>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

freez. freez.:
H hagi84, pewnie w 88 wjebia 3 bramki i do zamknięcia :D
H hagi84:
no gielda wywalila mecz i azja co komplikuje bardzo
Defacto Defacto:
massimo massimo, yo jak zyjesz?
Defacto Defacto:
Prince de Belial baqu, tak
freez. freez.:
zablokowali wszędzie kurwa
donald-young donald-young:
na uni obecnie 1.95 tylko, więc na giełdzie faktycznie musiało zostać przyłożone
H hagi84:
no ja pogralem gdzie indziej, ale superbet wczesniej, unibet i inne
freez. freez.:
H hagi84, na superbecie zablokowane...
H hagi84:
tu nie ma znaczenia tabela tylko kwoty na gieldzie, ewidentnie dorabiaja, te afc to kopalnia wałow
freez. freez.:
H hagi84, ale jak wygrają to awansu i tak nie bedzie, myślisz, że mają motywację? Oglądasz to czy śledzisz tylko
H hagi84:
i na 15 altyn over 1,5 ht, ale buki wywalily, trzeba czekac na live
H hagi84:
ja osobiscie mam jeszcze 1/2 po 20 bodajze
zellt zellt:
Ja tych azjatyckich pucharow nie ogarniam, tam chyba tylko pierwsza druzyna awansuje wiec ostatnia kolejka to juz loteria
H hagi84:
tera leca na mecz
H hagi84:
perfidniej sie nie da
H hagi84:
ht perfidnie zrobione
freez. freez.:
H hagi84, w tym AFC wałek? Łamak będzie?
zellt zellt:
freez. freez., zdecydowanie nie potraktowala Twoich argumentow jako klotnia, pozdrawiam, z fartem i obu 3:0 dla Rakowa 🤪
H hagi84:
przed chwila wał roku
H hagi84:
kolekny bet w moim temacie
freez. freez.:
zellt zellt, mi tak samo jak i wam zależy żeby wygrać jakiś hajs, nie kłócę się z wami kto wygra tylko wymieniamy się argumentami za i przeciw. Po prostu z chłodną głową do meczu żeby nie dać zarobić bukowi :)
zellt zellt:
Chociaz linia nie mala +13,5 ale Legia musi bronic wyniku
zellt zellt:
Ciekawy typ wydaje sie tez na faule Legii
massimo massimo:
Sporting ma Porto ale to dopiero w poniedzialek
zellt zellt:
Tyle, ze Sporting w weekend gra z..... ? Chyba tam tez bedzie spora rotacja.
massimo massimo:
Rakow u siebie,szansa na puchary na wiosne. Atalanta totalnie wywalone. Ja mam pograny Rakow dokladny wynik 3:0 za10£ dla fun
massimo massimo:
Sporting to inna sytuacja bo graja u siebie I beda chcieli wygrac dla fanow co kupili bilet
massimo massimo:
Rakow nawet jak remis bedzie przy wygranej sportingu
zellt zellt:
massimo massimo, ja jestem zdania, ze Rakow nie jest jakimis pionkami, a sklad Atalany dodatkowo zwieksza szanse. Tez ide w strone Rakowa (win lub +1,5)
massimo massimo:
Atalanta nie ma takiego zaplecza no i przede wszystkim
massimo massimo:
zellt zellt, City ma wieksza jakosc na lawce niz atalanta. Akademia City produkuje top5 najlepszych talentow w europie. Palmer,Trafford,Doyle
zellt zellt:
Pytanie jest zasadnicze, jak do meczu podejdzie Rakow. Jesli wyjda zdecydowanie to jest szansa, a jak beda sie starali bronic liczac na gola po 70min to moze byc lipa.
zellt zellt:
massimo massimo, tego typu stwierdzenia sa bronia obusieczna
massimo massimo:
Dobra nie ma sensu dywagowac wejde sobie sie posmiac po meczu Rakowa
zellt zellt:
freez. freez., zdecydowana racja ale tak racjonalnie to zwieksza szanse Rakowa
freez. freez.:
massimo massimo, ambitne dzieci które chcą dostać szanse pierwszego składu, więc nie będą olewać meczu
massimo massimo:
Wiec przyklad City nie ma sensu
massimo massimo:
W atalancie ma byc tylko czterech zawodnikow pierwwzego skladu a reszta to dzieci
freez. freez.:
zellt zellt, sam widzisz, mecz meczowi nierówny więc niebyłbym taki pewien tego olewania przez włochów i odpuszczenia, łatwe 3:0 Rakowa jak ktoś powiedział
massimo massimo:
freez. freez., City zagrało akanji i stones ha srodku obrony plus kovacic,grealish,phillips w pomocy plus pozniej weszli foden I silva
zellt zellt:
Ale juz zmiennicy Barcy przy wiekszej skutecznisci gospodarzy mogli przyjac i 5 goli.
freez. freez.:
zellt zellt, chodzi o to, że zmiennicy mogą się pokazać i wskoczyć do pierwszego składu. Mają motywację jak wczoraj zmiennicy City
massimo massimo:
zellt zellt, no tak ale wez to sproboj komus wystlumaczyc tak zeby cie zrozumieli,powodzenia
zellt zellt:
Legia wygrala z AV bo anglicy niskim kosztem chcieli awansowac. Teraz Atalanta z pewnym awansem i polowa skladu bedzie zabijac sie w Czestochowie ? Nie sadze ...
freez. freez.:
Masówka idzie ma Raków żeby to nie była bombka
freez. freez.:
Muriel i De Katelare wciąga ich nosem niestety
massimo massimo:
To przewidywana jedenastka
massimo massimo:
Predicted Lineup: Musso – Del Lungo, Bonfanti, Kolasinac – Hateboer, Adopo, Holm, Zortea – Muriel, Miranchuk, De Ketelaere
freez. freez.:
massimo massimo, podaj zawodników którzy mogą wystąpić
massimo massimo:
W sumie racja, 20latkowie bez doswiadczenia w doroslej piłce powinni ograc rakow na wyjezdzie
Ale był czas na granie Rakowa, teraz kurs biedny, ale i tak chyba warto
Jedyna słuszna decyzja. Gdzie Włosi w takiej temperaturze będą się naparzać w meczu o nic dla nich w takiej temperaturze. Tylko kontuzji mogliby się nabawić
freez. freez.:
Ten drugi skład nadal lepszy niż pierwszy Rakowa, nie spodziewam się tutaj fajerwerków
massimo massimo:
To wy myslicie ze juniorzy atalanty beda dzisiaj ogrywac rakow?
massimo massimo:
Atalanta zoatawila 15 zawodników pierwszego skladu w domu
freez. freez.:
massimo massimo, chyba w dupe
massimo massimo:
Rakow dzisiaj 3:0
Prince de Belial Prince de Belial:
Defacto Defacto, dokładnie. Wiesz że Bailey kontuzja?
freez. freez.:
perek99 perek99, to dawaj
perek99 perek99:
Za 600 funtów to bym ci jaja wylizał
Do góry Bottom