>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Defacto Defacto:
Kiel 1.75 dzis
Defacto Defacto:
Efes tez kurs kusi
adik1992 adik1992:
H halacik96, większe to znaczy jakie? W fortunie masz linie do +5,5 na Kolstad
Defacto Defacto:
Alba
mrbrightside mrbrightside:
adik1992 adik1992, głupi argument na maksa to są takie mafie tak zorganizowane ze nic nie udowodnisz a nawet jak będziesz coś próbował to Cię zastrasza , patrz przypadek Trungellitiegi . Patrz państwo polskie przez ostanie kilkadziesiąt lat ile było afer na dziesiątki albo setki mialiardow obłowiło się na tym tysiące osób . Ile z nich siedzi powiedz mi ??
Defacto Defacto:
Jutro jazdq z euroliga
H halacik96:
Orientuje się ktoś czy jakoś bulmacher ma w ofercie większe handi w stronę kolstad jutro w meczu z Vive?
adik1992 adik1992:
Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel, dokładnie, ale lepiej informowac o wałkach a na drugi dzień dalej grać to samo i znów płakać że ustawili i nie dali zarobić
adik1992 adik1992:
pojedyncze przypadki na tak wielką skalę, tak samo jak piłkarze. Tylko jest to promil w skali całego tenisa czy piłki
Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel:
Jest wiele innych zajęć
Na h…. Tu siedzieć i płakać :/
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, Djokovic też wspominał że dostawał propozycję ustawiania meczów w początkowych fazach kariery, takich przykładów jest duzo, tak samo jak zawodników skazanych za ustawianie meczów. Tylko w tourze masz 1000 graczy w ATP i 1000 w WTA. Ile zostało skazanych 90%, że w każdym meczu dopatrujesz się ustawki.
To jak ktoś ma ciagle głosi takie tezy czy teorie to lepiej czymś innym się zajmie po co tracić czas , nerwy i pieniądze
Koles się naraził całemu środowisku tenisowymu bo zdradził te sekrety dostawał pogróżki i musiał opuścić swoj dom
adik1992 adik1992:
i tez piszesz że raz zarabiają buki, raz zawodnicy, raz mafie zalezy od kontekstu który lepiej pasuje.
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, ty jesteś jednak niereformowalny. Od samego początku piszę gdy dyskutujemy że są mecze ustawiane zarówno w tenisie jak i innych sportach. Tylko że na 1000 spotkań trafią się takie 2. A dla Ciebie na 10 ustawionych jest 8 bo sobie do przebiegu meczu dopiszesz terotę czy chodziło o ustawienie seta, meczu czy pojedyńczego punktu. Żyj w tej bajce i płącz że faworyci przegrywają bo w innych sportach tylko faworyci wygrywają.
Ja sobie wymyśliłem tego Trungeliitego to wytwór mojej wyobraźni a te wszystkie artykuły w necie sam napisałem tylko zmieniałem Nicki
To było w 2015 od tego czasu stawki poszły w górę napewno :)
Ale podejrzewam ze admin polskiego forum bukmaherskiego ma lepsze info
adik1992 adik1992, Trungelliti zeznawał w sądzie ze za ustawianie meczy na poziomie atp w 2015 r oferowano graczom 50-100 tys dol zaznaczył ze na poziomie atp
adik1992 adik1992:
i do tego co lubią zawodnicy, Djokovic do meczu z Alcarazem na Wimbledonie na korcie centralnym nie przegrał przez 10 aż tu nagle przegrał. W AO nie przegrał meczu od 2018 roku i w tym roku przegrał a przeciez wszyscy wiedzą jak uwielbia tam grać. To że ktoś lubi jakiś turniej nie znaczy że będzie tam ciągle wygrywał.
