>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

'Corek 'Corek:
Won za płot z takimi
'Corek 'Corek:
Oo nie ma tego bajkopisarza od ulotek? Dajcie mu permanentnego a nie jakieś 10 dni!
mrbrightside mrbrightside:
donald-young donald-young, Dolan stahp !!
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Waldi1979 Waldi1979:
te jego "eksperymenty społeczne" jak je nazywał już dawno przestały być śmieszne
H hagi84:
hahaa
donald-young donald-young:
Jest kuzyn rondelka djordii i brightside, ale oni sa akurat chorzy psychicznie.
Bo my jesteśmy pogubieni teraz w tym wszystkim. Sarim zbanowany, Rondel zbanowany, MichaelCorleone ma rok szkolny, Wawo coś długo wraca z Melbourne. Nie ma prawdziwego przywódcy tego stada.
Waldi1979 Waldi1979:
przegiał i wie o tym, kolejny już nie będzie taki krótki
Waldi1979 Waldi1979:
zasłużył to odpoczywa, jak był to wszyscy narzekali, żeby zbanować na stałe, a teraz już za nim tęsknicie?
Waldi1979 Waldi1979:
nie
Waldi1979 Waldi1979, Jest jakakolwiek szansa na ułaskawienie rondelka?
Waldi1979 Waldi1979:
jedyne ograniczenie jest takie, że jedna osoba może w ciągu 24h przyzać reputację za max 20 postów i tylko 2x tej samej osobie
Waldi1979 Waldi1979:
to kto komu przyznaje to już wasza sprawa, my nie mamy na to wpływu
Waldi1979 Waldi1979:
pukty reputacji są formą podzikowania, a ich liczba zależy od "siły reputacji", ten 1000 pkt może być od jednej osoby, a może od 10 osób, zależ kto przyzna, w linku wyżej jest wszysto wyjaśnione
Waldi1979 Waldi1979:
dla jednych "gowno", dla innych motywacja
H hagi84:
wogole nie powinno byc tych reputacji bo po cholere to gowno
D damian365:
Ta reputacja niekiedy nie ma żadnego znaczenia. Przykład dział liga australijska w piłkę. Namaluje jeden z drugim byle jakiego posta i sobie przylepiają tałzena punktów :D
Już tylko 10 dni 13 godzin 12 minut i 45 sekund do powrotu króla tego forum.
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, ja mogę wymienić swoją reputację na pieniądze 10k za 100zl 😂
Waldi1979 Waldi1979:
Waldi1979 Waldi1979:
tu macie wytłumaczone jak jest wyliczania reputacja
hallik hallik:
najlepsi są ci, którzy się obrażają na pisanie analiz, bo nie dostają reputek xD
act act:
Gdzie tu logika....
act act:
Zakładam, że większość ma w poważaniu reputację, się np ktoś trafi super typ i nie dostaje reputacji, a ktoś inny napisze 3 typy, z ktorych nic nie wejdzie i dostaje np 4 k reputacji :)
act act:
RBR1one ranczo0123, ale to jaki jest sens istnienia reputacji, skoro poprawność typu/analizy może nie mieć na nią żadnego wpływu?
muffin5510 muffin5510:
act act, tak, już tylko możliwość typów na cloud9.
act act:
muffin5510 muffin5510, snx już zdjęty z oferty ?
