>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

B bartek2701:
Morawieckiego dziś tylko ratuję że będą odpowiadać na pytania a nie że sobą rozmawiać jak w 2007r. Bo byłby zaorany przez Donalda i Bosaka
M mcz:
czy ja wiem ze debata tak wplynie
B bartek2701:
Po debacie będzie 1.40
M mcz:
kilka dni temu było 1.04
M mcz:
buki podejrzewają mijankę?
M mcz:
ale skok
M mcz:
zwycięzca wyborów - PiS 1.25
H halacik96:
*3.74
H halacik96:
M moraowecki powie że wstydzi się że był doradcą Tuska - 3.47
M mcz:
Czy M.Rachoń przerwie D.Tuskowi w czasie przysługującym na wypowiedź? Tak @3.0
M mcz:
to jest te miażdzenie faktami chyba
M mcz:
Sławomir Mentezen jest jednym z sygnatariuszy Konfederacji Gietrzwałdzkiej — obok niego są nimi również m.in. Robert Bąkiewicz, Kaja Godek, Grzegorz Braun i Krzysztof Bosak. W 2018 i 2019 r. akt ten został podpisany przez grupę ultrakonserwatywnych polityków i działaczy katolickich oraz ponad 3,5 tys. osób online. Sygnatariusze oddają w nim swoje życie prywatne i publiczne pod "realne panowanie" "Chrystusa Króla Polski i Matki Boskiej, Królowej Korony Polskiej".
Psychosocial Psychosocial:
Dobra zachowujecie sie jak politycy wlasnie w tych debatach..zero merytoryki..miłego dnia Panowie
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, Ale co z tego że miażdzą??? co z tego maja?? no sam powiedz...
M mcz:
na wierzchu łowią jeleni na niskie podatki a pod spodem to sa takie same albo jeszcze wieksze skur... niz pis
pooglądaj debaty i sie obudż...polityce Konfy dosłownie miażdza wszystkich ...wszyscy o tym piszą..banda czworga jest wypalona na starych ukladach...nic juz nie zdziałają
M Mendieta1992:
M mcz, z tym akurat przyznam racje , rodzenie dzieci z wodogłowiem? ja prd, moja dobra znajoma z rodziny miała córke;/ ehhh
M mcz, Buahahaha...wiadoma sprawa..najwazniejsze rzeczy dla Lewicy: Kler i aborcja...zero programu geo politycznego gospodarczego..tylko walka z klerem i aborcja...kto tu jest powazny?
M mcz:
są w sejmie 4 lata. ich funkcja przez te 4 lata to bycie maszynką do głosowania. opowiedzieli sie za obowiazkowa sluzba wojskowa i rodzeniem dzieci z wodoglowiem. ta partia dla kazdego mądrego czlowieka powinna byc skonczona
Konfederacja nie jest idealny..nikt nie jest idealny ale tylko oni nie są umoczeni
M Mendieta1992, tak wiem ale z takim podejsciem nic nie zmienimy
Konfederacja jak wejdzie do sejmu i zacznie nie realizowac swego planu sprzed wyborów przyznam wam racje na razie to populizm
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, no ale słuchaj , znam duzo znajomych , ale wiesz że to nie ma prawa bytu??? przecież ileż oni procent mogą uzyskać? ( w sumie szkoda bo sam jestem ciekaw ich od poczatku istnienia)
pisze do was faktami i merytorycznie a wy tylko zakladacie co bedzie co moze byc bleble...badzmy powazni..a prosze wypowiedz wyzej Kukiz...co mnie Kukiz obchodzi?
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, Słuchaj , Kukiz też dużo zaprzeczał, i co jest teraz? niby bezpartyjny w opolu ale z listy PIS hahah , mówili duzo ze jak coś to połącza sily , tak jak Lewica komuchy z Koalicja obywatelską... Mnóstwo tych rzeczy sie słyszy ale ja to z uśmiechem podchodze do tego , bo jednak trzeba wybrać te mniejsze zło....