adik1992 adik1992:
0/12 miał Federer *
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, ale non stop, po kazdym meczu którego nie wygra faworyt piszesz swoją teorię, dla Twojej wiadomości Federer gdy przegrywał z Tsitsipasem na AO miał 0/14 jeżeli chodzi o wykorzystane bp. I co też był w formie i pewnie mecz ustawił bo marza od buków ważniejsza? Do każdego meczu możesz sobie po fakcie dorobić teorię i Ty to robisz nagminnie :)
adik1992 adik1992, poza tym Zverev lubi Acapulco z tego co pamietam i ostanio był w formie . Wszystko każdy moze przegrać wiadomo moze sobie tenisista założyć ze Ok gram na 40-50% wygram to wygram przegram Ok . Ale jak Zverev w 3 secie ma 6 Bp kilka razy 0:30 przy serwisie kolegi o go nie łamie a sam się łamie przy 1 Bp to dla mnie granie dla pozorów stwarzanie iluzji walki czyli mógłby wygrać ale nie chce :)
adik1992 adik1992, a ja podziwiam ludzi za wyparcie powszechnie istenijacego zjawiska :) ja tenisa oglądam i czynnie go uprawiam od ponad 20 lat a w skaldy bawię się od 8 wiec oglądam choćby z tych dwóch pierwszysch powodów . A gdzie ja pisałem kiedykolwiek ze wszystko jest ustawione :)
Defacto Defacto:
M mlmumin, nie neguje typu, ale pamietaj ze LNG sklad sie zmienil
M mlmumin:
Ogląda ktoś z was LPL? Kusi mnie zagranie na przełamanie się w końcu ze strony LNG, bo bilans 2-5 nie powala
deepred deepred:
Jest to możliwe
deepred deepred:
Over 5,5 przełamania można próbować jedynie
deepred deepred:
@berserk, nie polecam grać nic w meczu Botic z Kordą, oni obaj są dogami
deepred deepred:
Po 6-1 w pierwszym
deepred deepred:
Znowu był pewnie soczysty kurs przeciwko Woźniackiej
deepred deepred:
Szkoda że w nocy przysnąłem
deepred deepred:
Graty ;)
deepred deepred:
Żadnych C-wordów na czacie bo polecisz
deepred deepred:
mrbrightside mrbrightside, hamuj bajerę gościu
adik1992 adik1992:
ja tylko podziwam ludzi, którzy grają każdy turniej ATP czy WTA, tydzień w tydzien i sie dziwią że zawodnicy (faworyci) nie wygrywają kazdego meczu. Nik nie jest w stanie przez 10 miesiecy rozegrać 60 spotkań na takim samym wysokim poziomie, podróżując po świecie, grają mecz jednego dnia w Europie a za dwa dni w Ameryce. Obojętnie czy to piłkarz, tenisista czy inny sportowiec.
Dodam ze nie oglądałem meczu i nic nie stawiałem :)
Każdy 😁
Kasy by tak robił na jego miejscu
😃😃😃😃😃😃😃
Mówi Ok Boże bede oddawał mecze po dobrych kuracjach tylko proszę nie chce iść w pasiaki jestem taki delikatny
Myśle ze to jest jego tak jakby ofiara
Wogole się nie dziwie temu tez bym żadnego Bp nie wykorzystał
Zverev ma problemy emocjonalne No i ta sprawa o pobicie paskudna sprawa napewno mu to siedzi w głowie
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, a po drugie tyle lat śledząc wałki i ustawki to już powinieneś sie ładnie dorobić, a jak narazie to tylko po meczu podajesz gdzie byl handel, jak podasz przed meczem to nic nie wchodzi.
Ze ma ciężkie życie . No i buków bo z marzy ciezko wyżyć :)
adik1992 adik1992, ale gdzie ja napisałem ze ustawione ? To kolega napisał :) ja bronię Zvereva wiem
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, powiedz mi jedna rzecz. Dzień w dzień piszesz że mecze ustawiane, poziom spotkań niski że nie idzie golądać, handel za handlem a mimo to dzień w dzień oglądasz i ciągle płaczesz że takie wyniki. Po co to sobie robisz? Mało jest sportu do oglądania? Jako dziecko oglądałem WWE, ale jak dowiedziałem się że to wszystko jest ustawione to przestałem ;)
jaroslav_ jaroslav_:
Dzień dobry
Najlepsze jest ze w każdym gemie 3 seta Zverev mogl połamać kolegę ale jakoś mu nie wychodziło
Altmaier ma patent na Zvereva gra mu cały czas podkręcone piłki i Zverev nie potrafi czytać tego no i napoczatku meczu Zverev miał dobry dzień a potem zaczął się zły dzień i przegral
kriksus kriksus, No coś Ty ustawiają tylko w itf a atp nie można bo tak piszą chłopaki z forum
Ori97 Ori97:
Ten myksyk to w ogóle jaka para olimpiada
kriksus kriksus:
Ori97 Ori97, oglądałem rano początek to w ogóle się nie zapowiadało. Zverevowi wchodziło i wydawał się izi mecz a jednak sprzedał
Ori97 Ori97:
zverev :D
Ori97 Ori97:
Maria 4-0 2 set, Frech do domu, psycha sitting 😭 😭 😭 :cry:
Ori97 Ori97:
fernandez to lubie tak oddawać co mecz z 4-0 4-1 :)
Siurkacz Siurkacz:
myslalem ze wygrywali 1-0 xD
Siurkacz Siurkacz:
jak lech to przegral haha
Do góry Bottom