>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

mrbrightside mrbrightside:
Tylko na meczykach w Cluj i ch***j😜😜
Głupi jestem jak but nie umiem liczyć zrobilby ze 100 koło 30000-40000
Oj 10000:)
tarki_16 tarki_16:
Uwielbiam słuchać o tych ustawkach ♥
W Cluj jakby jakis sympatyczny słup miał info z rozpiską ze scenariuszami meczykow wta to był ze 100 zrobił sobie 1000 na lajcie :)
dx2 dx2:
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, jutro kończy się mu ban
dx2 dx2:
Nie wie, jeste man takim etapie obecie, ze malo przesiaduje, malo ogladam, wiec nei jestem na czasie
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, bardziej przemawia do mnie teoria z Drakulą niz tym że przygotowują się do turniejów w Doha czy Dubaju bo większość z nich będzie musiała przechodzić przez kwalifikacje i raczej poza 1 czy 2 runde nie wyjdą. Więc lepiej wygrać 250-tkę w Rumuni ale jednak hrabia Drakula więc jestem w stanie zrozumieć że odpadają.
Prince de Belial Prince de Belial:
dx2 dx2, było napisane dzisiaj na czacie
dx2 dx2:
A tak zupelnie z innej beczki ... Kiedy wraca rondon ? :)
dx2 dx2:
z harbai Drakula nie ma żartów
dx2 dx2:
Mam zupełnie inna teorie. Cluj to w Transylwanii i tamtejsze czolowe tenisistki slyszac opowiesci tubylcow o hrabim Drakuli, szybko uciekaja z miasta. Nie ma to oczywiscie nic wspolneg o z tym, ze ruszaja duzo bardziej prestizowe i bogatsze turnieje w Doha i Dubaju w ciagu najblizzych dwoch tygodni
dawaj Hubert do zera dziada
cluj:) sobie lokalsi dorobia
adik1992 adik1992, nic nie gralem ale widze wyniki i kursy jakie byly . no i ta Dart wrocila z kursu 20 ;) wszystkie fajne wybiki w
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, gratuluje zarobku, ale daj na przyszłość też dorobić. Mam takie przeczucie, że Ty piszesz scenariusze do serialu WTA bo masz info z pierwszej ręki. :unsure:
dzisiaj w WTA w cluj w rumuni solidnie poustawiane spotkania po tlustych kursach palce lizac
Hubi come on ! 🥎
brawo;)
wiadac ze zdaja sobie sprawy w atp takie sa w sumie swiatowe trendy ze prafilaktyka zdrowia psychixznego a 1 miejscu
milo z ich strony taki uklon do dla tych wszystkich paranoikow :)
musi byc a oni wychodza naprzeciw nim i tworza taki fajny mily pastiz ;)
jak duzo chorych psychicznie ludzi ogladajach tenis z zaawansowana paranoja
adik1992 adik1992, jak duzo ludzi musi miec takie zdanie ze zdecydowali sie cos takiegi nakrecic i to komentowc w taki sposob:)
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, graj graj, wygrasz!
Defacto Defacto:
Efes -4 1.85
'Corek 'Corek:
High_Roller berserk, nie ważne po ile, zagraliśmy to razem więc....ludzie grajcie na odwrót!!!!!! 😅
adik1992 adik1992:
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, gram ale po 1,74 mam
dx2 dx2, ale wtedy nie można szukać drugiego dna i faktu ze spotkania sa ustawione
dx2 dx2:
takich przyadkow jest wiele, te rangi turniejow i kalendarz maja nieraz wplyw na wyniki tych lepszych zawodnikoe z czolowki, to jakas tajemnica :rolleyes:
dx2 dx2:
a ne pomyslales ze Auger ma start w przyszlym tygodniu w wiekszym turnieju w Rotterdamie i to mogl potraktowac jako przetarcie na zasadzie co tam wyjdzie, a koncentracja bedzie na wiekszym turnieju :rolleyes:
Zhang tez dobry cwaniaczek tydzien temu przegrywa sobie z typem z 1200 miesjca po kursie 20 a dzisiaj goli 2:0 Aguera Allisime po kursie 4 :) why? for maneij
niemka niezle sie podklada Errani jest w topce najgorszego serwisu wta w historii
act act:
Niemka chyba o kulach gra...
S szpak007:
Errani mistrzyni serwisu :D Cztery gemy z pięciu na sucho wygrane :)
Defacto Defacto:
Prince de Belial Baqu, tak
20maciek03 20maciek03:
Japonia taka dobra w hokeja że aż taki kurs na nią był?
Defacto Defacto:
Znany w swiatku kibicow Legiijak szuwarek
Defacto Defacto:
Pary
Defacto Defacto:
Prince de Belial Baqu, I'm wiecej part wodnej tym jest mniej uchwytny
Defacto Defacto:
Prince de Belial Baqu, rzeznik prosto ze Spa, dziala pod woda
kompletnie sie na tym nie znam wiec ciezko mi wchodzic w dyskusje, ale w UK nie spotkałem jeszcze biednego rolnika :) najczęściej to milionerzy
cichy1981r cichy1981r, to niektórzy powiedzą niech przestana sprzedawać za grosze i nie pobierają tylu dotacji :)
Defacto Defacto, rzeźnik z Birchfield xD
cichy1981r cichy1981r:
Wróćmy do klu tego czata. Dawać VPS gola!!!
cichy1981r cichy1981r:
Ale dlaczego tak jest. Bo sprzedają swoje produkty rolne za grosze
Defacto Defacto:
Choc ten noz ubojni gdzie pracuje by sie zgadzal
cichy1981r cichy1981r, a widziales ta info grafike ze rolnicy to okolo 5% PKB a pobieraja okolo 40% wszystkich dotacji EU ?
Defacto Defacto:
O ile tam byl, w co watpie
Defacto Defacto:
czaro82 czaro82, szanowany hooligan nie pokechalby ogladnac mecz klubu Aston Villa- Chelsea, po tym incydencie przed meczem z Legia
cichy1981r cichy1981r:
Ludzie z miasta zapominają albo nie wiedzą że gdyby nie wieś to by zdechli z głodu
to inna para kaloszy :)
cichy1981r cichy1981r:
A jak się taki warszawiaczek przeprowadzi na wies to mu smrodek przeszkadza i że ciagnik halasuje w sobotę o 8 rano
ja im życzę jak najlepiej ale strzelają sobie w stope
cichy1981r cichy1981r:
Prince de Belial Baqu, A wiesz dlaczego. Bo zwykłych ludzi to nie interesuje. Nadal dla zwykłego warszawianka czy krakusa rolnik to bogaty gość który wstaje o 10, nie musi pracować i ma kasy jak lody z dotacji
to byl mega negatywny PR dla rolnikow
popatrz nawet na to co rolnicy zrobili osttanio w McDonalds, ludzie w 90 ? 95% byli wkurwieni tym ze wywalili im tam to lajno
Do góry Bottom