>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

zibi16 zibi16:
Dobra, Real lecimy po zwycięstwo i 4 punkty przewagi a za tydzień zwycięstwo i już 7 punktów przewagi! :)
K kubaion:
Dobra Rodrygo dzisiaj bez celnego ma byc
zibi16 zibi16:
Nawet nie wiedziałem a dziś w ZAKSIE wyszedł na boisko... Trener od przygotowania fizycznego... :D i zdobył 7 punktów :D
perek99 perek99:
Ciekawe jak z kartksmi w derbach Madrytu?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Czółko.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Pogralbym gol Juve i BTS w Madrycie, ale daję sobie siana.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No nic - dobrze, że mało spotkań w tygodniu, można przerwę na cały tydzień od sportu zrobić. Jako kibic LFC jestem zażenowany dzisiejszym meczem, jako gracz, jestem zawiedziony dzisiejszą padliną bramkową w wielu meczach.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
slomiany400 slomiany400, Bardzo często.
slomiany400 slomiany400:
A często trzecie osoby pytają, a za ile postawiłeś
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I zrobić listę drużyn, które nie potrafią grać w ataku pozycyjnym.
slomiany400 slomiany400:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, dla jednego 1000 zł to dużo a dla innego mało dlatego uważam, że cudzych typów nie powinno oceniać się pod względem tego ile postawił
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Trzeba chyba bardziej szukać spotkań, gdzie underdog na pewno strzeli z kontry. Bo teraz co raz więcej spotkań 30 strzałów do 2, rożne 20-1, a wynik 0-1 albo 1-1 albo nawet 0-2 :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I jeszcze spora dawka osób, która nie wierzy, że ktoś postawił 500 albo 1000 zł na coś. I prosi o wklejenia, że rzeczywiście tak było XD
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ja tam się nie szczypię i nie mam nic do ukrycia. A sporo osób kreuje się, jakby non stop wygrywali i nie wiadomo, jakie kwoty.
slomiany400 slomiany400:
Ale czat to nie jest miejsce gdzie się musisz tłumaczyć ile uwaliłeś, bo każdy za swoje później nie będzie jadł krewetek tylko chleb ;d
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Szczególnie gdy do tego większego plusa zabrakło niewiele - albo sędzia dał d... albo jakiś murzyn albo VAR się dziwnie zachował.
Defacto Defacto:
zycie
Defacto Defacto:
zawsze bede pisal rzeczy, jesli ktos chce komus dojebac bo cos zrobil zle, nie nawidze takich ludzi wchodzacych z butami w czyjes
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Wczoraj był spory potencjał na bycie w pewnym momencie więcej niż +3.5.k do przodu. No ale niestety szczególnie WBA i jeden sędzia w Belgii miał inne plany. A u mnie jest tak, że nawet jak jest plus, ale nie jest taki plus, jak się oczekiwało, to potem jest kilka betów na siłę.
slomiany400 slomiany400:
Najgorzej to jak grasz pod wpływem emocji i chcesz się odbić imo
slomiany400 slomiany400:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, we wtorek winterthur w Szwajcarii też strzelili w 9, wiem bo miałem bts ;d
Defacto Defacto:
im sloma z butow wystaje
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, ja uwazam ze to Ty decydujesz i ponosisz zyski lub straty, nie sluchaj tego marudy, pierwszy do tego aby komu popsuc nastroj, cebulak zwykly
nabucho nabucho:
a żeby nie stawiać na live to największa bzdura
nabucho nabucho:
reguła to nie stawiać za dużo
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W drugiej belgijskiej właśnie jakaś drużyna w 9-tkę strzeliła gole. Chcieć, to móc. Problem jest taki, że większości się nie chce.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Oczywiście większość powie, że nie umiem grać, bo źle rozporządzam finansami, ale nie raz potrafiłem się właśnie odbić mocno, kiedy wydawało się, że powinno się odpuścić. To nie ma reguły. Oczywiście przy dłuższej fatalnej passie miesiąc-dwa przerwy też robiłęm (listopad-grudzień 2023). I styczeń był bardzo ok.
B bartek2701:
Gamoniu nie zrozumiałeś przekazu a zgrywasz filozofa i tylko reputki ego po same jaja
Defacto Defacto:
dzialo sie
Defacto Defacto:
ale druga mapa w meczu FNC 50min
B bartek2701:
Defacto Defacto, masz zryty beret
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, bartłomiej : Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci
Defacto Defacto:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, sluchaj sie bo to glowny doradca finansowy i spec kryzysowy
mrbrightside mrbrightside:
Mi w ten weekend ako na 19k zatopilo tylko brak bramki Girony dodatkowo boli ta kontrowersyjnie cofnięta z rzekomego spalonego
perek99 perek99:
H hagi84:
a co, chlopaka szukasz?
perek99 perek99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, mas kobietę?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No w sumie dziś i wczoraj wieczorem, ale mniejsza o to. Więc dziś już na 21 nic nie dokładam.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
B bartek2701, W ciągu dwóch dni jestem -1000 zł. Zainwestowałem 1 000 zł w ten weekend, zrobiłem z nich wczoraj +4 500 i wszystko oddałem dziś.
act act:
Arsenal i Betis ładnie z kartkami poszli to zachciało się Turków dokładać - 30 fauli, 3 kartki...
perek99 perek99:
Nawet za grę na czas w 68 minucie
perek99 perek99:
Sędzia tam za wszystko daje już 10 kartek
perek99 perek99:
Co oni jakiś koks brali 😂
perek99 perek99:
Betis u siebie w godzinę dostał 6 kartek
B bartek2701:
Ale nie trzeba się jarać ilebylo do wygrania najpierw trzeba ocenić ile się jest w plecy
zibi16 zibi16:
B bartek2701, To jest każdego sprawa kto ile jest w plecy/na plusie
B bartek2701:
Ja na AO byłem 250 zł w plecy głównie przez mecz Djoković z sinnerem
B bartek2701:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, ty nie pisz na ile by była ostatnia pozycja tylko ile przejebales bo tylko to się liczy to fakt a nie marzenie ile by się wygrało
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A tak leję już moczem na te wieczorne mecze. Wszystko dziś w ryj.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
zibi16 zibi16, Emocjonowałbym się tym meczem, gdyby Legia wygrała w koszykówkę. Ale nie wiedziałem, że to taki rak, a nie zespół. Over 2.5 + BTS ostatnia pozycja by była na 2k
dx2 dx2:
ja tam wlaczam Inter-Juventus wieczorem
zibi16 zibi16:
Carvajal w Realu na środku obrony z Nacho
M mexes200:
No mają .. ale myślałem że może ktoś.. tu wie.. no nic zapytam na supporcie
dx2 dx2:
M mexes200, a nie maja supportu zeby zapytac :rolleyes:
A andyvelxaero:
Virgil się skończył
M mexes200:
Siemka orientuje się ktoś czy w Totalbet jak wypłacę depozyt to wszystkie dostępne freebety przepadają? Czy zostają? Bo roznie to jest u buków..
zibi16 zibi16:
dobra teraz Anderlecht 2gi gol
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
10 kartek. A jak rano ktoś pisał, gdzie kartki to pisałem tutaj :p
zibi16 zibi16:
Mimo wszystko podnieśli się i zagrali ogólnie bardzo dobrze
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No bardzo dobry. Szczególnie jak strzelili samym sobą gola na 1-1.
Do góry Bottom