dx2, dokładnie, doszedł do 1/4 i zagral wyrównany mecz z jednym z czołówki i tak łamaga, nawet gdyby wygral szlema to byłaby narracja że łatwa drabinka. Odpadłby w 1 rundzie z Manarino czy innym Ymerem drewno i łajza. Niektórym nie dogodzi.
czaro82, ty to jednak wszystko wiesz . Dlaczego uważasz że interesować powinien mnie fakt na kogo wy głosujecie ? to tak jakby ciebie interesowało na kogo ja głosuję w UK
Reasumujac, to bardzo dobyr turniej Hurkacza. Zrobil cwiercfinal, ktory minimalnei przegral, zyskal dodatkowe punkty rankingowe bo "zyciowka" w Australii, zgarnal jakies poltora mln zlotych
Cabron, przecież to kolejny cebulak co wyjechał na "saksy" do magazynu i teraz udaje światowca dziennie drąc łacha że swojej ojczyzny. Oczywiście nic go nie obchodzi na kogo głosujemy itp itd ale od rana siedzi i czyta polską prasę brukową żeby tylko czymś błysnąć.
ja go tam lubie i czasem sie zgadzamy, ale faktycznei typowy malkontnet ... Kiedy go zapytalem nawet czy tak ma ze wszytskich nienawiadzi i chyba znowu powinienem zadac to pytanie (no offence)
Jak czytam czasem co pisze ten Berserk to gość mi przypomina takiego boomera, kibica sukcesu co wiecznie na wszystko i wszystkich narzeka. Wszystko widzi na czarno i każdy Polak jest zly i nie powinno się ich chwalić
zibi16, No przyjmnijmy hipotetycznei ,ze jest gejem i wierzy w reptylian .... i co ? Wlasnie nie wiem, jezlei odnosi sukcesy sportowe, gra w najwajwazniejszych turniejach i dostarcza ludziom emocji
a nie daj, dwoch sie zacznei klocic, normalnie sprawa zycia i smierci by udowdnic swoej racje czy zlosliwosci i to moze trwac nie godziny, tylko dni czy miesiace
Ludzie podaje 7 typow, gdzie ostatetcznei wchodza trzy, a cztery nie .... po czym kilak godzin pozniej zamieszczaja wpisy na czacie z odhaczonymi na zielono tymi trzema typami, a o tych pozostalych ani widu ani slychu
To jest tylko sport a ludzie czasem przeżywają jak by od tego zależało czy dziś będą modli wypić wodę, zjeść chleb czy nie no ale widocznie tak też musi być