>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

slomiany400 slomiany400:
Jak skończą się darmowe, to może wam podrzucę link, bo mam 4, ale zobaczymy czy na którymś będzie gala
kns_esport kns_esport:
freez. freez., tak fortuna
kns_esport kns_esport:
W fortunie będzie stream Bartman - Augustyn. Właśnie taki komunikat się wyświetlił na apce
freez. freez.:
Gdzie to można obstawiać, fortuna?
freez. freez.:
kns_esport kns_esport, hajto którzy przejechał babe na pasach
kns_esport kns_esport:
kto tam walczy
adik1992 adik1992:
kns_esport kns_esport, dziś jest gala clout
pumaaa pumaaa:
kns_esport kns_esport:
Ta walka dzisiaj czy jutro ?
pumaaa pumaaa:
widze ze juz gal nie transmutują
pumaaa pumaaa:
adik1992 adik1992, zawsze byloy strimy na strumyku ale ostatnio wid
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale też sędziowie w jednym meczu potrafią do przerwy puszczać wszystko. I wtedy scenariusze są dwa - albo będą dalej się ciąć w 2 połowie i sędzia nadrabia (warto wtedy pograć), czego nie dał w 1 połowie albo nagle robi się 3-0 i fauli już nie ma :p
adik1992 adik1992:
jak ktoś będzie miał stream do cloutu to niech sie podzieli, trzeci raz się nie dam na nich nabarać, żeby kupic i nie oglądnąć, a walke Wawrzyniaka bym zobaczył
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
To prawda. Poza tym faul faulowi nierówny.
pumaaa pumaaa:
ja nigdy wlasnie staram sie nie grac kartek bo trafi sie jakis sedzia ze fauli w chuj a kartek zapomnial i to sie tyczy i tych sedziow co daja malo kartek i tych co rozdaja kazdemu
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Znaczy wycinać coś tam się wycinają, bo fauli sporo, ale kartek ni ma :p
Defacto Defacto:
freez. freez., duzo nie 500f
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak we Włoszech nie potrafią goli strzelić, to mogliby się chociaż wycinać. Mam szalonego dubla z kursem 20 na 7 żółtych w Fiorentinie i 6 żółtych w Neapolu :p
pumaaa pumaaa:
ale w sumie taka prawda ze jak kazdy by mial dawac to co gra to zaraz ludzie by grali i placz ze nie siadlo xD tak jest na wielu stronach komus wejdzie kurs 100+ i pozniej wszyscy graja i placz ze nie siada
freez. freez.:
Przecież nie musi podawać wszystkiego, pochwalił się teraz, że mu weszło to co się gościu sadzisz... Jest różnica z tym co robi sarim
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale że Fiorentina - Torino i Napoli-Monza dwa razy po 0-0 do HT - to jestem zszokowany. Całe szczęście, że byłem zajęty :p
pumaaa pumaaa:
aaa dobra teraz doczytalem ze nie podal zwracam honor :)
pumaaa pumaaa:
@myron_bolitar, jak mial bez bramek w obu do przerwy we wloszech to chyba siadlo i rozliczone xD
pumaaa pumaaa:
jak superbet to pewnie beda czekac 48h
pumaaa pumaaa:
Defacto Defacto, hajs zamrożony mecz odwołany zależy jaki buk bo niektóre buki rozlicza od razu a nie które będą czekać 48h
freez. freez.:
Defacto Defacto, dużo zamroziło Ci kasy na ten bet?
'Corek 'Corek:
freez. freez., mi to już obojętne bo miałem na live bez bramki w obu do przerwy
freez. freez.:
'Corek 'Corek, wpadnie farfocel i skończy się 1:0 dla kogoś
pumaaa pumaaa:
napoli napoli kupon ssss pewnie dostana jakas brame z kontry w 80 i sie skonczy 0:1
Defacto Defacto:
Kiedy rozlicza voida za ten superpuchar
freez. freez.:
milan78 milan78, od zawsze powinien w Turcji żeby ich kibice mogli być, robić dymy i żeby kartki się sypały do overków :D
'Corek 'Corek:
Brak goli we Włoszech, idealnie
Defacto Defacto:
Jak ktos ma streama do prosze na priwa
Defacto Defacto:
Kupowalem wszystkie gale ppv, ale za ta bandyterke, I tych pseudo prawilniakow nic nie wykupie
milan78 milan78:
Mecz o superpuchar Turcji podobno w ogóle nie odbędzie się w Arabii
john_fitch john_fitch:
ma ktos stream do clout mma?
Defacto Defacto:
A o 19 50 jeszcze beta potawilem na Galate
K kropeczka:
Ok 2-29
Defacto Defacto:
Na 100% meczu nie ma?
dx2 dx2:
No jak przed meczem mieli 2 zwyciestwa w sezonie i teraz w tabeli dalej widnieja 2 zwyciestwa, to odpowiedz raczej prosta
supermario supermario:
no to oficjalnie nie ma remisów w kosza
K kropeczka:
Przegrali
supermario supermario:
to zależy czy po tym remisie w doliczonym wygrali czy przegrali
K kropeczka:
Czy jeśli Detroit zremisowało to seria porażek została przerwana czy dalej się liczy kolejne?
'Corek 'Corek:
Cały dzień czekałem na tą jadkę...eh
pumaaa pumaaa:
ale za kase ktora maja moga kupic co chca :) chca promowac pilke u nich w kraju ale chyba najpierw musza zmienić podejście do organizacji jakichkolwiek meczow
pumaaa pumaaa:
kraj strasznie ograniczony kulturowo nie powinni tam nic organizować juz pokazały to mistrzostwa swiata
supermario supermario:
to samo tyczy się superpucharu Włoch czy Hiszapani, Arabom się wydaje że za pieniądze które znaleźli na pustyni mogą sobie kupić świat, chore to jest
pumaaa pumaaa:
pewnie
pumaaa pumaaa:
pewnie sianko poplynelo spore zeby taki mecz tam rozegrac
pumaaa pumaaa:
dziwne ze mecz finalu pucharu organizuja w Arabi
supermario supermario:
a dokładniej tak: „Mecz rozpocznie się minutą ciszy za naszych męczenników i hymnem narodowym”. Twierdzono, że mecz nie zostanie rozegrany powołując się na powód, dla którego Arabia Saudyjska nie chciała, aby śpiewano hymn narodowy."
supermario supermario:
milan78 milan78, Twierdzono, że mecz został przełożony, ponieważ Arabia Saudyjska nie chciała, aby śpiewano hymn narodowy Turcji
pumaaa pumaaa:
wiec obie druzyny stwierdziły ze nie wyjda na mecz
pumaaa pumaaa:
podobno jakies zamieszanie ze mecz w arabi i nie pozowlono im wyjsc w w jakis tam koszulkach info nieoficjelne tyle udalo mi sie wyczytac z komentarzy na fejsie
zikos zikos:
Dziś
milan78 milan78:
Superpuchar Turcji przełożony... ktoś ma jakieś dokładne info o co znowu tam chodzi?
dx2 dx2:
ta patogala gdzie walcza Hajto z Wawrzyniakiem to jest dzis czy jutro ?
pumaaa pumaaa:
under 2.5 pewnie w turcji :)
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Mielec walczy z Radomka
Do góry Bottom