adik1992, najwięcej wymagań mają ludzie, którzy nawet na te mecze nie chodzą, tylko przegrywają szmal i szukają winnych we wszystkim tylko nie w sobie. Podobne były łzy jak kończyli mecze o 21 na Wimbledonie.
od samego początku tej LN piszę, że wynik jest mało ważny. Niech sobie trener sprawdzi zawodników, potrenuje różne warianty nawet gdyby wszystko przegrywali. Liczy sie tylko i wyłącznie wynik na MŚ i tam mają być zdrowi i w najlepszej formie
Ssaek, kibice szczelnie wypełniają trybuny nawet na Memoriał HW. Jeżeli ktoś naprawdę myśli że siatkarze w towarzyskim meczu sobie mówią dziś walczymy o każdą piłkę bo trybuny sie wypełniły to naprawdę mało w sporcie widział
Ssaek, Liga Narodów to poligon testowy. Tutaj nikt nie gra na 1000%, bo nie ma potrzeby. W fazie pucharowej już ujrzymy lepsza wersję tej drużyny, ale myślę, że i dzisiaj będą mocno nabici na zwycięstwo. Na pewnie nie będą się zabijać o każdą piłkę, ale motywacja będzie duża. Nie lubimy grać z Francją, więc każdy mecz z nimi ma dla tych chłopaków duże znaczenie
ktos probuje czegos w strone Japonii lub Ukrainy? Ukraina musi wygrac, zeby awansowac do turnieju finalowego, a Japonczycy i Amerykanie tez walcza, ale mimo wszystko Japonczykow stawiam wyzej od tego skladu Amerykanow
Ssaek, siatkówka to sport zespołowy a sam Leon meczu nie wygra, do tego nie jest to najlepsza wersja Leona. To tak jakbyś dał Lewandowskiego do polskiej kadry i liczył że będzie cuda działał
Ja myślę, że dzisiaj grbic da pograć mocnej ekipie. Francja dzisiaj będzie chciała rzucić wszystkie siły na wygraną, bo obejma pierwsze miejsce w rankingu z niezłą przewaga, bo za Polskę dużo pkt
ale co to ma do rzeczy, że widzą problem ? pisałeś o tym, że powinien wystawiać najmocniejszy skład, bo grają u siebie. A ja ci pisze, że rotuje składem jak wszyscy inni. To, że przegrywają to jest problem, nie ma co do tego wątpliwości
Jest tu jakiś ekspert od fauli? Moto-Arka +24,5 do zrobienia? Frankowski sędziuje underowy facet, ale z tego co czytam obie ekipy preferują wysoki pressing, więc trochę walki może być. Do tego cześć zawodników Arki pewnie pamięta pechowe barażach o ekstraklasę i będę chcieli pokazać, że te dwie bramki stracone w końcówce meczu to był przypadek
końcówka turnieju, trzeba rotować składem. zaraz mistrzostwa świata, to Grbić chce ogrywać cały skład i testować chłopów. Nikt nie będzie zmieniał strategii, bo jakiś kasztan z internetu się zesrał
Hahaha wy naprawdę nic lepszego w życiu nie macie do roboty jak wdawać się w jakieś wymiany zdań? Szkoda że w realu nie spotkaliście się, bo byłoby dwa razy z liścia i koniec tematu. A tak cała społeczność fb musi to czytać.