Telewwizja to jest tubą kłamliwej propagandy co pokazała "pandemia"i niby "wojna" na ukra,a że większość ciemnego ludu wierzy im to jest jak jest czyli dno
polska to jest niesamowity kraj - od 30 lat narzekanie ze te same mordy w sejmie a jak pojawia sie ktos nowy to z miejsca jest jakims agentem czy inne szurskie teorie
@berserk, ja zdaje sobie sprawe, znam realia. Niestety nawet w marketach jest drożej niż za granicą. Teraz to masakra w Polsce mieszkać, totalnie nieopłacalne jest przyjeżdzanie i spędzanie urlopów czy jakiś sylwestrów w PL. To fakt nie opinia
freez., przecież nic mu nie weszło. Podawał Pardubice u20 to przegrali a Pardubice miał 1 tercja i było 0:0. Gość sam nie wie co gra, ale wiadomo że zarobiony
massimo, mam znajomych w Zakopanym co prowadzą motel z knajpą i mi mówią że przyjdzie sezon świąteczny w grudniu i sylwek to tragedia jest bo chlanie to jeszcze ujdzie ale nie płaca rachunków,a w pokojach gdzie mieszkają to syf po całości zostawiają ale oczywiście nie o wwszystkich mówię
@berserk, dlatego nienawidzę stacjonarnych... wchodzę z nr kontrolnym zazwyczaj i po minucie mnie nie ma, ale niestety trafią się takie dziady, co 50 kuponów grają, tyle, że sobie tego nie skleją w domu, tylko stoi taki i zamienia zdarzenia na bieżąco.... tfu