>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

dx2 dx2:
Sa tez hipokryci, ktorzy potrafia kogos tytykowac kogos zarzucajac sposob grania, po czym okazuje sie, ze robia dokladnei to sam. Tez tacy sa, jak sie okazuje :whistle:
High_Roller High_Roller:
Ty jednak jesteś na forum bukmacherskim
High_Roller High_Roller:
Są też tacy co znają się na tenisie a nie interesuje ich bukmacherka
dx2 dx2:
Co wiecej, jest ogrom ludzi, ktorzy wiedzy o sporcie maja podstawowa, a osiagneli sukcesy w bukmacherce
dx2 dx2:
Mysle, ze wiesz, dlatego troche bawi mnie, gdy ktos sprowadza termin "znawca" do tego czy osiagnei sukces w bukmacherce czy nie
dx2 dx2:
Wiesz, ze jest wielu bylych zawodnikow roznych dyscyplin, ktorzy nawiazali wspolprace z bukami, wiec chyab mozna nazwac ich znawacami jezlei urpawiali jakas dyscypline zaowodowo i tez w bukmachere nei osoagneli sukcesu
C cichybob:
15:15 -> 23:15
dx2 dx2:
High_Roller High_Roller, Ale wiesz ze w sporcie (nie tylko w tenisie) jest wielu pasjonatow, ktorzy zyja dana dyscyplina, maja ogromna wiedze o jakiejs dyscyplnie, a w bukmacherce nei osiagneli zadnego sukcesu ?
dx2 dx2:
Toz to wstydu ani przywoitosci trzeba za grosz nie miec
dx2 dx2:
Natomaiast nei krytykuje nikogo wielokrtonie i nie robie wykladow, jak ktos ma grac, po czym sam jak hipokryta pokazuje ze robie dokladnei to samo
C cichybob:
tymczasem Cazaute konkretnie rozstrzelała w 3 secie Brazylie
High_Roller High_Roller:
Ja nie wiem ale ja gram kursy niższe niż 1,30 i do mnie się nie przyjebał
dx2 dx2:
High_Roller High_Roller, Ale ja typuje tak jak mi odpowiada, a nie wedlug siebie
High_Roller High_Roller:
😂
High_Roller High_Roller:
Co nie rozumiesz
dx2 dx2:
C cichybob, No az mi siusiak stanal
High_Roller High_Roller:
Tobie nie przystoi grać kursów 1,30 jako znawca
High_Roller High_Roller:
A ty jesteś
C cichybob:
ale się chłopaczek podniecił
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, no ale on nie jest znawca :)
dx2 dx2:
Tak calkiem serio, to gdzie tu jest konsekwencja w tym za co ktos kogos wielokrotnie krytykuje ?
dx2 dx2:
Natomiats bardoz mnie ciekawi, dgy ktos wieolokrotnei wrecz cisnie mi zarzucajac "gre po kursach" i "gre po 1.3" ... po czym pokazuje 4-zdarzeniowy kupon, gdzie wszytskie 4 zdarzenai am zagrane pod faowytra po kursach i w oddatku rozniez ma tam kurs 1.3
dx2 dx2:
Dobra, przyjmnijmy juz nei jestem znawca i gralbym po kursach 1,3 (juz pomijam fakt ze jak chce komus te duze kursy 2+ pokazac, to od razu slysze teksty, zebym sobie powiesil je nad lozkiem itp) ....
