>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Prince de Belial Prince de Belial:
H hagi84, mi to kompletnie nie interesuje co piszesz w swoim temacie, życzę Ci jak najwyższych wygranych.
H hagi84:
koncze
H hagi84:
ja zwrocilem uwage tylko czy nie mozna nic zrobic z tymi analizami odnosnie kosza i tyle, Ty musiales sie dojeb...
H hagi84:
ktos kto zarabia regularnie albo jest dlugo w branzy duzo bardziej skorzysta z jednego zdania, gdzie jest wszystko na tacy niz analiza na 30 zdan
H hagi84:
moj temat moze razic innych w oczy, nie interesuje mnie to, zalozylem go dla takich jak Ty by pokazac jak mozna zarobic pieniadze, moze Cie to bolec , mi to lata i powiewa, takze akurat odpusc sobie te wycieczki w tym kierunku
@kamasutra10 robi zajebiste analizy
H hagi84:
tematy konkretne pod dana lige i sport powinny miec rzeczowe analizy, a nie wklejanie analiz z gotowego szablonu, od tego powinny byc tematy imienne
H hagi84:
sluchaj bo widze nie wiesz podstawowych rzeczy, jakie sa idee takich miejsc
sa tematy jak twoje, sa tematy jak jego, nie lubisz to nie czytaj, sa pewnie osoby ktore twoj temat razi, ale nie wchodza na czat mowic ze wklejasz typy bez analiz :) kazdy gra jak uwaza
nie mam żadnych uprawnień tak samo jak Ty
H hagi84:
jesli nie to przepraszam
H hagi84:
nie wiem, jak nie to nie bylo tematu, myslalem, ze masz jakies uprawnienia
a co mnie porównujesz do administratorów ? czy ja jestem adminem ?
H hagi84:
oczy krwawia jak to sie czyta, zalezy wam na rozwoju forum bo poprostu macie z tego kase to chociaz zadbajcie o jakies odpowiednie konkretne informacje
Dr Jekyll i Mr Hyde
tylko ze jak zawsze najpierw piszesz jak to ma rozwijac forum a pozniej ze masz wyjebane
H hagi84:
inni administratorzy juz na to zwrocili uwage, zaczeli pisac by przestal to wklejac, ale dla Ciebie to za ciezkie do zrozumienia
to jak masz wyjebane to zatrzymaj te komentarze dla siebie
M morgo:
Nie ma Dawida to ktoś musi trzymać „ego” top
H hagi84:
ja mam wyjeba... kompletnie na te forum, nie mam zadnych korzysci z tego, ale jak Ty slepy jestes albo poprostu malo kumaty to z Toba nie bede dyskutowal
bo straszny placzek sie z Ciebie zrobil
serio popatrz na siebie i graj swoje typy :)
H hagi84:
moja analiza jest 100 razy bardziej wartosciowa niz wrzucanie analizy z szablonu , over bo czesto rzuczaja za 3
a to jeczysz ze ten podal zly typ, a to ze ten slaba analiza, a to ze temat Ci nie pasuje
H hagi84:
ja nie wklejam nic w tematy imienne, robie to w swoim temacie i tyle, nikogo nie zmuszam do czytania analiz
wchodzisz szukasz czegos do czego mozesz sie dowalic i piszesz na czacie
H hagi84:
kurwa bo inaczej sie chyba do Ciebie nie da bo widze masz problem z rozumowaniem prostych rzeczy
jak zawsze cos Ci nie pasuje chociaz sam lepszy nie jestes
H hagi84:
i jakos inni zieloni zaczeli usuwac jego analizy, ale Ty jak zawsze blysnales komentarzem
przeciez sam nie dodajesz analiz a sam sie dopierd do kogos
H hagi84:
czytasz wogole te jego wypociny wklejane z automatu w kazdej analizie? czy ciezko Ci bylo nawet przeczytac ?
