>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

zibi16 zibi16:
Uspokójcie się bo zaraz polecą bany
czaro82 czaro82:
nie no znasz się na wszystkim jak co drugi na magazynie, alfa i omega wszelkich dyscyplin 😉
High_Roller High_Roller:
No do sprzątania po remoncie
High_Roller High_Roller:
czaro82 czaro82, ale mogę zatrudniać takich matolkow jak ty
High_Roller High_Roller:
czaro82 czaro82, w ogóle nic nie umiem 😂
czaro82 czaro82:
High_Roller berserk, przecież Ty ani nie potrafisz pisać ani czytać w języku angielskim i to jest między innymi powód dlaczego siedzisz na polskim forum.
High_Roller High_Roller:
A rankingi pieniądze zostawię wam koneserom tenisa
High_Roller High_Roller:
Mnie osobiście ryba czy on wygrał czy przegrał ważne że było 3,5 seta
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, to tak jak kiedyś z Murrayem . Jak wygrywał to był Anglikiem a jak przegrywał to Szkotem
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, dokładnie, doszedł do 1/4 i zagral wyrównany mecz z jednym z czołówki i tak łamaga, nawet gdyby wygral szlema to byłaby narracja że łatwa drabinka. Odpadłby w 1 rundzie z Manarino czy innym Ymerem drewno i łajza. Niektórym nie dogodzi.
High_Roller High_Roller:
czaro82 czaro82, ty to jednak wszystko wiesz . Dlaczego uważasz że interesować powinien mnie fakt na kogo wy głosujecie ? 😂 to tak jakby ciebie interesowało na kogo ja głosuję w UK
dx2 dx2:
ale dzis przegral, takze mozna go nienawidziec
dx2 dx2:
Reasumujac, to bardzo dobyr turniej Hurkacza. Zrobil cwiercfinal, ktory minimalnei przegral, zyskal dodatkowe punkty rankingowe bo "zyciowka" w Australii, zgarnal jakies poltora mln zlotych
dx2 dx2:
Ojtam, teraz to wlasnie wlaczaja wam sie antypatie i niecheci bo kiedys sie pogryzliscie cie
czaro82 czaro82:
Cabron Cabron, przecież to kolejny cebulak co wyjechał na "saksy" do magazynu i teraz udaje światowca dziennie drąc łacha że swojej ojczyzny. Oczywiście nic go nie obchodzi na kogo głosujemy itp itd ale od rana siedzi i czyta polską prasę brukową żeby tylko czymś błysnąć.
dx2 dx2:
ja go tam lubie i czasem sie zgadzamy, ale faktycznei typowy malkontnet ... Kiedy go zapytalem nawet czy tak ma ze wszytskich nienawiadzi i chyba znowu powinienem zadac to pytanie (no offence)
Cabron Cabron:
Jak czytam czasem co pisze ten Berserk to gość mi przypomina takiego boomera, kibica sukcesu co wiecznie na wszystko i wszystkich narzeka. Wszystko widzi na czarno i każdy Polak jest zly i nie powinno się ich chwalić
dx2 dx2:
ja bym go zwyzywal, ze nei lubi platkwo sniadaniwoych, uwazma to za niedopuszczalne
zibi16 zibi16:
A nie wiem, musisz pytać tych co ich to interesuje
Cabron Cabron:
Szkoda Hurkacz gdyby miał większy charakter to by wygrał. Medvedev dzisiaj dobrze zagrał jednego seta tak naprawdę.
dx2 dx2:
zibi16 zibi16, No przyjmnijmy hipotetycznei ,ze jest gejem i wierzy w reptylian .... i co ? Wlasnie nie wiem, jezlei odnosi sukcesy sportowe, gra w najwajwazniejszych turniejach i dostarcza ludziom emocji
dx2 dx2:
fakt, ze wtedy klocili sie w dzialach (bo sam mialem spine z jednym uczytkownikiem), ale ilez mozna ? Odpowiedz brzmi codziennie, tlko ze na czacie :LOL:
dx2 dx2:
kiedys czata nie bylo i ludzie na formu zyli
zibi16 zibi16:
dx2 dx2, Niektórych np interesuje tutaj czy Hubi ma "jaja w spodenkach" - no dziwny świat ale cóż zrobić
dx2 dx2:
ten czat to komizm, oczywicie mozna sobie pisac, ale tu jest tyle niedorzecznosci, ze robienei z tego sprawy wagi zycia i smierci to kolejny komizm
dx2 dx2:
a nie daj, dwoch sie zacznei klocic, normalnie sprawa zycia i smierci by udowdnic swoej racje czy zlosliwosci i to moze trwac nie godziny, tylko dni czy miesiace :LOL:
SolarisPL SolarisPL:
przeznaczenie wypełnione łamaga do domu
dx2 dx2:
Ludzie podaje 7 typow, gdzie ostatetcznei wchodza trzy, a cztery nie .... po czym kilak godzin pozniej zamieszczaja wpisy na czacie z odhaczonymi na zielono tymi trzema typami, a o tych pozostalych ani widu ani slychu
dx2 dx2:
Ten czat jest byl i bedzie komiczn yan swoj sposob. T otylko przyklady z brzdu - najpierw pol emczu wyzywa sie gracza, a na koneic jest zarabisty ...