High_Roller High_Roller:
Nie to żebym bronił słomianego bo mam na to totalnie wywalone
High_Roller High_Roller:
Mogłeś nie zrozumieć przekazu - nie dziwi mnie to
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, a mi się wydaje że on cisnął bekę tylko z Ciebie że wozisz się za jakiegoś znawcę tenisowego . Pierdolisz tu kacopoly związane z tenisem a później rzucasz typ po 1,40 :)
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
dx2 dx2, cóż za wysoka kultura osobista ulala tralala😉
dx2 dx2:
Jezeli w czyms jeszcze moge pomoc, to proze dac znac panie Haroldzie. Pozdrawiam
dx2 dx2:
Ogolnie zostal nominowany do tytulu "Hipokryta" roku"
dx2 dx2:
Ogolnie dotyczyla typy, ktoremu sloma z butow wystaje, ktory wielokrotnie cisnal ludzi, ze graja po kursach i ze graj kursy 1.3, po czym pokazal w dziale kupon, na ktorym mial cztery zdarzenia i ... wszytskie cztery zdarzenia mial zagrane po kursach ,a wsrod tych kurow 1.3 :LOL:
dx2 dx2:
5xharoldx5 5xharoldx5, Tak, to prawda, byla awantura. Mila caly jeden post. Z dobroci serca moge ja odtowrzyc na zyczenie :)
'Corek 'Corek:
Nieee
S saek:
pójda po szlema?:)
'Corek 'Corek:
Hijikata/Pel +4.5 @ 1,75 biere to
S saek:
tarki_16 tarki_16, na szczycie bedzie w sobote
M malizna:
Ja tam grałbym Anisimova set, 1.8 na to daja
piotrex007 piotrex007:
tarki_16 tarki_16, ja myślę też nad overem gemowym w pierwszym półfinale - dotychczas Sabalenka nie miała łatwej przeprawy w żadnym meczu i myślę, że i dziś będzie przynajmniej jeden set 7:6, czy 7:5 🤔 a kursy na over 20,5 czy 21,5 gema przyzwoite 😉
tarki_16 tarki_16:
Dziś dla lepszego oglądania, Iga win i powyżej 21 gemów w meczu, asy Iga +5
tarki_16 tarki_16:
Starcie na szczycie
'Corek 'Corek:
5xharoldx5 5xharoldx5, serio interesuje co o co kłóciło się dwóch pajaców z za komputerka?
zilzil zilzil:
Drugą stroną był ktoś silnie powiązany z bajką o trzech swinkach i materiałem użytym przez jedną z nich na domek. Czy to słoma, deski czy może cegła zostawiam do domysłu
5xharoldx5 5xharoldx5:
jedną ze stron był dx2, a drugą?
5xharoldx5 5xharoldx5:
kto z kim się kłócił i o co poszło?
5xharoldx5 5xharoldx5:
czytam na czacie, że podobno była jakaś niezła awantura w dziale tenisa
K kiep230:
High_Roller High_Roller, jakiego pirata? pirat to jest biedny, bogaty po prostu "lubi sobie depnac" ;)
High_Roller High_Roller:
Teraz wszyscy piłkarze będą robić cieszynki Joty ? Może jakaś nowa zrobić która nawiązywała by do pirata drogowego
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I do Marciniaka zero pretensji. Real za to zwykłe spasione świnie.
K kiep230:
M malizna, dobra, nie mam wiecej pytan
M malizna:
Tak samo jak moze doliczyc 3 a przedluzyc do 5
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I w sumie aż tak wiele nie zabrakło. Gdyby Real dojechał - nawet na 2 polowę.
M malizna:
Tak, nie musi nic doliczac
High_Roller High_Roller:
Po 90 minucie 😂 spóźnił się 3 sekundy i było by równo 90
K kiep230:
M malizna, czyli rozumiem ze sedzia moze kazdy mecz zakonczyc w 90 minucie? bo tak czuje
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Po kursie 12.00 takie combi
M malizna:
A to ze przejebaliscie na tym siano to nie miejcie do nikogo pretensji bo brzmicie jak te cymbaly co pisza do zawodnikow tenisa na instagramie ze zabija ich rodziny
dx2 dx2:
Moderatorzy zadwoleni ze ruch na czacie i sie ludzie udzielaja
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Plus over 3.5 w meczu
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Też miałem BTS, obie over 1.5 kartki, over 9.5 rożnych i over 20.5 fauli
M malizna:
Tylko po 90 min
M malizna:
Nie przerwał meczu 3 min przed czasem
Do góry Bottom