A wy mi wmawiacie i TVN ze PiS ma sie złaczyc z Konfą? Hahaha
a teraz tak samo głosuja jezeli chodzi o auta spalinowe...badzmy powazni tylko KIonfederacja chce inaczej
ustawa 55, lockdowny, emisje gazowe, węglowe, i wiele innych ...Lewica, PO i PiS głosuja tak samo
Anie Konfederacja?
Do kogoś dociera jak pisze 3 raz ze PO potem Lewica głosuje tak samo jak PiS w sejmie????????????
M Mendieta1992, napisz mi kto trąbi ze Konfa ma się zjednoczyć z PiS...bo napisałes tak. Słucham bo ja co słucham 100 wypowiedzi polityjów z KOnfy to zaprzeczaja..to komu ja mam wierzyć? TVN może?
N niewierny-janek:
chorągiewki, słabi są to zmiękną, długo nie pociągną już w opozycji
M Mendieta1992:
N niewierny-janek, Ci to byli już z kazdymi prawie.... pajace
M mcz, Ty cały czas cos zakladasz..nie rozumiem tego..nie opierasz sie na faktach tylko co bedzie a co bedzie to juz sam wymyslasz..troche to infantylne
N niewierny-janek:
8 lat bez koryta to dla nich sporo
N niewierny-janek:
bardziej uwierzę w to że kilku z PSL przejdzie do PIS zeby była większość
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, wejdą i to na pewno...... jak będzie trzeba , bo co to wybory jak co iles tam lat oni nie mają proporcji aby coś wiedzieć procent zrobić , Widzsz teraz liczy się PO PIS, dklaczego? zadaj sam sobie te głupie pytanie , taka narracja u nas nastała
M mcz, przyjdz..czekam
M mcz:
a ja tu wtedy przyjdę i napiszę " a nie mówiłem?
M mcz, tak dokladnie mysle i nie tylko z powodu Brauna..zdradzili by wtedy wielu Polaków
M mcz:
za miesiąc mozecie być pewni korupcji w sejmie na niespotykana nigdy w tym kraju skalę. będzie festiwal przekupstwa i odbieranie posłów konfedracji
M mcz, a tego to nie wiesz możesz tylko przypuszczać
M mcz:
myslisz ze konfa nie wejdzie w koalicje bo jeden Braun coś tam kiedys powiedzial
M mcz:
wszyscy zapomną o antypatiach jak im zaczną pachnieć stołki
propaganda sukcesu..przypominam kolejny raz że to PO w parlamencie głosowało ponad 50 % tak samo jak PiS
M Mendieta1992, znasz taki zwrocik: Bedziesz Pan wisiał ? Kto trabi?? Czy aby nie socjalistyczny TVN?
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, od dawno o tym trąbią ....
M Mendieta1992, bzdury..bardziej PO
perek99 perek99:
Berlin chce Tuska to już powód by głosować na PiS lub konferencja
M Mendieta1992:
bo większosci na pewno nie będą mieć
M Mendieta1992:
perek99 perek99, Przecież wiadome że Do PISU dołączy konf......
deepred deepred:
Nie mieszkam w PL to nie będę Polakom rządu wybierał
deepred deepred:
Niee, ja nie głosuję i nie mam w ogóle pojęcia co, kto z kim i kiedy
M Mendieta1992:
Ja tam na Samoobrone głosuje:D jak to mój dziadek Rolnik;]
perek99 perek99:
Opcje są dwie albo rząd PiS z konfederacja albo antypolska hołota
perek99 perek99:
Tak
M Mendieta1992:
deepred deepred, E tam , dlaczego?:) Czasem warto posłuchać osób które piszą bzdury;] , można się pośmiać i zapalić dla relaksu:D
deepred deepred, dzisiaj grubo haha ;)
deepred deepred:
No nic, trzeba sobie czat odpuścić
deepred deepred:
O matko, polityka
Do góry Bottom