@danio4954, chyba 5.60 nawet widziałem, miałem odpuścić, ale wiedziałem, że będę oglądać przy pracy to przed samym spotkaniem zagrałem. Ogólnie zaczął spadać kurs godzinę przed, więc pewnie sporo ludzi pograło na Magdę
dzisiaj miał ruszyc sezon lekkoatletyczny w Chinach ale nigdzie nie mogę znaleść wyników, dla mnie to niezrozumiałe dlaczego nie ma na livesports lekkoatletyki a jest kabaddi i pesapallo
DDeerDance90, z paletkami to sie gra w ping ponga. Nie ma roznicy czy ATP czy WTA. Dzisiaj Jarry przegral, a kompetnie to nie mialo sensu. Taki jest sport.
a no i jeszcze zarowno ATP jak i WTA to ten ranking mozna sobie wsadzic Nie ma żadnego znaczenia moim zdaniem - w top 100-120 każdy może wygrać z każdym. Nie wiem czy to jakieś zboczneie przez ranking FIFA ale no kurde 100 najlepszych tenisistwow swiata ma umiejetnosci na najwyzszym poziomie wiec liczy sie glowa / dyspozycja dnia / forma / seria
Jakoś Iga i Sabalenka nie przegrywają meczów mając multum piłek setowych, a jak już to robią to jest to przypadek 1 na 10. Pegula to jest psychiczny wrak, tak samo jak Sakkari . Jak już stawiać to na dogi tak jak fręch wczoraj
Tam może każdy przegrać z każdym, nie ważne czy jest to Iga, czy Sabalenka, czy Pegula. Można też zarobić, jak na każdej dyscyplinie, więc nie ma co płakać.
Kiedy wy się wszyscy nauczycie, żeby na ten cyrk zwany wta nie stawiać kasy. Oprócz sabalenki, Igi i może garcii w formie każda zawodniczka może przegrać z kazda