>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
adik1992 adik1992, Niektórzy walczą z kacem dłużej niż 1 dzień :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
@berserk, Ale 3 celne Vallecano były już. Jak na La Liga to sporo :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Najlepszy napastnik ligi Shankland odkupił winy. Jak Salah wczoraj :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Teraz czekam na bramkę w Hiszpanii do HT :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I Hearts 2-0 - wreszcie, wreszcie kupon trafiony! Pierwszy w Nowym Roku!
adik1992 adik1992:
Widzę, że potężna Warszawa która wszystkich leje pojechała do Olsztyna, których ostatnio wiekszość leje i skończyło się jedynym mozliwym wynikiem, czyli 3:0 dla Olsztyna. A mówią że to kobiecy sport taki nieprzewidywalny. :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Uznana. Mało, jeszcze jedna!
20maciek03 20maciek03:
No ale może dowiozą. Nie bez powodu mają 12pkt na ponad 20 meczy
20maciek03 20maciek03:
Zawsze się waham grając przeciw ostatnim drużynom w tabeli. Bo dziwne akcje się dzieją. To samo z Salernitana w Serie A
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Spalony pewnie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Rzekomo najlepszy napastnik ligi. Wszyscy się sportowcy pier.... w głowę
20maciek03 20maciek03:
Dobra. Ogarneli
20maciek03 20maciek03:
O Matko..
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Przyciągam wszystkie nieszcżęścia świata na te mecze
20maciek03 20maciek03:
Haha
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dobra, ja to się nie nadaje do grania
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I pudło.
20maciek03 20maciek03:
Karny hearts
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Defacto Defacto, W STSie jest nawet 21
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Vallecano w 4 minucie kartka na 1 faulu. Akurat gdy pograłem ilość fauli. No zawsze jest wiatr w oczy i pod górę :p
Defacto Defacto:
albo handi dodatnie na nich
Defacto Defacto:
:)
Defacto Defacto:
mozesz pograc Szwajcarow kurs 15
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Defacto Defacto, Gdybyś to napisał na chacie nie o 15:10, to kto wie, kto wie - może by się pograło :)
Defacto Defacto:
Czechy wygraly kurs 5,50 :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I tak jestem już zniesmaczony grą Heartsów i wątpie, że mi wynagrodzą 2 golami po przerwie, no ale nadzieja umiera ostatnia...
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Poszedł dubel over 2.5 w Getafe i gol Villarreal - ako 4,00 :)
'Corek 'Corek:
@berserk, szczególnie że wrócił ulubiony trener do żółtych, ale zobaczymy
'Corek 'Corek:
@berserk, bardzo możliwe hah
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Szukałem kartek na Cyprze, bo ten sędzia to rzeźnik jest, a w tej parze zawsze ponad 30 fauli, ale nigdzie nie było. Do przerwy dał 4 żółte...
'Corek 'Corek:
20maciek03 20maciek03:
Po przerwie może wrócą na tory. W poprzednim meczu zaczęli grać tak naprawdę od 70 minuty. Dziwny team
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
O dziwo Rangersi jednak w 2 minuty załatwili temat. Napastnik Hearts zamiast strzelać gole, to łapie żółtą, którą oglądał VAR na czerwo.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Livingston ich gniecie, żenujące.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bardziej mnie martwi, że Hearts nie zagrali nic.
Psychosocial Psychosocial:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, Masz racje absolutnie tylko pisze że jak tysiące ludzi gra na Glasgow to jaki ma byc kurs...
'Corek 'Corek:
I 1-0
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Psychosocial Psychosocial, Gracze to karmiciele buków. Jak można stawiać na Rangersów po gongu z Celticiem po 1,20 - to gorzej niż stan umysłu.
Psychosocial Psychosocial:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, Tak zadecydowali gracze stawiająć na Rangersów
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
1.20 na Rangersów to brzmi trochę jak żart. To są pewnego rodzaju derby z Kilmarnock
louisarmstrong louisarmstrong:
na Cilica jest kurs 301 w Betfair na to że wygra AO ;-) wygrać nie wygra ale na drugi tydzień szlema zawsze się może załapać gdyby odwalił kogoś wysoko rozstawionego w pierwszych rundach.
do tego Cilic trzasnął 20 asów
adik1992 adik1992, dokładnie:)
P piotrek96:
Juz 1:2
donald-young donald-young:
Z tym Ciliciem to nie od wczoraj wiadomo, że triada żyje w dobrych stosunkach. Owoce zostały zebrane na sam start sezonu.
Defacto Defacto:
historia mowila sama za siebie, ze te kursy to zart na Kanade
Defacto Defacto:
Czechy w hokeja robia Kanade, kurs 5,50
'Corek 'Corek:
K kretu20, Pochettino mówił że jest to bardzo ważny puchar, każdy chciał by go tak na prawdę wygrać i nie ma odpuszczania, ale z drugiej strony można to interpretować w taki sposób, że on dobrze wie że to ich jedyna szansa na jakikolwiek puchar w tym sezonie 😅 ja osobiście jak będę coś grać to po ukazaniu się składów ewentualnie na live.
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
@berserk, Sociedad over 1.5 Gola po kursie 1.90.
adik1992 adik1992:
ładna ustawka, jakiś Nadal z 672 miejsca wygrywa z Thiemem który jest w top 100 i to łatwo w dwóch setach ;) A tak serio to bardzo solidny powrót Rafy. Zobaczymy co pokaże na AO gdzie mecze będą dłuższe. A widzę że Cilic dziś przegrał prowadząc 6:3 5:2 i swój serwis, po drodze marnując 5 MP przy swoim podaniu. Mafia bałkańska w formie od początku roku
Siurkacz Siurkacz:
Nadal dobra forma wszystko siada
pawelo2893 pawelo2893:
ja przeciwko trendom over 3 na Getafe - Rayo. Po tym kursie grzech nie spróbować.
K kretu20:
I iti, Dziękować!
Siurkacz Siurkacz:
Przy każdym podkręceniu tempa z lewej łapy wrzawa na trybunach 😄
Siurkacz Siurkacz:
Nadal ręka chodzi jak trzeba
I iti:
K kretu20, grać można, ale czy wchodziłbym w to grubo? nie, bo grudzień to najtrudniejszy okres sezonu w Anglii i trzeba gdzieś odpocząć, wiele zależy od składów, czasami też po prostu podejścia, bo np Klopp na początku swojej przygody na Anfield sukcesywnie miał angielskie puchary w dalekim poważaniu, to się zmieniło, ale trend był, ja bym grał albo live albo czekał na składy, granie kursów 1.20 jako pewniaczków nie ma w ogóle sensu
H hagi84:
tutaj kolego na zlote rady nie licz, graj po swojemu i zycze powodzenia :)
K kretu20:
I iti, Czyli można grać?
I iti:
K kretu20, to jest ten najważniejszy puchar w Anglii i mało kto odpuszcza, często grają rezerwy, ale nie takie jak w Carabao i podstawa jest zwarta i gotowa na ławce
K kretu20:
P piotrek96, Dzięki!
Do góry Bottom