>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, zobaczymy :) ale skoro ty tak mówisz to jak to zawsze bywało, będzie zapewne odwrotnie :)
MichaelCorleone MichaelCorleone:
A Antongno, sam się połamał, wawrince po siatce piłka poszła przy 30:15 i potem zagrzała się głowa Amerykaninowi, nie zmienia to faktu, ze drugi raz już go Stan raczej nie złamie w tym meczu
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, właśnie Stan go połamał :)
M mcz:
Wawrinka B)
Cressy :cool:
Pablito91 Pablito91:
No pewnie tak, ale przy tym kuponiku to sporo odrobił/wyszedł na +
Pablito91 Pablito91:
W 25 minut koleś ze 100 zrobił 10 k ładnie...
Pablito91 Pablito91:
Goffin na returnie ugrał całe dwa punkty w drugim secie xd -3.5 siedzi na carballesa, niebywałe do jakiego stopnia stoczył się Belg
Ori1995 Ori1995:
Kyrgios nie lubi ziemnej, więc za pewne focus będzie na sezon trawiasty i AO
Ori1995 Ori1995:
donald-young donald-young, Kto jak się zachowuej i jakie ma podejśćie do gry to ja wiem, ale bardziej mi chodziło, że znając bublika spodziewałem się że się zagotuje i odwali coś albo z całej siły piłkę gdzie wywali w trybuny
donald-young donald-young:
Fognini raczej się nie zgodzę, on już po prostu zmęczony kontuzjami i już swoje lata ma. Kyrgios zgoda
o Kyrgiosie nie mówiąc, który chyba tylko na trawie zamierza grać :LOL:
donald-young donald-young, Fognini podobnie
A że pieniądze swoje już zarobił to gra dla zabawy
Bublik i presja? Przecież on chyba jako jedyny zawodnik w tourze nie ma presji, bo gra dla pieniędzy i zabawy
Ori1995 Ori1995:
Bublik i wytrzymanie presji? Nowość
Ori1995 Ori1995:
17-15 wow
deepred deepred:
Będzie 89-87 w tiebreaku.
'Corek 'Corek:
Miłego dnia Pany, do wieczora i spotkania 9INE
'Corek 'Corek:
Ori1995 Ori1995, dla mnie liczy się zielono na kuponie, po za tym grał u siebie, w Barcelonie słabo to tutaj odpali i tak też się stało
Ori1995 Ori1995:
o 15-15 ale jadą
Ori1995 Ori1995:
14-13 w tb XD
Ori1995 Ori1995:
Bublik
ale gratki za typ tak czy siak weszło ;)
Ori1995 Ori1995, Nie wspominając, że Madryt z typową ziemią to ma wspólnego tyle co ja z baletnicą :LOL:
Cabron Cabron:
M mcz, zobaczymy. Nikt nie wie jakim on jest trenerem. Jak Szulczyk przejmował warte, to też każdy się śmiał, że kogo oni biorą. Gość bez doświadczenia i spadną, a w tym momencie są w grze o puchary.
Ori1995 Ori1995:
'Corek 'Corek, No typowy ziemniak 5 turnieji na ziemnej i w 1 rundzie poleciał, a ostatnio z Gomezem u siebie :D
M mcz:
Rakow automatycznie skreslony z walki o puchary. Zostaje lech i legia a bez rozstawien latwo nie bedzie
'Corek 'Corek:
Grać przeciwko Ramosowi u siebie w dodatku to typowy ziemniak, tuż to samobójstwo
'Corek 'Corek:
U mnie Ramos czysto
Ori1995 Ori1995:
I papa :D
Ori1995 Ori1995:
Iwaszka w większośći typów
'Corek 'Corek:
Mecz Halys zablokowany od pierwszego gema cały czas, ciekawe czemu 🤔
High_Roller High_Roller:
dobi dobi, ja Boa Vista ale może odwiedzę na jeden dzień Sal . Może będą jakies wycieczki fakultatywne
'Corek 'Corek:
Kończ to Ramosik 🥰
dobi dobi:
High_Roller berserk, Sal, świetna plaża, ludzie, klimat i miasteczko Santa Maria
his_airness his_airness:
Na szczęście to ominąłem :D
his_airness his_airness:
@gubernator_nh., a jednak wyszło na Twoje, gratulacje dobrego typu z Young Boys :D
High_Roller High_Roller:
dobi dobi, gdzie byłeś ? Sal czy Boa Vista ?
dobi dobi:
A co do Cape Verde, mega polecam, byłem w tym roku, sztos
dobi dobi:
High_Roller berserk, Ty przynajmniej latasz, mi odwołali Mediolan 30 min przed lotem bo makaroniarze strajkowali i nici z San Siro xD
inkub1986 inkub1986:
A Molcan planowo
inkub1986 inkub1986:
Ramos może wymęczy?
High_Roller High_Roller:
Gaston ✅ Berrere ✅ zostaje pavluchenkova
inkub1986 inkub1986:
No
'Corek 'Corek:
Elche poleciało, ale to 1,40 na Celtę to śmiech na sali
High_Roller High_Roller:
Medyczna marihuana to jest najlepszy zart jaki wymyślili . Można ja sprzedawać bo jest medycyna ale ta sadzona w ogródku już jest najniebezpieczniejszą na świecie i wsadza się za to do paki 😂
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, w Meksyku jest to samo a tam towar to nie to co w UK ;) jednak jak lecisz z kobitą to takie rzeczy trzeba omijać 😂 teraz przerzucam się na Cape Verde od piątku na 6 nocy . Zobaczymy co tam będą podawać do obiadu 😂
High_Roller High_Roller:
dobi dobi, może i są ale ja na Malediwach jeszcze nie byłem a latam za drobne oszczędności ;)
a nie to Filipiny sorrka
Ta reprezentantka Dżbibuti 2 gemy ugrała, można tam bylo duże handi w sumie
dobi dobi:
High_Roller berserk, czyli są ludize, którzy za buka lataja na "malediwy" :D
Win Cressyego dziś widzę, Wawrinka siada ostatnio po pierwszym secie regularnie a warunki do gry dla Amerykanina w Madrycie dużo dużo lepsze a i kurs zachęcający
madman01 madman01:
Ale 15 latka dyma Lejlę
High_Roller berserk, Dominikana jest zajebista, tam nawet kelnerzy ci koks proponują do obiadu :LOL: wszędzie tego pełno jak u nas ruskich szlugów, wystarczy że wyczują turyste i co kilka metrów pytanie o koko :LOL: piękne miejsce ale można sie tam ostro wykasować z siana
'Corek 'Corek:
Siadł win Atlanty po @10,50 a zepsuła Minnesota :(
D DeerDance90:
Aczkolwiek, czy to czasem nie działa głównie na zakończenie sezonu kiedy takie bogole jak WH muszą sie utrzymać? Albo ustawka pod baraż? Na początku i w środku sezonu chyba ciężej o takie rozkminy jak Ty prowadzisz
D DeerDance90:
Przez @rondani teraz wszędzie widzę sprzedane mecze...
High_Roller High_Roller:
@rondani, wakacje od forum i wakacje na dominikanie odbywałem . W piątek znowu lece wiec znowu będzie odpoczynek od forum ;)
Do góry Bottom