Newcastle to jest pewniejsze, Sothampton po ostatniej kompromitacji u siebie jest już pod kreską, nie wiem czy będą jeszcze w stanie coś ugrać w tym sezonie, a Newcastle ostatnio 2W i 10goli w dwóch meczak
Panowie i Panie, jeśli takowe tutaj są, proponuje konkurs, każdy podaje typ na jutro tak zwany betonik, pewniaczek, mur beton itp. jak zwał tak zwał, nie ważne po jakim kursie @, słucham Państwa ???
MichaelCorleone, nie odpowiadaj na mój wpis tylko go przeczytaj 20 razy tak abyś zrozumiał. Każde kolejne tego typu historie jak dziś z gubernatorem będą kończyć sie banem na czat i to tyczy się w obie strony. Macie coś do wyjaśnienia to jest PW i tyczy sie to wszystkich. Czat to nie miejsce do wyjaśniania prywatnych spraw!
adik1992, podobnie jak ja, wszedłem bo grał Thiem kawał dobrego meczycha a widzę, że gubernator coś tam pisał o mnie to cóż odpowiedziałem i tyle. pozdrawiam uciekam
MichaelCorleone, dobra Dawid idz juz spać, żebys miał siłę jutro jakieś analizy napisać. Teraz ja musze pokasować te wypociny bo nie sziedze cały czas na forum tylko zaglądam co jakiś czas
Pogodzę Was, ej dzieciarnia do domu, niezły tu śmietnik, jak zwykle, sobota wieczór, zamiast pisać na temat typówi i spotkań które się odbywają to jedno i to samo wałkowane, kto ma większe jaja (ego) i kto jest lepszym typerem, w domyśle oczywiście, do spania już, zmiatać "gąski gąski do domu "
Mmcz, to nie bukmacherka. tylko zawsze jak jest gdzies czat, to podejrzewam, ze sie zbieraja takie ziomy. Nie maja komu opowiadac o zyciu, to pisza gdzie sie da