>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
Jako kibic Legii musisz mi przyznać, że co najmniej 50% kartek to on dostaje za dyskusje z sędziami albo innego typu niesportowe zachowanie.
deepred deepred:
A ten chłop zawsze fisiuje
deepred deepred:
Ten Josue to powinien znać swoje miejsce, jakbym miał 150 w kapeluszu to bym się w ogóle nie odzywał.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, ale ja się z Tobą zgadzam. Po prostu wzięli kolejnego, który boi się robić zmian.
adik1992 adik1992:
Tylko żeby po euro, obojętnie czy pojedziemy czy nie, nie było tekstów w kolejnych eliminacjach że kadra odłodzona, ze zmianami i trzeba dac czas na zgranie.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, no to jest Bułka który w tym sezonie we Francji jest najlepszym bramkarzem. Szczęszny gra przeciętny sezon i trzymanie go w kadrze za nazwisko i liczenie że wybroni nam jeden na 10 spotkań nie ma sensu. Jak chcą coś zmienic to bramkę tez trzeba odmłodzić. Pewnie łącznie w tych dwóch meczach będą maks dwa strzały do obrony.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, trochę populistycznie polecę, ale w kadrze ostatnie co potrzeba do kolejne dymy (chociaż ja tak szczerze to mam to w d.), Grabary w tej kadrze raczej nie zobaczymy.
zibi16 zibi16:
wawo wawo, Loser jest jednym z lepszych środkowych, Danani trzyma swój wysoki poziom na libero a Loser... jest świetnym atakującym... Nie rozumiem z czego się tak ubawiłeś? Nie tak dawno wygrali 3:0 z Brazylią, są brązowymi medalistami IO chyba, że nie oglądasz siatkówki to możesz nie wiedzieć.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, Ale ja nie przeczę, że Grabara to klasowy bramkarz. Ja bym go nawet widział w klatce, ale nie ja podejmuję decyzję, tylko Probierz. A Grabara ma swoje odpały, jak jest drugi to mu się nie chce przyjeżdżać. Ostatnio tak go bolało, że aż kontrakt z Wolfsburgiem podpisywał podczas zgrupowania.
adik1992 adik1992:
@berserk, możesz skrócić o co poszło w meczu Legi z tą polciją. Oglądałem 1 połowę i dziś widzę filmiki tylko na tt
adik1992 adik1992:
deepred deepred, masz świadomość że za 9 miesięcy Szczęsny kończy z kadrą i Grabara miał być następcą. Też go specjalnie nie trawie ale kiedy jak nie w takich spotakniach jak z Mołdawią ma zbierać doświadczenie reprezentacyjne. Powołanie obecnie Drągowskiego mija się kompletnie z celem.
wawo wawo:
Ale się bawiłem! Loser Danani i Lima to światowa topka siatkówki. No jaja jak PRZEJAJA
deepred deepred:
adik1992 adik1992, no ale tak szczerze to trzeci bramkarz w kadrze nikogo nie interesuje. Wg mnie Grabary może w ogóle nie być za kadencji Probierza w jego notesie ze względu na jego zachowanie.
deepred deepred:
Ja Polaków omijam we wszelakich sportach, zawsze dupę moczę na tym.
Tokarro Tokarro:
Iga w opałach, kurs 2.00 kuszący co myślicie?
C czary-mary:
Argentyna siatka kurs @5.25. Opis zdarzenia w dziale
adik1992 adik1992:
brak Bednarka można zrozumieć, jednak powołanie Drągowskiego który puszcza co może w serie b a brak Bułki który gra sezon życia czy Grabary to przegięcie, do tego Peda z Serie C. Czyli wychodzi na to że nie ma lepszych zawodników niz ci grający na trzecim poiomie we Włoszech. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Defacto Defacto:
jutro sie dowiemy wiecej
Defacto Defacto:
Moze pilkarze sie zagotowali, ze kibice nie sa wypuszczani
Defacto Defacto:
ale co maja kibice do zatrzymania pilkarzy?
Defacto Defacto:
Powód zamknięcia? Z sektora gości, który był po drugiej stronie, zaczęto wypuszczać kibiców Legii, którym przed meczem próbowano ukraść flagi. Uznano, że ich wyjście zagraża innym, więc podjęto idiotyczną decyzję o zamknięciu obiektu. To było zarzewie awantury, która eskalowała...
Defacto Defacto:
a przyjezdni rzekomo przejęli od policji pałki oraz gaz pieprzowy xDxD
M mcz:
No wlasnie o nic nie poszlo
Defacto Defacto:
flagi?
Defacto Defacto:
co takiego?
M mcz:
Policja postawiła ultimatum, że albo wybrani piłkarze (Josue i Pankov) opuszczą autokar, albo odbędzie się szturm i wyprowadza wszystkich. Trener i kierownik druzyny wyruszyli taksowką do Amsterdamu za pilkarzami. Został zawiadomiony także konsul.