H hagi84:
i nie odnioslem sie do tego jak gra tylko o analizy, ale musiales dopierd... sie jak burak
H hagi84:
jak Ty porownujesz granie pod spadki do grania pod swoje przeczucia to nawet nie mamy o czym dyskutowac
ty grasz pod spadki on pod swoje przeczucia, na forum jest miejsce nawet dla osob ktore maja argumenty zeby grac jakis bet :)
H hagi84:
niech se chlop wkleja w swoj temat te wypociny, ale nie w tematach imiennych , jak to ma zachecic kogokolwiek do odwiedzania tego forum?
H hagi84:
te analiza tego chlopa zwyciestwo1960 to jest taka zenada, ze masakra, czy naprawde admini nie mozecie nic z tym zrobic? by na chyba najbardziej popularnym forum w Polsce takie analizy miejsce mialy?
High_Roller High_Roller:
Odnośnie Fame mma . Sprawdzałem kto się bije z kim na najbliższej gali i jak można to coś nazywać fame mma jak tam w mma jest dwie walki na chyba 12 ? 😂
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, widocznie sobie wyjaśnili i nie potrzeba wałkować ponownie tego tematu. A jak Ci się nudzi i chcesz zobaczyć jakąś spine to sobie wlacz konferencje fame mma.
High_Roller High_Roller:
Ręce związane jak u angielskiej policji w kwestii fanów których wyciągali przypadkowo z pubów :)
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, od strony prawnej to pewnie nic
Psychosocial Psychosocial:
High_Roller berserk, to wyczytałem , myslałem że chodzi Ci o funkcje prawne
dx2 dx2:
Obawiam sie, że ten komentarz mogł przelac szale goryczy :censored:
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, nie ma tego jednego i jest spokój więc wiadomo w czym lub kim tkwi przyczyna
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, radomiak powiedział że mu da dożywotni zakaz stadionowy
Psychosocial Psychosocial:
High_Roller berserk, I jak stwierdzą że tak krzyczał to co mu niby mogą zrobić?
High_Roller High_Roller:
typa z radomiaka poniosło ... sprawdzają wideo czy faktycznie krzyczał "zdychaj ku...o" do tego kibica widzewa którego reanimowali na trybunach i który zmarł w szpitalu
@rondani, Muszę nad tym pomyśleć, bo może za 5 lat nie będę w stanie kopać nawet z przyjaciółmi. Mój syn prosi mnie, żeby wychodzić razem pokopać piłkę, a ja po prostu nie jestem w stanie” Do Interu Miami pójdzie wyłącznie dla towarzystwa. Chociaż w tym roku na tabletkach i blokadach i tak ustrzelił 24 gole i dołożył 17 asyst. Szkoda zdrowia Luisito…
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
deepred deepred, tylko zwycięzca grupy startuje z dwoma punktami w następnej rundzie
@rondani, Luis Suarez żegna się z Gremio. I wyznaje mocno w Radio 890: 🇺🇾🏥 „Przed każdym meczem biorę trzy tabletki i dostaję zastrzyk, żeby w ogóle zagrać. Stąd cały czas utykam. Inaczej nie byłbym w stanie grać. Pierwsze kroki rano zawsze są dla mnie bardzo bolesne. Ludzie dziwią się, że w ogóle gram w piłkę.
G golabek1945:
Polska handi +4,5 ?
deepred deepred:
Może jakiś live, ale na pewno nic związanego z Polkami
deepred deepred:
Szkoda mi zdrowia
deepred deepred:
Nie ruszam w ogóle kobiecych sportów
deepred deepred:
Niet
'Corek 'Corek:
deepred deepred, grasz w tym meczu coś?
'Corek 'Corek:
Aaa takie buty, czyli bardzo ważny dzisiejszy mecz jest jak by nie patrzeć
deepred deepred:
Tak mi się przynajmniej wydaje :p
deepred deepred:
I jeżeli nasze wygrają to będą miały 4 punkty na starcie drugiej grupy, jak przegrają to 2, bo wygrały z Japonią.
deepred deepred:
Nie wiem jak jest w kobiecej, ale u chłopów później jest druga faza grupowa, 6 drużyn i grasz kolejne trzy mecze z innymi druzynami, które awansują.
Do góry Bottom