chocby zjawisko masówki gdzie w srodowisku obstaiwjacych obrosło w jakąs forme ''klątwy'' ze jak masówka i duzo ludzi gra to nie wejdzie bo ta klatwa masówki wisi
tylko duzo ogladajac widac pewne zaleznosci bardzo powtarzacjace sie schematy biorac pod uwage jaka lezy kasa w tcyh zakładach i nie trzeba byc delusional zeby to zauwazyc
Ccichybob, tak pamiętam. To było mega ciężkie dla niego bo ludzie wytykali go palcami i ciągle nagabywali m po tym dokumencie zyskał u mnie ogromny szacunek.
mysle ze Nadal nie ale Djokovic puszcza sety specjalnie nie wiadomo czy dla znajomcych czy dla treningu istani mecz pamietam z ziomkiem-ziemniakiem Djere na us Open
mrbrightside, ale określ zdrowy rozsądek. Obstawiałem dzisiaj 4 ligę niemiecką. Wiesz ile gospodarze mieli setek? Nie wiesz dużo jakiś nie kwestionujesz ich zaangażowania ale kwestionujesz mecz gdzie faceci zarabiają przez jeden dzień ewentualnie tydzień więcej niż ty przez rok
ja mowie tlyko ze mecz psg z newcatle biorac pod uwage łacznie okolicznosci jk przebiegał mecz jest wycoce prawdopodobne ze mecz był ustwiony w jakis sposob w jaki nie wiem
biznes bukmaherski to jest odpowiedz na wiekszosc dziwnych meczy gdzie przez 90 min druzyny oddają 1 strzał na bramke albie tworzą 30 sytuacji bardzo gorznych i nie potraafia strzlic gola u siebie majac piłkarzy za setki milionów
ci zamiast skróty dawac to beda analizy jacek gmoch dawac z meczu barcelony oni tak polskich zespołow nie analizuja nawet , smiech na sali ze nas jakias barcelona w polsce interesuje czy bayern wczesniej