>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Może Getafe kartki dziś, bo ostatnie mecze coś sędziowie byli dla nich łaskawi. A dziś trudny wyjazd na Betis
lukaway lukaway:
Czy ktoś wie czemu kurs na Resovie tak spadł?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
perek99 perek99, W sumie się nie zastanawiałem aż tak głęboko. Teoretycznie Arsenal - LFC, tylko ten Taylor to w Premierleague jest mocno pobłażliwy....
perek99 perek99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, gdzie dziś kartki widzisz?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dobra - over 2.5 + BTS w Torino (2.70) + Monaco over 1.5 gola (1.65) - @4.45 - czekam aż w końcu dobrze zacznę dzień.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No niby Salernitana potrzebuje punktów, ale Torino u siebie solidna drużyna, dziś ofensywnie ustawiona, a w Salerni sporo braków defensywnych.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bo w razie czego jest Diatta i Japończyk na pomoc
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
zibi16 zibi16, Minamino jednak na ławce już - no to chyba faktycznie też wejdę w Monaco over 1.5 gola.
zibi16 zibi16:
Ja tam wchodzę w Monaco
High_Roller High_Roller:
Jak tak zrobią to Iga Świątek pójdzie siedzieć bo on non stop sędziów wyzywa 😂
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Podsumowując: z 11 spotkań z Superoferty w STS na moje połowa wygląda nie do końca tak pewnie, jak wskazują kursy :)
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Czy to ta partia czy to inna, każda ma głupie pomysły
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, sam pomysł to istny debilizm ale co tu oczekiwać od głów lewackich
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Braga - Moirense. W Bradze dalej nie ma najlepszego strzelca drużyny (14 goli) Banzy (jest na PNA). Skutki tego są mocno widoczne, bo ostatnio Braga strzela mało goli -chociażby remis 1-1 u siebie z Chaves. Moreirense poza łomotem 0-5 w Porto w 9 meczach wyjazdowych straciło tylko 6 goli w tym sezonie. Ja tego meczu nie gram.
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Ale wiesz, od "chcieć" do zrobienia jest długa droga. To, że ktoś ma taki pomysł od razu nie oznacza, że jutro już tak będzie więc więcej luzu
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, ja też tylko to jest jakieś nieporozumienie jeśli tak zrobią 😂 później piłkarzy tych niech zrobią funkcjonariuszami publicznymi
zibi16 zibi16:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, Pewnie Carvajal albo Mendy a Camavina pójdzie na bok
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Z drugiej strony trochę przeciwko typowi jest to, że Morata też jest niepewny. A on ostatnio akurat dobrze grał.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No pewnie go postawią na nogi, ale wiadomo, jak to się gra w takiej sytuacji. Tym bardziej, że nie ma Tchoumaniego i jak nie Rudiger to kto? Mendy na środku?
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Szczerze? Mam to w dupie :)
zibi16 zibi16:
Ok
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, niech jeszcze na ich pensje idą pieniądze podatników to wtedy was zainteresuje 😂
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
SolarisPL SolarisPL:
sts normalnie wypłaca szybkimi w niedziele? bo czekam już ponad 20 minut i siana nie ma.
zibi16 zibi16:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, dlaczego ma Rudiger nie zagrać?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Real - Atletico. No tutaj to są derby. Ostatnie mecze między nimi wszystkie fajne, overowe, BTSowe. Czy dziś ta tendencja się utrzyma? Ja myślę, że tak, więc osobiście bardziej szedłbym tu w BTS, niż w win Realu. Nie ma Tchouamniego, Courtois, Militao (to akurat praktycznie cały sezon) no i pytanie, czy zagra Rudiger.
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Pisałeś już to raczej to nikogo nie interesuje
High_Roller High_Roller:
Powiedzcie że to fake
High_Roller High_Roller:
W Polsce to prawda że ministerstwo sportów chce z sędziów zrobić funkcjonariuszy publicznych ? 😂
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Inter - Juventus. Ostatnie 7 przyjazdów Starej Damy w lidze na San Siro to 6 razy strzelona bramka albo więcej. Dla mnie Inter już nie gra jak taki dominator ostatnio. Z Fiorentiną mieli masę szczęścia (plus rak mózgów piłkarzów Violi też swoje pomógł), więc pograłbym tu gole Juve. Ale nie na główny kupon dnia.
