Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Za rok niech zagra tylko najlepsza czwórka. Od razu pólfinały i tyle. Trybuny w Meksyku świecą pustkami, w dodatku mecze przerywają opady deszczu. Dramat
Śledzi ktoś wta finals? Strasznie jednostronne te mecze. Sakkari ugrywa 1 gema z Sabalenką. Żaber też jednego z Coco. Wczoraj świątek od stanu 2:5 dla Markety 11:1 w gemach. Co to za dziwne zjawisko. Level mistrzowski teoretycznie, natomiast te mecze są oddawane bez walki
Na pytania dlaczego to nie mam pojęcia, jak już mówiłem po prostu się nie znam, ale jak zobaczyłem za ile to zagrał to mnie zamurowało i sam postanowiłem to zrobić
Podobno zwycięstwo gospodarzy, ale tak jak mówię ja w koszykówce jestem zielony i nie znam nawet jednego zawodnika z tego spotkania. Dałem się namówić znajomemu, który zagrał za kosmiczną kwotę jak dla mnie.