>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

K kubaion:
niech mi ktos powie ze WTA jest normalne XD
Defacto Defacto:
tam inna kultura gry, tam im mniej walk tym lepiej, jak musza to walcza, nie szukaja na sile walk
K kubaion:
Kudermetova widze wyjaśnia Samsonova
K kubaion:
Aaa bo mocno sie wahalem nad linia na kille w meczu LNG bo widzialem sporo komentarzy ze bedzie spokojna mapa i sie sprawdzilo :D
Defacto Defacto:
K kubaion, ja obserwuje kazdy mecz ogladam
Defacto Defacto:
dzien dobry :)
H hasbaart:
perek99 perek99, efekt motyla... Ty w Polsce stawiasz rzuty różne a w Australii przestają je wykonywać 😅😁🤣
H hasbaart:
'Corek 'Corek, dokładnie tak... To tak jest jak widzisz suche statystyki a nie przebieg meczu. Dlatego liczbę fauli można ewentualnie traktować jako szansę na kartki, a nie wyznacznik tego, że mają koniecznie być.
perek99 perek99:
1 w pół godziny w Australii, gdzie biją jak chorzy prawie zawsze
perek99 perek99:
W Australii nie stawiasz to robią co chwila 15 roznych, człowiek postawi to momentalnie przestają robić
'Corek 'Corek:
A tutaj patrzą w statystyka widzą 30 fauli i płacz że nie ma 6 kartek 🤣 co z tego że 25 fauli nie nadawało się nawet na pół kartki, mają być i już 😅
'Corek 'Corek:
Wam się wydaje że jak zawodnik popełni faul np 3 razy to już powiedzieć niej dostać kartkę? Nie wiem czy jeden faul to 0,33 czy 0,25 kartki? Nie ośmieszajcie się. Sędziowie w życiu tak nie patrzą na to. Mam znajomego który sędziuje w drugiej lidze, jak da się namówić to może tutaj założy konto i wam to profesjonalnie objaśni bo te płacze o kartki już się robią śmieszne.
P piotrek96:
No liczy się, ale to chyba się niezbyt pokrywa
perek99 perek99:
Mogą zrobić 8 lekkich fauli i nie da kartki a mogą zrobić 4 faule i w tym trzy bardzo ostre i dac3 kartki
H hasbaart:
Potrafi być tak, że jest 10 fauli w meczy i 6 żółtych i czerwona. Jakby w takim meczy gdzie jest 40 fauli dawał kartkę za byle dotknięcie to nie byłoby komu grać... To jest tak jak oglądasz mecz nie na żywo tylko patrząc na statystyki... Tym się można sugerować ale absolutnie nie jest to wysnacznikiem kartek
perek99 perek99:
Przecież liczy się jaki faul
P piotrek96:
W meczu którym jest 15-20 potrafią sypnąć nawet 7
P piotrek96:
30-40 fauli 3-4 kartki
K kubaion:
ktos tu worldsy obserwuje?
P piotrek96:
Z tymi sędziami jest dramat, to prawda
H hasbaart:
Siurkacz Siurkacz a sędzia ustawia te kartki bo akurat ktoś na forum bukmacherskim w Polsce podał typ na over 😉
Siurkacz Siurkacz:
Kartki to jedyna rzecz która sędzia może ustawić aktualnie
Siurkacz Siurkacz:
Jak ustawi under to nawet najgorsze kosy nie pomoga
Siurkacz Siurkacz:
A nie chłop se robi co mu się podoba
Siurkacz Siurkacz:
Powinny być jasne zasady za co kartka i później rozliczanie po meczu sędziego z tego
Siurkacz Siurkacz:
Człowiek zamiast się zastanawiać czy będzie ostry mecz czy nie to musi analizować sędziego
Siurkacz Siurkacz:
Jak takie wały walą na kartkach
Siurkacz Siurkacz:
Nie ma innej opcji
B bartek2701:
Musicie
B bartek2701:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, wyzywacie sędziów bo nie musicie na kogoś zgonić że nie wygraliście kuponu.
Defacto Defacto:
nie wydaje mi sie, jesli ktos wyzywa sedziow, pilkarzy etc niecenzuralnym slownictwem albo ksenofobicznym to sie nie dziwie reakcjii modow
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak widać co raz więcej osób krytykuje tutaj ostro pracę arbitrów. Uwaga - mogą być bany :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Defacto Defacto, Czyli jak 99% sędziów aktualnie - niekonsekwentni.
Siurkacz Siurkacz:
bo taka ilość kuponow z jednym błedem codziennie to nie jest normalne xD
Siurkacz Siurkacz:
ja to bym mogl nagrać poradnik na youtube jak nie sklejać kuponów
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, na glowe mu weszli zawodnicy
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, nie byl konsekwentny, swoja droga bal sie grekom kartek dawac a powinny byc
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, nie panowal nad meczem, poprostu jednej druzynie gwizdal faule, drugiej za to samo nie
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, gwizdal raz tak raz siak xD
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Defacto Defacto, Co odpalał? Kiedyś Pinheiro to był rzeźnik kartkowy nad rzeźniki...
Defacto Defacto:
@berserk, z kibicami Legii jedziesz?
Siurkacz Siurkacz:
Ale tutaj se strzelili samobója i 2 gole ze spalonego🤣
Siurkacz Siurkacz:
Oczywiście jak miałem alkmaar na kuponie to zrinski umiał zrobić łamaka z 0-3 na 4-3
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
3 kartki do 20 minucie w Zagrzebiu i mimo 32 fauli w meczu skończyło się na 5 - jak dobrze nie grać, bo bym znowu chciał sędziego udusić.
Siurkacz Siurkacz:
Wczoraj 6 kuponów z 1 błędem dzisiaj 5
S snickers69:
I SĘDZIA TEŻ I SĘDZIA TEŻ PRZYJACIELEM CWKS
Siurkacz Siurkacz:
Tragedia
kriksus kriksus:
Dobrze że było zamówienie na under 2,5 bo by mi handicap Ajax 0-3 nie siadł xd debilne 1,3 vs jeszcze bardziej debilne 1,44 xd
Defacto Defacto:
co ten sedziaodpala w meczu panaty to karygodne
madman01 madman01:
Genk uyepie i i royal uyepie
Siurkacz Siurkacz:
Nie da się tego na spokojnie oglądać
Defacto Defacto:
tu jeszcze cos Legia wymajstruje:D
Siurkacz Siurkacz:
To teraz goście strzelają samobója i 2 gole ze spalonych xD
Siurkacz Siurkacz:
Wczoraj 2 poprzeczki w końcówce Newcastle i brak kartki za 3 kosy, zagrzany na maxa
Defacto Defacto:
:D
Siurkacz Siurkacz:
Oszaleć mozna
Siurkacz Siurkacz:
Kolejny spalony
Defacto Defacto:
walnicje gola Panata, bo te rennes gra na czas, nie lubie takich druzyn
dx2 dx2:
Szczescie szczesciem, ale Jedrzejczyk czy Pankov to ruszaj sie jakby chodzili z balkonikiem
Defacto Defacto:
tez mi sie wydawalo ze spalony byl
Do góry Bottom