AAntongno, sam się połamał, wawrince po siatce piłka poszła przy 30:15 i potem zagrzała się głowa Amerykaninowi, nie zmienia to faktu, ze drugi raz już go Stan raczej nie złamie w tym meczu
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.
donald-young, Kto jak się zachowuej i jakie ma podejśćie do gry to ja wiem, ale bardziej mi chodziło, że znając bublika spodziewałem się że się zagotuje i odwali coś albo z całej siły piłkę gdzie wywali w trybuny
Mmcz, zobaczymy. Nikt nie wie jakim on jest trenerem. Jak Szulczyk przejmował warte, to też każdy się śmiał, że kogo oni biorą. Gość bez doświadczenia i spadną, a w tym momencie są w grze o puchary.
Medyczna marihuana to jest najlepszy zart jaki wymyślili . Można ja sprzedawać bo jest medycyna ale ta sadzona w ogródku już jest najniebezpieczniejszą na świecie i wsadza się za to do paki
MichaelCorleone, w Meksyku jest to samo a tam towar to nie to co w UK jednak jak lecisz z kobitą to takie rzeczy trzeba omijać teraz przerzucam się na Cape Verde od piątku na 6 nocy . Zobaczymy co tam będą podawać do obiadu
Win Cressyego dziś widzę, Wawrinka siada ostatnio po pierwszym secie regularnie a warunki do gry dla Amerykanina w Madrycie dużo dużo lepsze a i kurs zachęcający
berserk, Dominikana jest zajebista, tam nawet kelnerzy ci koks proponują do obiadu wszędzie tego pełno jak u nas ruskich szlugów, wystarczy że wyczują turyste i co kilka metrów pytanie o koko piękne miejsce ale można sie tam ostro wykasować z siana
Aczkolwiek, czy to czasem nie działa głównie na zakończenie sezonu kiedy takie bogole jak WH muszą sie utrzymać? Albo ustawka pod baraż? Na początku i w środku sezonu chyba ciężej o takie rozkminy jak Ty prowadzisz