>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

H hagi84:
kurwa bo inaczej sie chyba do Ciebie nie da bo widze masz problem z rozumowaniem prostych rzeczy
Prince de Belial Prince de Belial:
jak zawsze cos Ci nie pasuje chociaz sam lepszy nie jestes
H hagi84:
i jakos inni zieloni zaczeli usuwac jego analizy, ale Ty jak zawsze blysnales komentarzem
przeciez sam nie dodajesz analiz a sam sie dopierd do kogos
H hagi84:
czytasz wogole te jego wypociny wklejane z automatu w kazdej analizie? czy ciezko Ci bylo nawet przeczytac ?
H hagi84:
i nie odnioslem sie do tego jak gra tylko o analizy, ale musiales dopierd... sie jak burak
H hagi84:
jak Ty porownujesz granie pod spadki do grania pod swoje przeczucia to nawet nie mamy o czym dyskutowac
ty grasz pod spadki on pod swoje przeczucia, na forum jest miejsce nawet dla osob ktore maja argumenty zeby grac jakis bet :)
H hagi84:
niech se chlop wkleja w swoj temat te wypociny, ale nie w tematach imiennych , jak to ma zachecic kogokolwiek do odwiedzania tego forum?
H hagi84:
te analiza tego chlopa zwyciestwo1960 to jest taka zenada, ze masakra, czy naprawde admini nie mozecie nic z tym zrobic? by na chyba najbardziej popularnym forum w Polsce takie analizy miejsce mialy?
High_Roller High_Roller:
Odnośnie Fame mma . Sprawdzałem kto się bije z kim na najbliższej gali i jak można to coś nazywać fame mma jak tam w mma jest dwie walki na chyba 12 ? 😂
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, widocznie sobie wyjaśnili i nie potrzeba wałkować ponownie tego tematu. A jak Ci się nudzi i chcesz zobaczyć jakąś spine to sobie wlacz konferencje fame mma.
High_Roller High_Roller:
Ręce związane jak u angielskiej policji w kwestii fanów których wyciągali przypadkowo z pubów :)
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, od strony prawnej to pewnie nic
Psychosocial Psychosocial:
High_Roller berserk, to wyczytałem , myslałem że chodzi Ci o funkcje prawne
dx2 dx2:
Obawiam sie, że ten komentarz mogł przelac szale goryczy :censored:
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, nie ma tego jednego i jest spokój więc wiadomo w czym lub kim tkwi przyczyna
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, radomiak powiedział że mu da dożywotni zakaz stadionowy
Psychosocial Psychosocial:
High_Roller berserk, I jak stwierdzą że tak krzyczał to co mu niby mogą zrobić?
High_Roller High_Roller:
typa z radomiaka poniosło ... sprawdzają wideo czy faktycznie krzyczał "zdychaj ku...o" do tego kibica widzewa którego reanimowali na trybunach i który zmarł w szpitalu
@rondani, Muszę nad tym pomyśleć, bo może za 5 lat nie będę w stanie kopać nawet z przyjaciółmi. Mój syn prosi mnie, żeby wychodzić razem pokopać piłkę, a ja po prostu nie jestem w stanie” Do Interu Miami pójdzie wyłącznie dla towarzystwa. Chociaż w tym roku na tabletkach i blokadach i tak ustrzelił 24 gole i dołożył 17 asyst. Szkoda zdrowia Luisito…
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
deepred deepred, tylko zwycięzca grupy startuje z dwoma punktami w następnej rundzie
@rondani, Luis Suarez żegna się z Gremio. I wyznaje mocno w Radio 890: 🇺🇾🏥 „Przed każdym meczem biorę trzy tabletki i dostaję zastrzyk, żeby w ogóle zagrać. Stąd cały czas utykam. Inaczej nie byłbym w stanie grać. Pierwsze kroki rano zawsze są dla mnie bardzo bolesne. Ludzie dziwią się, że w ogóle gram w piłkę.
G golabek1945:
Polska handi +4,5 ?
deepred deepred:
Może jakiś live, ale na pewno nic związanego z Polkami
deepred deepred:
Szkoda mi zdrowia
deepred deepred:
Nie ruszam w ogóle kobiecych sportów
deepred deepred:
Niet
'Corek 'Corek:
deepred deepred, grasz w tym meczu coś?
'Corek 'Corek:
Aaa takie buty, czyli bardzo ważny dzisiejszy mecz jest jak by nie patrzeć
deepred deepred:
Tak mi się przynajmniej wydaje :p
deepred deepred:
I jeżeli nasze wygrają to będą miały 4 punkty na starcie drugiej grupy, jak przegrają to 2, bo wygrały z Japonią.
deepred deepred:
Nie wiem jak jest w kobiecej, ale u chłopów później jest druga faza grupowa, 6 drużyn i grasz kolejne trzy mecze z innymi druzynami, które awansują.
