inkub1986:
Ale można było się przyciącą na Rangersach dzisiaj huuh ominięte
gonza gonza:
@gubernator_nh., Ostenda pewny spadek, a jeśli tabelka na flashscore nie kłamała, to Gent musi wygrać
Thalion Thalion:
A gdzie jest Borsuk ??
gonza gonza:
goli w Belgii a Gent się obija
power30 power30:
Sorki, widocznie mi sie wydawalo :)
H halacik96:
Narazie nikt nie komentuje
power30 power30:
Ze sie chce Wam komentowac jego dokonania :D
H halacik96:
Ciekawe na jak długo tym razem starczy nerwów
H halacik96:
Widzę Dawid znów będzie walczyć z taśmami w swoim wątku.
D damian365:
Czego spamisz glabie
B brajan82:
To teraz mody będą sorawdzac Gubiego, czy pisze merytoryczne posty. Dajcie chłopu w drodze wyjątku.
Waldi1979 Waldi1979:
@gubernator_nh., w Hyde Parku nie zlicza postów, więc odpada, bezsensowne pisanie w działach też będzie usuwane, więc spam na siłę nie pomoże
'Corek 'Corek:
Under 7.5 ✅
Thalion Thalion:
Napisz cos w dzialach z filmami, muzyka itd
Do góry Bottom