>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
na 2,5 miesiąca, groziło mu 12 miesięcy
deepred deepred:
Bardzo mu współczuję.
deepred deepred:
To strasznie długo był zawieszony, aż cały maj musiał przekiblować. Po prostu straszne.
deepred deepred:
The world number 52, who appeared before a CAS hearing in Lausanne in November, was provisionally suspended in May after a sample he provided in March tested positive for benzoylecgonine, a metabolite of cocaine.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, był zawieszony
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
deepred deepred, mogliście pić z tej samej butli z Iga tylko i wyłącznie jakbyście grali w mikscie
deepred deepred:
Gasquet też koks walił i sobie jakoś nie przypomniam, żeby 2 lata kiblował.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, https://sportowefakty.wp.pl/tenis/7...na-zla-droge-omar-jasika-zdyskwalifikowany-za czyli Jasika dostał taką karę bo był daleko w rankingu?
adik1992 adik1992:
Wystarczy sobie pomnożyć ilość zawodników ATP i WTA np w top 300 singlu i deblu. Do tego każdy testowany średnio dwa razy w miesiącu i zobacz ile rocznie testów jest robionych a ile jest zawieszeń. Nie opłaca sie przyjmowac dopingu bo testy są tak często że to wyjdzie tak jak u Purcella\
adik1992 adik1992:
tam był dużo większe przekroczenie.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, ale Ty tylko porównujesz że ktoś został na dłużej zawieszony. Poczytaj te sprawy i zobacz czego dotyczyły. Tak jak pisano Halep usadzili, podobnie Sharapovą a nie były w top 300
deepred deepred:
Dostaję 2 lata na garba dla przykładu
deepred deepred:
Bo ja nikogo nie obchodzę, a ona jest top1. Dziękuję, dobranoc.
deepred deepred:
Ja dostaję 2 lata, a Iga miesiąc.
deepred deepred:
Powiedzmy, że w wodzie coś było i ja jako grajek top300 i Iga piliśmy z tej samej butli.
deepred deepred:
OK
adik1992 adik1992:
deepred deepred, to skoro nie dało jej dopingu to dalczego ma być zawieszona na 2 lata jak nie przyjmowała nic śwaidomie. Dajmy że jesteś sportowcem. Zażywasz witaminę C. I nagle jedna partia jest zanieczyszczona przez producenta jakimś specyfikiem. Nic Ci to nie dało dla poprawienia formy ale ten środek ogólnie jest zakazany. Dlaczego masz za to odpowiedać?
deepred deepred:
Nic takiego nie powiedziałem.
deepred deepred:
Ale kto mówi, że to co wykryto u Igi dało jej doping?
adik1992 adik1992:
jeżeli chcesz mi powiedzieć że jeżeli to co wykryto u Igi dało jej doping realny i pomagało wygrać przy testowaniu tenisistów co drugi tydzień to faktycznie nie dojdziemy do zgody.
jf-sebastian jf-sebastian:
trymetazydyny znowu świątek to bierze i wygrywa 🤣🤣🤣🤣
jf-sebastian jf-sebastian:
Iga świątek
deepred deepred:
Nie chce mi się już o tym gadać.
deepred deepred:
No okej, widzę że lubicie być oszukiwani.
adik1992 adik1992:
idąc tym tropem musiałbyś pić i jeść tylko to co sam wyprodukujesz. Bo nawet woda na takim szlemie może być skażona i już jest problem bo to zawodnik musi udowodnić skąd to ma
adik1992 adik1992:
deepred deepred, no nie. Zobacz sobie na inne sprawy. Nawet sytuacja Kamila już jest inna i bardziej poważna. Teraz zawieszony jest Purcell bo przyjął 4 razy więcej transfuzji krwi niż jest dopuszczane i to jest realny doping.