'Corek 'Corek:
Nie ogarniam ręcznej. Nasze już mają awans z grupy tylko najlepiej zająć pierwsze miejsce czy są jakieś inne dobre opcje dla nas?
H hagi84:
nie mam pomyslu, odswiezylem poprostu mozille , zainstalowalem ponownie potrzebne mi wtyczki i zobaczyy teraz jak bedzie
H hagi84:
ja do grania uzywam web rtc false, ghostery i tyle w sumie
H hagi84:
wczesniej moze mniej mialem odpalonego bet365, moze ona tak zre
nabucho nabucho:
A, no i jak Google nas szpieguje to jest niesamowite. Dzisiaj w nocy w przeglądarce wpisałem "
H hagi84:
nic nie grzebalem w lapie itp, odpalam rano, odpalam mozille i wylaczam wieczorem i tyle
H hagi84:
dzieki, ale ja mam nowy lap, system wi 10, mowie to jest lap tylko do grania na necie zagranicznym, wszystko bylo ok, caly rok smigalo normalnie, pakiet 30 GB starczal na miesiac, od jakiegos czasu uzytkowanie lapa jest takie samo a neta zżera w tydzien
nabucho nabucho:
H hagi84, jak masz starego laptopa to wywal z niego windowsa, zainstaluj na nim jakiegoś niewymagającego Linuxa i przeglądarkę Brave. Zobaczysz, że nie dość, że będzie działać 5 razy szybciej to i nie będzie ciągnąć tyle danych z netu.
Defacto Defacto:
A znajduja sie tu Tracy, ktorzy doceniaja moje prace, widac to reputacji. Pozdrawiam
Defacto Defacto:
Powiedzialem sobie koniec sprzeczek, bo jest tu grupa wartosciowych ludzi, ktorzy sa warci dyskusjii, I nie bede szargal swojego immediately na przepychanki slowness, tylko skupiam sie to co robie najlepiej czyli podawanie typos, koniec
Defacto Defacto:
dx2 dx2, Widze ze Ty
High_Roller High_Roller:
Kto nigdy nie zaczął dymu na czacie niech pierwszy rzuci kamieniem
dx2 dx2:
jaki tu spokoj dzisiaj :unsure: ciekawe ktory pierwszy nie wytrzyma :)
dx2 dx2:
To bardzo proste, kłótnia z uzytkowniem Defacto z zasady pochłania cały 1GB tygodniowo :ROFLMAO:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
W wywiadzie przed meczowym dla radia zet polska piłkarka reczna mówi, że dziś idą po zwycięstwo i z dwoma punktami przechodzą dalej. A kurs 3.60 zachęcający. Ciekawe czy to pozytywne nastawienie czy forma taka.
High_Roller High_Roller:
Ja kiedyś kradłem sąsiadowi neta . Początki w Anglii . Znalazłem sieci wi fi ale nie znałem hasła . Próbowałem różne aż w końcu w ramach rezygnacji i wlurwienia wpisałem 123456789 i zadziałało 😂 po tygodniu niestety nie mogłem się połączyć bo zmienili hasło więc spróbowałem 987654321 i znowu zadziałało 😂😂
H hagi84:
nie ma to jak internet mobilny, nie raz padaly ban przez VPNY
High_Roller High_Roller:
H hagi84, dlaczego ? Właśnie do grania VPN jest okej .
H hagi84:
nie no vpn odpada przy moim graniu
High_Roller High_Roller:
H hagi84, jak ktoś zgadnie Twoje hasło to się da 😂
High_Roller High_Roller:
Jak masz neta na chacie to kup sobie VPN za grosze na 2 lata dostaniesz ze 3 miechy gratis i nic ci więcej nie trzeba . Ja mam surf sharka i śmigam z nim na tv laptopie i telefonie
H hagi84:
wiec no raczej nie
H hagi84:
a to sie tak da? ja mam karte w tel i udostepniam hotspota i mam haslo
High_Roller High_Roller:
H hagi84, może ktoś ci się podłączył pod twój net ;)
H hagi84:
cos ewidentnie pozera ten pakiet danych bo uzytkowanie laptopa jest identyczne
H hagi84:
no ja jestem noga jesli chodzi o komputery itp, nawet nie wiem jak to sprawdzic :)
High_Roller High_Roller:
Może coś ci się ściąga a nie wiesz
Do góry Bottom