>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
No zgoda, że Gundogan młodszy nie będzie, ale chyba jak masz taki kwit to możesz ogarnąć kogoś lepszego a nie Nunesa z Wolves w ostatnim dniu okna.
Prince de Belial Prince de Belial:
dx2 dx2, dokladnie
dx2 dx2:
a mimo to tez Sterlinga oddali bez zalu
deepred deepred, wydaje mi sie ze Gundo sam chcial odejsc, chcial grac 90 minut a wiedzial ze u Pepa tego nie bedzie i bedzie grzal lawke.
dx2 dx2:
taki Sterling to przez 2 czy 3 seozny tez mial w City takei liczby ze hoho, a przeciez to gosc ktory zawsze mial problemy z wykonczenim akcji i gdyby nei gral w City to takich liczby by w zyciu nie mial
'Corek 'Corek:
deepred deepred, ale pep już wiele razy podejmował kontrowersyjne decyzję a koniec z końców wychodziło na jego. Etoo który w Barcie walił bramkę za bramką oddał bez zastanowienia, wszyscy krytykowali a było jak było.
dx2 dx2:
Ja tam uwazam ze Guardiola patrzyl perspektywicznie. Gundogan bardzo dobry gracz, ale 33 lata i motoryka co raz slabsza ...
deepred deepred:
*żałuje
deepred deepred:
A Gundogan myślę, że już żałuję samej gry w Barcelonie, bo życia tam raczej nie powinien.
deepred deepred:
No i kogo wziął za niego? Jakiegoś Nunesa który grał 5 minut w tym sezonie, fajne zastąpienie Ilkaya
deepred deepred:
Kolejny overrated
'Corek 'Corek:
deepred deepred, normalnie. Pep kocha Barce i powiedział że do Barcy go puści
deepred deepred:
I tak niedługo będzie, chyba, że Alvarez będzie siedział
deepred deepred:
Poza tym Foden to by sobie grał po 25 minut jakby KDB był zdrowy
deepred deepred:
Nie wiem jak można w ogóle Gundogana oddać
deepred deepred:
No jak dla mnie to łysy sobie tylko pod górę robi
deprecjonując innych zawodnikow City
'Corek 'Corek:
@sarim, podchodziłem sceptycznie, ale mają rację. Jesteś oszusten i jest to mega żałosne co robisz. Ode mnie również leci ignor.
to ze chyba nie jest taki "nadzwyczajny" jak go malujesz...
deepred deepred:
Jedynie Fodena można do nich zaliczyć
deepred deepred:
No i co z tego? I ja mówiłem o środkowych pomocnikach.
deepred deepred, ale to nie jest jeden z 10 ;-) ja tylko mowie ze Twoj As wczoraj kopnal sie w czolo i przez niego stracili bramke a ty go tak wychwalales i mowilaes ze reszta to cieniasy :) dzieki tej reszcie wczoraj wygrali mecz... Fodden, Silva i Grealish top wczoraj.
'Corek 'Corek:
Takie poranki to ja lubie, 76ers na plus i Suns również 🥰
donald-young donald-young:
Sarim dobrze, że wstawiles kupon w 33 minucie meczu. Jesteś kłamcą, mitomanem i oszustem. Czekam na kolejne zniknięcie po nierozliczonych pewkach.
deepred deepred:
Prince de Belial baqu, jednego DMF-a mi podaj, którego bierzesz to swojej ekipy nad Rodrim :)
deepred deepred, oczywiście oczywiście moderator ma zawsze racje ;-)
Misiekqq Misiekqq:
@sarim, miałeś mnie zignorować ale ja to zrobie, elo
Misiekqq Misiekqq:
@sarim, a ostatnio od sunxla to kto kupony kopiował? :D To musisz całe forum zignorować bo każdy widzi co robisz, nie pozdrawiam
deepred deepred:
Prince de Belial baqu, nie oglądałem skrótów jeszcze. Ale nawet jakby asystował przy pięciu golach Evertonu to i tak jest TOP1 i nie ma o czym rozmawiać.
Misiekqq Misiekqq:
donald-young donald-young, bo to kupon poglądowy zakoszony z innej grupy :D On gra wirtualnie, no chyba że nie wejdzie to nie grał
W temacie wstawiles kupon z stsu, a nie superbeta.
Sarim złego screena komuś ukradłeś
Albo to o Aberdeen było
krzysiek74 krzysiek74, nie wiem czy na 14 stycznia. Coś mi na Twitterze umknęło wczoraj, ale to nie jrys pewne
deepred deepred, mam nadzieje ze widziales co wczoraj zrobil Twoj najlepszy pomocnik na swiecie ;-)
krzysiek74 krzysiek74:
?
krzysiek74 krzysiek74:
Wiecie na kiedy przełożono odwołany wczoraj mecz Rangers-Ross County
deepred deepred:
Jest szansa, że Boston posadzi Tatuma i Browna
deepred deepred:
Nie wiem gdzie Ty kurs pod 20 widzisz
To jest członek triady bukmacherskiej
B bartek2701:
Xd
tedddy2060 tedddy2060:
i znów dupolejca w amoku który swoje przegrane kupony usuwa
😅
Defacto Defacto:
marcinmotyl marcinmotyl, ostatni mecz w Orlando, phila tez wygrala bez embiida, a faworytem nie byla
deepred deepred:
Dallas często ma takie zawiechy, dlatego jedyne co się opłaca grać w ich kierunku to wszelkie overy Doncicia i to też nie w każdym matchupie.
marcinmotyl marcinmotyl:
i co......???? oczywiście przez ponad 5 minut nawet punktu itak do wyniku 105-111 na minutę przed końcem meczu
marcinmotyl marcinmotyl:
105-96
marcinmotyl marcinmotyl:
ot i całe NBA... Phila bez Embida robi co chce z Orlando, Bookerowi, Durantowi chyba wstyd było że sam Doncic ich rozjebał, to przypomnieli sobie o co chodzi w tej grze :D ale i tak MVP minionej nocy otrzymuje wspomniany Doncic i spółka....na lekko ponad 6 minut przed końcem meczu
noone noone:
Te suns takie słabe czy cavs takie mocne xd doncic zniszczył te suns ale z cavs sobie sam nie poradził
Defacto Defacto:
Zbici
Defacto Defacto:
Xbici chlopcy z Orlando
madman01 madman01:
New Jersey chyba uwali
deepred deepred:
Mitchell cztery mecze z rzędu siedzi, bo niby chory, wtf
Defacto Defacto:
4min
Defacto Defacto:
Maxey w 4 2 PF juz lawa
slomiany400 slomiany400:
Orlando + Bucks + 0.5 Marchand kanadyjka Boston + Devils ot
slomiany400 slomiany400:
Dobry wieczór. Coś gotowego macie? Bo sklejam już piąty raz kupon, ale świąteczny klimat mi nie sprzyja
B bartek2701:
donald-young donald-young, i sarim również współpracują ale na czacie
Oni się chyba przyjaźnią. Gordon był w Serbii oglądać konie Jokicia
C cichybob:
Współpraca Jokic-Gordon mega przyjemna do oglądania
Do góry Bottom