deepred deepred:
Ale mi chodzi tylko o to, że jakby w dokładnie takich samych warunkach i w dokładnie takiej samej sytuacji złapali jakiegoś Jasikę czy inną Bolkvadze to już byś ich nigdy na oczy nie zobaczył.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, kara jest dlatego że wykryli coś w organiźmie, takie są przepisy, świadomie czy nie to w jej organiźmie było tak jak SInnera. Iga została oczyszczona. Sami tenisiści mówili że ogólnie te przepisy są nie bardzo bo masz coś w organiźmie i żeby działało musiałbyś mieć tego 1000 razy więcej a i tak masz karę
K kiep230:
a pewnie prawdy sie dowiemy po karierze
deepred deepred:
Jakby się dało, to by tak zrobili.
K kiep230:
czasem bardziej oplaca sie isc na ugode nawet jak czujesz sie niewinny
deepred deepred:
ATP1000 jest co chwilę, nie da się tak zrobić, żeby nie odpuścić żadnego.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, no spoko a ile szlemów odpuścił?
adik1992 adik1992:
deepred deepred, tak Sinner opuścił chyba 4 turnieje ATP 1000 ale to mało znaczące
K kiep230:
nawet jesli faktycznie brali nieswiadomie
deepred deepred:
Szkoda, że jeszcze sobie turniejów nie powybierali
sewerynkg sewerynkg:
Strumyk wraca
deepred deepred:
adik1992 adik1992, no i oczywiście na BJBK kara nie obowiązywała 😂 😂
K kiep230:
deepred deepred, ja tam mysle ze przyjeli bo bardziej im sie to oplacalo niz nie grac i sie kopac z federacja bo straconego czasu nikt by im nie oddal, a poszlo w eter ze niechcacy i kazdy ma to dupie
adik1992 adik1992:
deepred deepred, przecież karę miała przed BJBK jakoś w październiku chyba i podczas tego wystąpienia informowała o karze
deepred deepred:
Jakiś typ z top300 by już nigdy na kort nie wyszedł
deepred deepred:
Już mówiłem i nie chce mi się powtarzać. Dostali po miesiącu i to w mało znaczących turniejach tylko dlatego, że są z topu.
deepred deepred:
Rudy z resztą to samo
deepred deepred:
adik1992 adik1992, dobra ale kiedy to podała ona na tym instagramie, już po odbębnieniu kary gdzie nikt nic nie wiedział.
K kiep230:
o bencic mi chodzilo
K kiep230:
tarki_16 tarki_16, w polfinale napisalem
tarki_16 tarki_16:
K kiep230, kto jest random ? Anisimova , która ma świetny sezon czy Iga , która powraca do formy ?
adik1992 adik1992:
GSM Świątek!!! Czyli od teraz będzie narracja że jednak korty trawiaste pasują Idze
K kiep230:
tarki_16 tarki_16, 5 lat temu to inna bajka
adik1992 adik1992:
deepred deepred, przecież wyjasniali że nie mogą natychmiast po próbce A poinformowac bo to zawodnik ma wykazać swoją niewinność i dopiero gdy Iga udowodniła że to z zanieczyszczonej parti leku mogła dać do informacji. Wcześniej toczyło się śledztwo. Do tego zawodnicy z topu są testowani 2-3 razy w miesiącu i myślicie że takie realne dopingi znikają z dnia na dzień
A andyvelxaero:
Wyjaśniła ją nieźle
K kiep230:
tarki_16 tarki_16, no random, nikt przed turniejem nie dawal bencic nawet jako czarnego konia
tarki_16 tarki_16:
K kiep230, random ? Xd To odleciales
S saek:
dostać bajgla w półfinale :)
hallik hallik:
wygląda na prawdę pewnie i poukładana mentalnie, moim zdaniem zamiecie
deepred deepred:
No 2 gemy ugrać w półfinale to mega przypał
tarki_16 tarki_16:
Brawo Iga 😉
K kiep230:
ale wiadomo jak to na wimbledonie kobiet musi sie znalezc wysoko jakis random