>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
To są towarzyskie mecze przed mistrzostwami świata
S saek:
C cichybob, o 21 nie kończyli :)
C cichybob:
adik1992 adik1992, najwięcej wymagań mają ludzie, którzy nawet na te mecze nie chodzą, tylko przegrywają szmal i szukają winnych we wszystkim tylko nie w sobie. Podobne były łzy jak kończyli mecze o 21 na Wimbledonie.
S saek:
adik1992 adik1992, zobaczymy czy będą
adik1992 adik1992:
od samego początku tej LN piszę, że wynik jest mało ważny. Niech sobie trener sprawdzi zawodników, potrenuje różne warianty nawet gdyby wszystko przegrywali. Liczy sie tylko i wyłącznie wynik na MŚ i tam mają być zdrowi i w najlepszej formie
A adam1890:
Ile pkt musza zdobyc 3 czy 2 im wystarcza? Bo myślę ze dorobia trochę
S saek:
A adam1890, bo walczą o awans
A adam1890:
A czemu ukraina win?
S saek:
widzisz ja mam inne postrzeganie na taką sytuacje
djkruko djkruko:
Z tą Japonią po takim kursie bym nie grał
adik1992 adik1992:
S saek, kibice szczelnie wypełniają trybuny nawet na Memoriał HW. Jeżeli ktoś naprawdę myśli że siatkarze w towarzyskim meczu sobie mówią dziś walczymy o każdą piłkę bo trybuny sie wypełniły to naprawdę mało w sporcie widział
zimny94 zimny94:
Japonia + Ukraina + Cuba-1.5 seta ako. 2.6 lece
C cichybob:
djkruko djkruko, jak wygrają za 3pkt to tak
djkruko djkruko:
Jakby wygrali z Francją skoczą na 3 miejsce?
S saek:
Kovackova co sobie pyka Stefanini a kurs prawie 4 na nią był
zimny94 zimny94:
Z zuraw94, fivb live
S saek:
jak zacznie dziś z Fornalem to może być ciekawie ;)
S saek:
deepred deepred, nie zaczne ale dziwi mnie wystawianie tak słabego składu
Z zuraw94:
zimny94 zimny94 gdzie sprawdzasz składy?
deepred deepred:
Polaczkom zawsze mało
deepred deepred:
Jeszcze zaraz zaczniecie hejtować siatkarzy haha
C cichybob:
Zwłaszcza, że awans jest pewny
K KubaGdz:
Wtrącę się, Bułgaria prawie cała ligę narodów gra tymi samymi nazwiskami , młodzi gniewni i nas leja
deepred deepred:
Z czym do ludzi
S saek:
deepred deepred, myślisz że Grbica nie interesuja kibice :) to po to ich po meczu z kuba zamnknoł w szatni :D
deepred deepred:
W sumie to nawet za prawie dwa miesiące bo widzę że w środku września się MŚ zaczynają
C cichybob:
ale potrzeba ich ograć teraz przed mistrzostwami. dobrze robi rotując składem
deepred deepred:
Oni mają być dobrzy za miesiąc a nie teraz.
S saek:
a Grbić na testy miał czas we wcześniejszych turniejach
deepred deepred:
Ale jak ja jestem Grbiciem to mnie kibic w tym momencie średnio interesuje
S saek:
deepred deepred, myśle że kibiców interesuje nie po to wypełniają szczelnie hale by zobaczyć taką grę naszych
deepred deepred:
W kontekście mistrzostw świata które są chyba za miesiąc nikogo nie interesuje jakaś śmieszna liga narodów.
tarki_16 tarki_16:
Przed naszym meczem będzie praktycznie wszystko wiadomo kto z kim w ćwiartce , więc trzeba poczekać na inne wyniki i wtedy coś grać.
