Sa tez hipokryci, ktorzy potrafia kogos tytykowac kogos zarzucajac sposob grania, po czym okazuje sie, ze robia dokladnei to sam. Tez tacy sa, jak sie okazuje
Wiesz, ze jest wielu bylych zawodnikow roznych dyscyplin, ktorzy nawiazali wspolprace z bukami, wiec chyab mozna nazwac ich znawacami jezlei urpawiali jakas dyscypline zaowodowo i tez w bukmachere nei osoagneli sukcesu
High_Roller, Ale wiesz ze w sporcie (nie tylko w tenisie) jest wielu pasjonatow, ktorzy zyja dana dyscyplina, maja ogromna wiedze o jakiejs dyscyplnie, a w bukmacherce nei osiagneli zadnego sukcesu ?
Natomiats bardoz mnie ciekawi, dgy ktos wieolokrotnei wrecz cisnie mi zarzucajac "gre po kursach" i "gre po 1.3" ... po czym pokazuje 4-zdarzeniowy kupon, gdzie wszytskie 4 zdarzenai am zagrane pod faowytra po kursach i w oddatku rozniez ma tam kurs 1.3
Dobra, przyjmnijmy juz nei jestem znawca i gralbym po kursach 1,3 (juz pomijam fakt ze jak chce komus te duze kursy 2+ pokazac, to od razu slysze teksty, zebym sobie powiesil je nad lozkiem itp) ....
dx2, a mi się wydaje że on cisnął bekę tylko z Ciebie że wozisz się za jakiegoś znawcę tenisowego . Pierdolisz tu kacopoly związane z tenisem a później rzucasz typ po 1,40
Ogolnie dotyczyla typy, ktoremu sloma z butow wystaje, ktory wielokrotnie cisnal ludzi, ze graja po kursach i ze graj kursy 1.3, po czym pokazal w dziale kupon, na ktorym mial cztery zdarzenia i ... wszytskie cztery zdarzenia mial zagrane po kursach ,a wsrod tych kurow 1.3
tarki_16, ja myślę też nad overem gemowym w pierwszym półfinale - dotychczas Sabalenka nie miała łatwej przeprawy w żadnym meczu i myślę, że i dziś będzie przynajmniej jeden set 7:6, czy 7:5 a kursy na over 20,5 czy 21,5 gema przyzwoite
Drugą stroną był ktoś silnie powiązany z bajką o trzech swinkach i materiałem użytym przez jedną z nich na domek. Czy to słoma, deski czy może cegła zostawiam do domysłu
A to ze przejebaliscie na tym siano to nie miejcie do nikogo pretensji bo brzmicie jak te cymbaly co pisza do zawodnikow tenisa na instagramie ze zabija ich rodziny