Gadasz tak, bo tego meczu nie postawiłeś. Jakbyś dał swoje ktoś tam wygra + over 2.5 i zobaczył to coś, to byś inaczej gadał. Więc nie zgrywaj tutaj teraz obrońcy takiego ku.....twa, jakie się odstawiło
Ale czego Wy nie rozumiecie? Vallecano wygrało 2:0 na wyjeździe, maja 3 punkty a reszta ich nie obchodzi, ludzie czy Wy myślicie, że piłkarze Rayo patrzą na Wasze typy? Trochę to śmieszne się robi, obstawiajcie 1x2 i po problemie.
massimo, w ang lidze jakby ktos gral 11 na 9 to tamci by sie kopali po czolach wybijali pilke gdzie popadnie, zeby nie tracic bramek, a Rayo balo sie atakowac
massimo, ja rozumiem, rozne moga nie wpasc, ale nie rozumiem 11 na 9 bac sie grac do przodu, 100f w plecy tragedii nie ma, ale to co ja widzialem w tym meczu, to nigdy wczesniej nie bylem tego swiadkiem
Ja dzisiaj złapałem mega kurs na Tunezje jak przegrywali 16toma w kosza z Libią. Zagrałem za 200 kurs 4.8 że wygrają. W czwartej kwarcie było 54:54 a potem w plecy. Chciałbym żeby to była nieprawda że przegrali