madman01 madman01:
grali nie tak dawno z clermont i bylo 0:0
madman01 madman01:
Chodzi m i o Lille ucielow wiadomosc
madman01 madman01:
Tylko ze teraz gra u siebie, i aspiruje do gry w lidze mistrzow 3 miejsce bezposrednio 4 kwale, wiec powinnio sie spiac , tylko liga francuska jest tak nieobliczalna ze nie zdziwie sie jak dzis znow padnie remis ktore Lille juz ma 8 w tym sezonie]
zibi16 zibi16:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, Lipsk dokładny wynik 2:1
madman01 madman01:
Lille nie tak dawno grało z Clermont i padł remis 0:0
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Lipsk - Union. Ostatnio nie było w RB Simmonsa w meczu ze Stuttgartem i dostali 2-5. Dziś wraca (pauzował za kartki), jednak brakuje ważnego obrońcy Simakana, więc nie zdziwi, jak Lipsk straci bramkę znowu. Naotmiast sam gram na pewno Lipsk over 1.5 gola a i na mniejszym kuponie dam RB over 2.5 gola
zibi16 zibi16:
Torino powinno u siebie pokonać Salernitane
Psychosocial Psychosocial:
madman01 madman01, tak Superoferta z StS
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Napoli - Verona. Dla mnie Napoli ma wewnętrzne problemy, kłótnie, nie ma Osimhena. Ostatnio męki z Salernitaną i dopiero w doliczonym wyciągnięty mecz na 2-1. Verona gra falami - potrafi gryźć i się ostro postawić, potrafi przejść obok meczu. Może być 3-0, a może być 1-1. Ja tu nic nie gram.
zibi16 zibi16:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Lille - Clermont. Tu w sumie nie wiem. Lille w 10tkę ostatnio nawet coś tam ogarniało na wyjeżdzie, więc chyba jeśli nie złapią znowu czerwonej, to powinni wygrać z Clermont u siebie.
madman01 madman01:
Super Oferta?
High_Roller High_Roller:
No ja tych 3 meczów na wygrane gospodarzy nie tykam ale zastanawiam się w nich nad BTTS
zibi16 zibi16:
Wy tak gadacie o tych minach a koniec końców stawiacie na nich :D
High_Roller High_Roller:
Następna mina według mnie mem United
madman01 madman01:
Bo nie bardzo kumam o czym piszecie?
High_Roller High_Roller:
A często jest tak że ktoś pokona kogoś dobrego a następny mecz jest powrót do standardu
High_Roller High_Roller:
Albo ludzie rzucą się na Villareal którzy ograli Barcelonę nie patrząc na to że Villareal dostaje oklepy od las palmas
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Natomiast nie wiem, czy zagram Chelsea over 1.5 gola - tu chyba muszę poczekać na składy. Bo jest kolosalna różnica, czy będzie Nkunku, czy ten parodysta Jackson :p
madman01 madman01:
Możecie rozwinąć skrót SO?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Pytanie jak fizycznie zareagują na ostatnie mecze. Wydaje się, że Wilki mogą być bardziej zmęczone dziką gonitwą z United, niż Chelsea, która na Anfield dostała lanie, ale gola strzeliła i powinnna mieć karnego.
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, pora w końcu na porażkę Le Havre hehe
High_Roller High_Roller:
3 wygrane 1 remis
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj mina to może być Monako osłabione powołaniami na Azję i Afrykę a Le Havre nie przegrali w styczniu meczu
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dalej spory szpital, ale bardziej w pomocy i w obronie - atak pełny, łącznie z Nkunku. W Wolves brakuje tylko Hwanga.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Chelsea - Wolves. Od meczu 4-4 z City The Blues grają dobrze na Stamford. Nie przegrywają, potrafią strzelać 2-3 gole, choć mieli mecze słabsze jak 1-0 z Fulham, czy długie męki z CP 1-1 i dopiero w końcówce strzelony gola na 2-1.
zibi16 zibi16:
Psychosocial Psychosocial, Zawsze może być 1:2 i Feyenoord wygra hehe
Psychosocial Psychosocial:
Alkmaar dzis BTS..jest w SO
zibi16 zibi16:
Tylko problem jest taki, że do każego meczu można napisać, że coś może pójść nie tak.... W końcu się trafi i będzie a nie mówiłem :)
Do góry Bottom