zimny94 zimny94:
Z zuraw94, Ukraina do gry, Japonia czekam na Składy ale mimo wszystko i Siebie i personalnie lepsi
S saek:
Cabron Cabron, ale wtapiać mecz za meczem przy pełnych trybunach u siebie to żenada
Cabron Cabron:
S saek, Liga Narodów to poligon testowy. Tutaj nikt nie gra na 1000%, bo nie ma potrzeby. W fazie pucharowej już ujrzymy lepsza wersję tej drużyny, ale myślę, że i dzisiaj będą mocno nabici na zwycięstwo. Na pewnie nie będą się zabijać o każdą piłkę, ale motywacja będzie duża. Nie lubimy grać z Francją, więc każdy mecz z nimi ma dla tych chłopaków duże znaczenie
S saek:
Venus Williams wraca do gry bydzie się działo :)
Z zuraw94:
ktos probuje czegos w strone Japonii lub Ukrainy? Ukraina musi wygrac, zeby awansowac do turnieju finalowego, a Japonczycy i Amerykanie tez walcza, ale mimo wszystko Japonczykow stawiam wyzej od tego skladu Amerykanow
S saek:
adik1992 adik1992, no to jaki ten skład obecnie najmocniejszy jest
adik1992 adik1992:
S saek, siatkówka to sport zespołowy a sam Leon meczu nie wygra, do tego nie jest to najlepsza wersja Leona. To tak jakbyś dał Lewandowskiego do polskiej kadry i liczył że będzie cuda działał
S saek:
Cabron Cabron, jaka to jest mocna ekipa przecież w tych wcześniejszych meczach grał tez Leon i nie pomogło
Cabron Cabron:
My będziemy chcieli rewanż za igrzyska. Myślę, że wyjdą dzisiaj mocne drużyny, a rotacje będą przy korzystnym wyniku w którąś ze stron
Cabron Cabron:
Ja myślę, że dzisiaj grbic da pograć mocnej ekipie. Francja dzisiaj będzie chciała rzucić wszystkie siły na wygraną, bo obejma pierwsze miejsce w rankingu z niezłą przewaga, bo za Polskę dużo pkt
C canyon:
Skorzystałem z opcji ignoruj, chyba najrozsądniejsze rozwiązanie. Sorry za spam
C cichybob:
ale co to ma do rzeczy, że widzą problem ? pisałeś o tym, że powinien wystawiać najmocniejszy skład, bo grają u siebie. A ja ci pisze, że rotuje składem jak wszyscy inni. To, że przegrywają to jest problem, nie ma co do tego wątpliwości
C canyon:
Bob to prowokator i nie powinienem reagować na jego wpisy
C canyon:
Podsumowanie kadry po meczach z Bułgarią, Iranem i Kubą. Komentatorzy widzą problem, inni eksperci równiez:)
M Mietek006:
Jest tu jakiś ekspert od fauli? Moto-Arka +24,5 do zrobienia? Frankowski sędziuje underowy facet, ale z tego co czytam obie ekipy preferują wysoki pressing, więc trochę walki może być. Do tego cześć zawodników Arki pewnie pamięta pechowe barażach o ekstraklasę i będę chcieli pokazać, że te dwie bramki stracone w końcówce meczu to był przypadek
C canyon:
M Mietek006, przeciez ja nikogo personalnie nie zaatakowałem
C canyon:
mnie możesz wyzywać jak ci ulży ;p a twoje zdanie totalnie mnie nie obchodzi
C cichybob:
końcówka turnieju, trzeba rotować składem. zaraz mistrzostwa świata, to Grbić chce ogrywać cały skład i testować chłopów. Nikt nie będzie zmieniał strategii, bo jakiś kasztan z internetu się zesrał
M Mietek006:
Hahaha wy naprawdę nic lepszego w życiu nie macie do roboty jak wdawać się w jakieś wymiany zdań? Szkoda że w realu nie spotkaliście się, bo byłoby dwa razy z liścia i koniec tematu. A tak cała społeczność fb musi to czytać.
C cichybob:
C canyon, jak ktoś farmazoni to trzeba prostować na bieżąco. i nawet nie wiem co to znaczy być memem w tym kontekście. jakiś język dla dzieciarni
C canyon:
zluzuj tam sobie pasek w spodniach
C canyon:
no bo jesteś memem, jedyne czego szukasz to ciągłej zaczepki
C cichybob:
jakieś ''memie'' haha dzieciak, ogarnij bajere. wracaj do śledzenia murzyna
C cichybob:
trudno nic nie napisać jak widze jak kolejny geniusz tworzy zdania używając słowa bynajmniej i nie ma pojęcia co to znaczy
C canyon:
weź memie się schowaj z tymi swoimi wypocinami
C canyon:
znowu ten gracz wkracza do akcji
C cichybob:
ale ty się nie wypowiadaj za wszystkich to raz, a dwa, sprawdź znaczenie słowa bynajmniej
Do góry Bottom