moj temat moze razic innych w oczy, nie interesuje mnie to, zalozylem go dla takich jak Ty by pokazac jak mozna zarobic pieniadze, moze Cie to bolec , mi to lata i powiewa, takze akurat odpusc sobie te wycieczki w tym kierunku
sa tematy jak twoje, sa tematy jak jego, nie lubisz to nie czytaj, sa pewnie osoby ktore twoj temat razi, ale nie wchodza na czat mowic ze wklejasz typy bez analiz kazdy gra jak uwaza
oczy krwawia jak to sie czyta, zalezy wam na rozwoju forum bo poprostu macie z tego kase to chociaz zadbajcie o jakies odpowiednie konkretne informacje
ja mam wyjeba... kompletnie na te forum, nie mam zadnych korzysci z tego, ale jak Ty slepy jestes albo poprostu malo kumaty to z Toba nie bede dyskutowal
te analiza tego chlopa zwyciestwo1960 to jest taka zenada, ze masakra, czy naprawde admini nie mozecie nic z tym zrobic? by na chyba najbardziej popularnym forum w Polsce takie analizy miejsce mialy?
dx2, widocznie sobie wyjaśnili i nie potrzeba wałkować ponownie tego tematu. A jak Ci się nudzi i chcesz zobaczyć jakąś spine to sobie wlacz konferencje fame mma.
typa z radomiaka poniosło ... sprawdzają wideo czy faktycznie krzyczał "zdychaj ku...o" do tego kibica widzewa którego reanimowali na trybunach i który zmarł w szpitalu
@rondani, Muszę nad tym pomyśleć, bo może za 5 lat nie będę w stanie kopać nawet z przyjaciółmi. Mój syn prosi mnie, żeby wychodzić razem pokopać piłkę, a ja po prostu nie jestem w stanie” Do Interu Miami pójdzie wyłącznie dla towarzystwa. Chociaż w tym roku na tabletkach i blokadach i tak ustrzelił 24 gole i dołożył 17 asyst. Szkoda zdrowia Luisito…
@rondani, Luis Suarez żegna się z Gremio. I wyznaje mocno w Radio 890: „Przed każdym meczem biorę trzy tabletki i dostaję zastrzyk, żeby w ogóle zagrać. Stąd cały czas utykam. Inaczej nie byłbym w stanie grać. Pierwsze kroki rano zawsze są dla mnie bardzo bolesne. Ludzie dziwią się, że w ogóle gram w piłkę.