donald-young, dla ciebie nic , dla mnie też nic chociaż ja praktycznie nienazywana polskiego konta i nie raz nie mam tych 5 transakcji i płacę im te grosze za kartę
Baqu, blik nie sprawia że polska bankowość jest lepsza od tej w UK . Macie blika a kroją was banki za wszystko . W UK nie ma opłat za kartę do zwykłego konta a w Polsce nie ma jak zapłacisz kartą na ileś tam
Baqu, chwale sobie bankowość angielską za krótkie numery konta, błyskawiczne przelewy. w Polsce tego niestety nie ma. Błyskawiczne są, ale nie standardem
berserk, PKO BP: Standardowe przelewy krajowe w złotych realizowane są w ramach sesji Elixir. Oznacza to, że środki zostaną zaksięgowane na koncie w PKO BP tego samego dnia lub w kolejny dzień roboczy. Jeśli zostanie zlecony np. przelew natychmiastowy lub przelew na telefon, to pieniądze pojawią się na rachunku w ciągu kilku sekund.
berserk, używam blika odkad istnieje, praktycznie każdego dnia. Oszustwa? Jak ktoś jest głupi i klika nie wiaodmo w co to się nie ma co dziwić, ludzie są głupi i sami sobie winni.