krol-julian krol-julian:
ja dziś przeciwko Zaksie gram. Pewnie powalczą ale tam ani formy super ani atmosfery
H hagi84:
za te reputacje dajecie jakies prezenty, pieniadze? bo gro userow widze zyje tymi reputacjami
muffin5510 muffin5510:
Snx poniżej 10.5 1.85 sNx (Rebels) poniżej/powyżej 10.5 zabójstw (1 mapa) oraz m80 - coach gra : poniżej 10.51.80dephh (M80) poniżej/powyżej 10.5 zabójstw (1 mapa)
muffin5510 muffin5510:
Polecam typy w forbet na mecz cloud9 i rebels
muffin5510 muffin5510:
W fuksiarz nowa oferta dot kanału zero - między innymi Dowolny program Kanału Zero przekroczy 200 tys. oglądających podczas transmisji na żywo w 2024Tak1.70Nie2.00
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Japonia już tylko 2:1 . Nie zdziwi mnie zaraz remis . Ten puchar Azji i Afryki to póki co pełno niesodzianek
pawlenty87 pawlenty87:
donald-young donald-young, Ten kto ma więcej punktów reputacji gdy daje komuś reputację do dostajesz więcej punktów niż kliknął by ktoś kto sam ma bardzo mało
Chyba jest tak, że ci co mają więcej postów, albo reputacji przyznanej to ich reputka daje więcej jakby. Tak mi się wydaję, ale jakie to ma znaczenie na koniec dnia
'Corek 'Corek:
RBR1one ranczo0123, aaa czyli to nie jest żaden schemat przyznawania przed użytkowników. Okej rozumiem. Głupie to bardzo, ale cóż 😅
RBR1one RBR1one:
'Corek 'Corek, wy, userzy rządzicie reputami i to tylko i wyłącznie od was zależy komu przyznacie reputacje
'Corek 'Corek:
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tą reptuacją? Bo patrzę np i gość ma trafiony typ i ma jej 0 a gość który ma minus ma jej 2k 🤣 po za tym w dziale csa gość napisał takie brednie, kompletnie nie mające nic wspólnego z prawdą i gość ma X reputacji pod tym postem. Ja się pytam, what tej fuck?!
dx2 dx2:
High_Roller High_Roller:
Zwycięzcy z tego forum nie grają na polskich bukach ;)
Wiem, że przez to forum są bardzo stratni, w końcu tutaj grono samych zwycięzców, ale no jednak.
Ale jest bieda z bonusami u naszych buków. Myślałem, że na Katowice coś dadzą. Tak źle z promocjami jeszcze nie było
zibi16 zibi16:
Cabron Cabron, ZAKSA bez formy, oczywiście może wygrać ale lekkim faworytem wydają się być goście, jednak brak śliwki jest ewidentny.. sam się zastanawiam
Cabron Cabron:
Co sądzicie dzisiaj o Kędzierzynie ?
lukas4826 lukas4826:
subiektywne opinie, nie ma o co się spinać
'Corek 'Corek:
S skazany10, ale tu chodzi o treść analizy. Gość pisze zupełnie coś co mija się z prawdą. Tak jak by powiedzieć ze Almeria ma najlepszą obronę 🤣
S skazany10:
To tak jak w wiekszosci typach na zywo. Ktos ma reputy np 100 tys bo podaje 5 typow na raz, 2 wejda - 3 nie, ale sie cieszy z tych 2
'Corek 'Corek:
Barca dziś 5:0 :D
'Corek 'Corek:
Ale bzdury są pisane w dziale csa, aż przykro patrzeć
slomiany400 slomiany400:
Widziałem że są jakieś na zwrot siana, ale nie chce mi się bawić z podpinaniem karty itp a potem walczyć o zwrot
slomiany400 slomiany400:
Jest szansa znaleźć gdzieś vpn na PL? Zostawiłem polski sim 200 km ode mnie a nie pamiętam co miałem na kuponie xD
K kretu20:
nie ogarniam tego Brighton, 0-4 xD
act act:
I nie ma to jak mieć pobrane ov 29,5 fauli i obie over 12,5 tone meczu robią 12:17...
act act:
Patrząc na mecze 1/8 PNA to warto było grać karne (6 na 8 było). Ciekawe czy w 1/4 będzie podobnie
isztwan isztwan:
pewniaki sraki :/
isztwan isztwan:
2.70 kurs, takie cos ułożyłem sobie na jutro ;] Barca 2 gole w meczu ale nie barcy tylko ogolnie
isztwan isztwan:
Japonia 1.2, Braga 1.25, Barca over 1.5 w meczu i dzisiaj w nocy over 5.5 gola w nhl st luis z columbus
Prince de Belial Prince de Belial:
K kretu20, w styczniu grali ze sobą było 2:0
K kretu20:
kurs 2,30
Do góry Bottom