>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

C cichybob:
Stoyanova to bułgarska wersja Stysiak
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
C cichybob:
ogólnie troche rezerwowy skład
K KubaGdz:
Korneluk nie ma w pierwszym
B Borowik115:
Stysiak gra
C cichybob:
no właśnie
B Borowik115:
to byly zle sklady co wyslal
C cichybob:
Smarzek nie ma w ogóle w składzie?
B Borowik115:
powyzej 136.5
kombajn kombajn:
ulotki223 ulotki223:
Defacto jestes? Idziemy na Filipinki dzis? Moj numer masz jest festiwal filipinski
S scrobek:
Są już składy na Polska - Bułgaria?
R radziu784:
psg lyknie chelsea?
F fracha17:
136,5 over
K KubaGdz:
Zobaczymy co Polska za składem wyjdzie, dwa w łeb w tej rundzie
K KubaGdz:
Polska i over 3,5 kurs 2,5? Do zagrania?
H Honoriusz:
Ma ktoś może działający link do 20bet?
ulotki223 ulotki223:
Mam nowego faceta dla Taylor juz. To ma zwiazek ze sportem. Jest nim Tom Brady ktory kupil Birmingham City, przynajmniej jest twarza konsorcjum wiec prosze nie pisac, ze to nie ma zwiazku. A rywalem jest druzyna Ryana Reynoldsa czyli Wrexham, ktorego wlaasciciela zony najlepsza kolezanka jest Taylor Swift. Prosto to wytlumaczylem mam nadzieje, Wszystko jest powiazane
ulotki223 ulotki223:
ciekawe kiedy Taylor Swift rozstanie, przeciez ten koles to jakas totalna pomyłka żul
ulotki223 ulotki223:
Siurkacz Siurkacz, Jessica Simpson i Katy Perry jest wolna tak apropo showbiznesu
Siurkacz Siurkacz:
ktos oglada? xD
Siurkacz Siurkacz:
FAAAAAKER
Siurkacz Siurkacz:
a potem liczyli xD
Siurkacz Siurkacz:
przypomniał mi sie jarosz co mówił do diego że to liczenie nie ma zadnego znaczenia xD
piotrex007 piotrex007:
Siurkacz Siurkacz, tak, jak ktoś wcześniej pisał - to ma robić show i zyski, a gdy są jakieś wałki, o których się mówi i pisze, to zarobki tym większe, więc wszystko samo się przez się rozumie ;)
Siurkacz Siurkacz:
Fame mma 26- Czyli wał na 6 sposobow
Siurkacz Siurkacz:
sam bym to zrobił ale mi się nie chce
Siurkacz Siurkacz:
powinien ktos nagrac film na yt o tej gali
piotrex007 piotrex007:
5xharoldx5 5xharoldx5, dla przeciętnego Kowalskiego to bez różnicy większej, bo nawet nie zauważy różnicy, więc nie zdziwiłoby mnie to zupełnie, gdyby tak absurdalnie podnieśli ten podatek do 15%.
piotrex007 piotrex007:
kto bardziej obeznany w temacie, to gra u zagranicznych i się nie przejmuje, a ci, którzy grają rekreacyjnie po mniejszych stawkach, czy stawiając taśmy grają w polskich firmach i zarobek dla nich robią. Wilk syty i owca cała ;)
5xharoldx5 5xharoldx5:
choć kto wie, czy za jakiś czas nie będzie tych 15%, ja bym tego nie wykl;uczał
5xharoldx5 5xharoldx5:
dla bukmacherów i panśtwa jest dobrze tak jak jest
5xharoldx5 5xharoldx5:
piotrex007 piotrex007, dokładnie
piotrex007 piotrex007:
a polscy bukmacherzy też nie walczą o to, aby zmienić na podatek dochodowy, bo nie mają takiej potrzeby. Wiedzą, że w takim wypadku zagraniczni bukmacherzy chętnie weszliby legalnie na polski rynek i załatwili te polskie firmy. Gdyby wszedł tu taki bet365, to byłby koniec albo mocne ucięcie zarobków takich Fortun, STSów i innych ;)
S shingo88:
no zarabia budzet panstwa zeby mozna bylo wiecej wydawac na lawki za 200k ;) ja wiem jak to dziala.
5xharoldx5 5xharoldx5:
bukmacher zarabia na marży, państwo zarabia na podatku, gracz oddaje pieniądze w zamian za emocje ;)
S shingo88:
5xharoldx5 5xharoldx5 ja to wiem, niektorzy ludzie nie pisze to sarkastycznie ;
piotrex007 piotrex007:
S shingo88, ale Fortuna na tym podatku obrotowym nic nie zarabia - jest 12% podatku od każdego kuponu, więc odliczają oni go od stawki - stawiasz 100zł, realnie grasz za 88zł. Fortuna odlicza go od razu i musi opłacić w urzędzie skarbowym. To nie tak, że polski bukmacher na tym zarabia
5xharoldx5 5xharoldx5:
S shingo88, jakby zrobili pensje minimalną 10k, to ceny wszystkiego proporcjonalnie też by poszły do góry ;)
S shingo88:
masakra co Ci "polscy" politycy wyprawiaja..
S shingo88:
niech zrobia pensje minimalna 10k, wszystkim bedzie zylo sie lepiej
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale na szczęście się uspokoiło
5xharoldx5 5xharoldx5:
S shingo88, jakiś czas temu Nitras coś tam przebąkiwał o podniesieniu podatku do 15% :p
S shingo88:
nie wiem nie obstawiam w polskich bukach :D ale wiem ze sa jakies smieszne podatki od stawki chyba - masakra, za granica nie do pomyslemia
5xharoldx5 5xharoldx5:
gale*
5xharoldx5 5xharoldx5:
S shingo88, Fortuna to solidnie zarabia na samej marży, która na tego typu game jest ogromna
S shingo88:
ciekawe jak zyski fortuny z dzisiaj :D pewnie pelno ludzi uwalio kupony :D
Siurkacz Siurkacz:
o tych cyrkach
Siurkacz Siurkacz:
do nastepnej gali kazdy zapomni
Siurkacz Siurkacz:
przeciez to jest przegiecie totalne
Siurkacz Siurkacz:
i zgarnia milion
Siurkacz Siurkacz:
gosc zasadził mu czystego kopa w jaja od dołu do góry
C cichybob:
5xharoldx5 5xharoldx5, pewnie, że tak. dlatego celują w gamoni, bo oni łykną wszystko.
Siurkacz Siurkacz:
to tam nie ma takich akcji i to w takiej liczbie na jednej gali
Siurkacz Siurkacz:
jak wlaczycie jakies ksw czy ufc
Siurkacz Siurkacz:
to nie jest normalne
S shingo88:
tak wiec ocena gali 2/10
Siurkacz Siurkacz:
przegieli wszystkie granice ta gala
S shingo88:
ja juz wylaczylem to gowno :D z dobrych walk to Zalecki - Wampir i Don Diego vs Sarara
Siurkacz Siurkacz:
to przegiecie
Do góry Bottom