Defacto Defacto:
Holandia rozbita w tym turnieju
Defacto Defacto:
duzy kurs
Defacto Defacto:
4.40 na Chiny z Holandia w siatke
berh berh:
@IgaŚwiątek w meczu ballkani-zagrzeb kartka za nurkowanie, przedłużanie, zdjęcie koszulki, ale i tak tylko 5 się nazbierało
Defacto Defacto:
underdog w tenisa
Defacto Defacto:
podalem pierwszy typ, nie ma tego meczu w William Hillu
Defacto Defacto:
jesli ktos chce w typach byc wyzej, ale to niczego w moich postach nie zmieni
Defacto Defacto:
choc zauwazylem, ze jesli chodzi o typy dnia to za post w dziale jest dodatkowo 100pkt, co juz osobom ktore podaja typy sprzyja, bo z reguly faworyt wygrywa, a 100 pkt +, gdzie przy kursie 1.50 daje sie 50 pkt to gra warte swieczki
Defacto Defacto:
ja nigdy nie podam kursu 1,6 na forum w typach dnia
Defacto Defacto:
i ja rozumiem value duzych kursow na dluzszych przedziale czasowym
Defacto Defacto:
value wg mnie to zle oszacowanie kursu, co nie znaczy ze to nagle staje sie faworyt
berh berh:
jasne spoko, to nie ma znaczenia, tylko bylem ciekaw jak dokladnie rozumiesz to value. ja tez zawsze lubilem underdogow i gralem value. tylko minus jest w tym, ze mozna trafic na czarna serie i wtedy sie odechciewa... czesto jest niby blisko, blizej niz to kurs sugeruje, ale cos tam jednak brakuje
Defacto Defacto:
jak chcesz mnie rozliczac z moich typow, to rozliczaj z tych w ktorych napisalem, post i zaznaczylem, ze to gram a takich juz kilka bylo
Defacto Defacto:
glownie reczna, tenis, siatkowka bo tam wg mnie buki wiedza najmniej i czesto angielskie buki maja slabe rozeznanie w tych dyscyplinach
Defacto Defacto:
pisalem, rzadko gram pilke nozna za real akse
Defacto Defacto:
ja nie gram 5 typow codziennie, jak nie ma czego grac to nie gram
Defacto Defacto:
zgoda, ale ja widze powiedzmy dziennie 4-5, ale wybieram te wg mnie najbardziej odpowiednie, i podkresle te druzyny na ktorych sie znam, sledze itp
berh berh:
no ale jak jest value i jednoczesnie mowisz, ze nie zaryzykowalbys pieniedzy, to sie tworzy tak jakby wewnetrzna sprzecznosc, bo value to z definicji wyzszy kurs, ktory jest zle oszacowany i zgodnie z prawdopodobienstwem powinno sie wlasnie value grac jak najczesciej, by 'grindowac' te value na takich typach
Defacto Defacto:
ja mowie w realu gram 1 typ max i zawsze singiel, czasami doloze jakies rzuty rozne, jesli przypuszczam jaki moze byc scenariusz meczu
Defacto Defacto:
nie gralbym hjk bo wiem co wiem, ale nie zaryzkowalbym pieniedzy bo fajny kurs
berh berh:
ok powo. ja z tych value na pewno albe bym gral, ale dzis skopali 3. kwarte
Defacto Defacto:
zalozylem watek tam na forum i bede wrzucal typy
berh berh:
tak
Defacto Defacto:
i zauwaz ze to sa duze kursy wiec nawet gdybym to gral, to wystarczy ze trafilbym 1 na 3 i jestem do przodu
berh berh:
no tak, a ja sobie zapamietuje te value i z ciekawosci sobie sprawdzam jak czesto wchodza
Defacto Defacto:
i mowie, ze value
Defacto Defacto:
ja mam jakies przemyslenia i wyrazam je, ale nie sledze kilka meczow na raz, tylko sprawdzam kursy, i w glowie mam potencjal druzyn itd
Defacto Defacto:
nie sugeruj sie mna
berh berh:
jak ktos cos pisze, to sam tez chetnie przeanalizuje i sprawdzam sobie potem jakbym ja typowal, i jak sie rozwinie wynik
Defacto Defacto:
gram to co przeanalizuje i to sporo
berh berh:
ja nie mowie czy grasz czy nie, tylko tak sie tez zastanawiam nad tymi typami przy okazji
Defacto Defacto:
ale ja juz mowilem, to ze value nie znaczy ze to gram
berh berh:
celtic, alba tez nie
berh berh:
no w typach dnia masz ladnie, ale jak tak widze te twoje typy tutaj typu value helsinki, paryz, ajax itp... to cos rzadko to value chce zawitac :p
Do góry Bottom