High_Roller High_Roller:
isztwan isztwan, dokładnie tylko wtedy . Inaczej gdyby interesował mnie tenis to został bym tenisistą
zibi16 zibi16:
To jest tylko sport a ludzie czasem przeżywają jak by od tego zależało czy dziś będą modli wypić wodę, zjeść chleb czy nie no ale widocznie tak też musi być
dx2 dx2:
czasami to mam wrazenie, ze jedyne dzialki na tym czacie to nie te gruntowe, tylko zupelnei inne :ROFLMAO:
dx2 dx2:
Wyjmnijcie sobei ten kolek z czterech liter i zluzujcie
isztwan isztwan:
beresek ciebie interesuje bo obstawiłeś over 3.5 seta ? ::DD:
Cabron Cabron:
Sprzed 3 lat ?
dx2 dx2:
paga paga, Mysle ze wyrazenie swojej opinii czy pogladow w normallny sposob na czacie, a oddanie typu u buka za pieniadze to torche dwie inne kwestie
Cabron Cabron:
High_Roller berserk, wariacie Świątek regularnie od 3 lat co rok wygrywa szlema a teraz jeszcze doszło WTA finals więc co Ty gadasz ze
mrbrightside mrbrightside:
Ja to jak patrzę na Hurkacza jak on gra biega to trudno uwierzyć ze to światowa czołówka tenisa w sumie Medvedev tak samo
paga paga:
dx2 dx2, mam gdzieś to co robił ten drętwiak. To forum bukmacherskie i liczy się dla mnie ile NUMEROW wywinal.
zibi16 zibi16:
dx2 dx2, A kiedy ktokolwiek doceniał? Przecież łatwiej i lepiej się śmiać, wyzywać jak nie idzie a przemilczeć sukces albo powiedzieć "udało się" :)
dx2 dx2:
O co wy sie tu spinacie ... Musicie podhcodzic do tego czata humorystycznie !!!
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, a kogo interesuje jakiś tenis ? Doceniam to ja mogę chirurga a nie jakiegoś tenisistę
dx2 dx2:
trzeba byc faktycznie matolem, zeby nie docenic to co Swiatek czy hurkacz zrobili przez ostatnie lata w tenisie
paga paga:
Sztywny do domu.
Global. Global.:
Pięknie. Przełamał
paga paga:
Brawo Medi 🤙
dx2 dx2:
Nie "sprzed 3 latach, tylko na przestrzeni 3 lat"
High_Roller High_Roller:
Świątek jak przegra to się wspomina jej sukcesy sprzed 3 lat więc jak Hurkacz wygra to powinno się wspominać jego wtopy 😂
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Jak śpią? Zobacz sobie historię chatu jak wyzywali Huberta jak przegrywał 1:2 :)
isztwan isztwan:
to Ty... ale nie wszyscy są jak Ty, niektórzy oglądaja pod pooczątku
isztwan isztwan:
berserek nie śpią Ci, którzy go wyzywali bo oglądali mecz w chwili wyzywania, logiczne ;]
High_Roller High_Roller:
Ja np wstałem widzę over 3,5 seta wszedł to na co mi to już oglądać
Hubi
Mi zakład wszedł ale i tak uważam ze zgubi to łajza nie z tej ziemi
Global. Global.:
Hurkaty pezegraj
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, może ludzie zwyczajnie śpią a nie tracą nockę na jakiś mecz tenisa ?
isztwan isztwan:
otóż to...\
zibi16 zibi16:
isztwan isztwan, Spoko Hurkacz przegra (oby nie) to znowu wejdą i będą wyzywać :)
isztwan isztwan:
a teraz siedzą z kislem w majtach bo może im wejdzie ;]
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
13 stopni ciepła dzis w Zurichu
Do góry Bottom