Ale też sędziowie w jednym meczu potrafią do przerwy puszczać wszystko. I wtedy scenariusze są dwa - albo będą dalej się ciąć w 2 połowie i sędzia nadrabia (warto wtedy pograć), czego nie dał w 1 połowie albo nagle robi się 3-0 i fauli już nie ma
jak ktoś będzie miał stream do cloutu to niech sie podzieli, trzeci raz się nie dam na nich nabarać, żeby kupic i nie oglądnąć, a walke Wawrzyniaka bym zobaczył
ja nigdy wlasnie staram sie nie grac kartek bo trafi sie jakis sedzia ze fauli w chuj a kartek zapomnial i to sie tyczy i tych sedziow co daja malo kartek i tych co rozdaja kazdemu
Jak we Włoszech nie potrafią goli strzelić, to mogliby się chociaż wycinać. Mam szalonego dubla z kursem 20 na 7 żółtych w Fiorentinie i 6 żółtych w Neapolu
ale w sumie taka prawda ze jak kazdy by mial dawac to co gra to zaraz ludzie by grali i placz ze nie siadlo xD tak jest na wielu stronach komus wejdzie kurs 100+ i pozniej wszyscy graja i placz ze nie siada
ale za kase ktora maja moga kupic co chca chca promowac pilke u nich w kraju ale chyba najpierw musza zmienić podejście do organizacji jakichkolwiek meczow
a dokładniej tak: „Mecz rozpocznie się minutą ciszy za naszych męczenników i hymnem narodowym”. Twierdzono, że mecz nie zostanie rozegrany powołując się na powód, dla którego Arabia Saudyjska nie chciała, aby śpiewano hymn narodowy."
podobno jakies zamieszanie ze mecz w arabi i nie pozowlono im wyjsc w w jakis tam koszulkach info nieoficjelne tyle udalo mi sie wyczytac z komentarzy na fejsie