dx2, bardziej przemawia do mnie teoria z Drakulą niz tym że przygotowują się do turniejów w Doha czy Dubaju bo większość z nich będzie musiała przechodzić przez kwalifikacje i raczej poza 1 czy 2 runde nie wyjdą. Więc lepiej wygrać 250-tkę w Rumuni ale jednak hrabia Drakula więc jestem w stanie zrozumieć że odpadają.
Mam zupełnie inna teorie. Cluj to w Transylwanii i tamtejsze czolowe tenisistki slyszac opowiesci tubylcow o hrabim Drakuli, szybko uciekaja z miasta. Nie ma to oczywiscie nic wspolneg o z tym, ze ruszaja duzo bardziej prestizowe i bogatsze turnieje w Doha i Dubaju w ciagu najblizzych dwoch tygodni
mrbrightside, gratuluje zarobku, ale daj na przyszłość też dorobić. Mam takie przeczucie, że Ty piszesz scenariusze do serialu WTA bo masz info z pierwszej ręki.
a ne pomyslales ze Auger ma start w przyszlym tygodniu w wiekszym turnieju w Rotterdamie i to mogl potraktowac jako przetarcie na zasadzie co tam wyjdzie, a koncentracja bedzie na wiekszym turnieju
Zhang tez dobry cwaniaczek tydzien temu przegrywa sobie z typem z 1200 miesjca po kursie 20 a dzisiaj goli 2:0 Aguera Allisime po kursie 4 why? for maneij
Baqu, A wiesz dlaczego. Bo zwykłych ludzi to nie interesuje. Nadal dla zwykłego warszawianka czy krakusa rolnik to bogaty gość który wstaje o 10, nie musi pracować i ma kasy jak lody z dotacji