>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Prince de Belial Prince de Belial:
Totenham co za bolki kompletne :ROFLMAO:
dx2 dx2:
Jak na tak zaawansowana faze meczu to ten kurs slaby
B bartek2701:
W. Amsterdamie over 4.5
dx2 dx2:
Szkoda, szkoda ... Z przebiegu meczu to naprwde mogl byc i tuzin goli :rolleyes:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
United Vs city over 2,5 pierd.. var i cofka z 3:0 na 2:0 i topie kupon . Chelsea vs Brentford over 2,5 . Million sytaucji , kilka setek , mecz kończy się 2:0 . Ja pierd... Co za gówno za przeproszeniem ... W głowie się to nie mieści jakiego mam pecha dzisiaj
madox2010 madox2010:
o patrzę ze Ajax tez w formie z 2-0 na 2-2
K Kot99:
Chłop za 100 mln
T tadzin:
grobelny fajne self KO
K Kot99:
I ten czarnych frimoong który boi się jechać 1 na 1 haha
madox2010 madox2010:
Zawsze wierze w ten Liverpool dorzucam go do kuponu bez sensu i tylko on musi mi zepsuć
K Kot99:
Bezsensowne kółeczka, baloniki
B b2tgm:
Haha dałem over Grobelnego i się połamał
K Kot99:
Ale Liverpool gra przygłupów piłkę masakra
madman01 madman01:
Zarzad The Reds dal za duzy kredyt zaufania slotowi
madman01 madman01:
Slot to powinien juz tego klubu wyleciec jak oni z takimi miernotami gubia pkt to nawet nie ma co marzyc o top 4
T tosiazosia27:
Co niemiecka dala to angielska zabrała
K kris_pl:
Leeds z Fulham to samo - po 3 gole na mecz, grają - 0:0. Klasyka.
K kris_pl:
Z drugiej strony np. dwa turbounderowe odpady czyli Sunderland z Evertonem sobie 3 gole strzeliły już ^^ Tam nie powinno być w ogóle goli.
K kris_pl:
Angole dziś też totalny piach. Co prawda Chelsea strzeliła drugiego gola (tylko dzięki rzutowi karnemu), Tottenham z WHU może strzelą trzeciego gola jeszcze - jednak to Leeds z Fulham to takie obsceniczne dziadostwa, że szkoda słów ...
dx2 dx2:
Caicedo przez chwile myslal, ze jest Messim i sie nadaje go gry w ataku
K kris_pl:
Ja postawiłem ten quadriple w Nazilidze w 40' minucie, czyli gdy było już 1:0 dla Hoffenheim. Sądziłem, że Alwaysloosen zacznie w końcu grać, Hoffeheim coś dołoży i będzie dobrze.
dx2 dx2:
Dokladnie, dawac jeszcze gola n Stamford
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Kurde proszę dawać jeszcze jedna w Chelsea vs Brentford... Heh jedna więcej w pierwszej połowie i już bym się cieszył z over 2,5 ,a tak znając pewnie moje szczęście dzisiaj skończy się 2:0 ... Liczę ,że może Brentford może coś na 2:1
jozzy22 jozzy22:
F fanatyk1989, dzięki za cynk o Penafiel
K kris_pl:
zaglebie13 zaglebie13 - Rozumiem, dobrze. Tak, to prawda ^^
dx2 dx2:
Karny dla CFC XD
dx2 dx2:
Nie dziwie sie ze Łuksz sie zirytowal
dx2 dx2:
Brenford ponad dwa razy wiecej strzlow, dwa razy wiecej roznych, juz nie wspominajac o ilosci okazji i czy wiekszym wspolczynniku "iks de" ... Wynik Chelsea 1:0.
dx2 dx2:
alez ta Chelsea jest slaba, az trudno uwierzyc z przebiegu meczu, ze prowadza
zaglebie13 zaglebie13:
K kris_pl, nie, nie pisałem. zawsze jest na odwrót jak sie obstawi. przeciez jakbym zagral w tym meczu under 2.5 to by w 15 minucie juz bylo 3-0
K kris_pl:
Dortmund widzę, że przepchany ^^ Fatalnie grają lecz prezent dostają. Tylko jeszcze muszą strzelić ^^
K kris_pl:
Jeżeli tak,vto milusio
K kris_pl:
Czy pisałeś przed meczem, że bedzie under 2.5 tam? Tylko pytam, nie było mnie wcześniej.
madox2010 madox2010:
Dortmund karny
K kris_pl:
Może tak być.
zaglebie13 zaglebie13:
w nastepnym meczu Hoffe bedzie 6-4 a Leverkusen 7-5
zaglebie13 zaglebie13:
K kris_pl, i cóż z tego ?
K kris_pl:
To jak to wyszło w praniu - tak to bywa.
K kris_pl:
zaglebie13 zaglebie13 - Typ był jak najbardziej logiczny - Hoffenheim z Alwaysloosen robią po 4 gole na mecz.
K kris_pl:
Naziliga dziś 15:30 3/4 ✅ (zrobiłem cashout wcześniej, wiedziałem, że ci amatorzy Hoffenheim vs Alwaysloosen nie strzela już 3 goli): Dortmund vs Pauli 2 gole, Wolfsburg vs Heidenheim 2 gole, Koln vs Mainz 3 gole, Hoffenheim vs Alwaysloosen 3 gole.
zaglebie13 zaglebie13:
chyba pol swiata zagralo dzisiaj over 2.5 gola w meczu Hoffenheim.. efekt ? gol w 9 minucie i po zabawie
G gacek_typer:
K kris_pl, te Cagliari to może dziś niespodziankę zrobi bo jest w SO u niebieskich
F fanatyk1989:
Grimsby
F fanatyk1989:
Gramatyka 1
K kris_pl:
Przecież tam te wszystkie Pisy, Cagliari itd. by się nie utrzymały w Polsce (połowa ligi) ^^
K kris_pl:
Z Makaronami polecam dać sobie wszystkim spokój. Brak jakichkolwiek umiejętności, kopanina, i fantylni ignoranci grający sobie radośnie na 0:0 przez 3)4 sezonu 😆 Ja ich nie dotykam id dawna i naprawdę jest o wiele lepiej.
K kris_pl:
Naziliga dziś po raz kolejny bez sensu, proste chłopaczki sobie podają od boku do boku. To Hoffenheim z Alwaysloosen to dwa nieporozumienia, szkoda słów.
jagr jagr:
i to jeszcze w meczu Interu gdzie mają jakosć
jagr jagr:
i to jeszcze w meczu Interu gdzie jakosci powinno być co nie miara.
F fanatyk1989:
Po czerwonej jada z nimi
jagr jagr:
kurła kurs 2,8 na over 2,5 mi siadaja w pierwszej polowie w 4 lidze hiszpanskiej a te cioty nie potrafią strzelić dwie w pierwszej włoskiej.
F fanatyk1989:
wydrak wydrak, Grimbsy tez obserwuj
jagr jagr:
chyba najwyższa pora sobie odpocząć do ligi włoskiej
jagr jagr:
i wszystkie uwaliła Seria A
jagr jagr:
12/16 trafionie
jagr jagr:
masakra sama pierwsza liga wloska uwaliła mi 4 kupony i to są jedyne przegrane od 1 stycznia
Prince de Belial Prince de Belial:
w drugiej lidze wloaskiej same overy
K kris_pl:
Dla underowców to czołowy wybór.
jagr jagr:
Venezia vs cantazaro 3-1
K kris_pl:
*2-3 drużynami z czołówki
Do góry Bottom