Bbartek2701, owszem to podstawa drużyny, ale w ubiegłym sezonie na początku opuścił sporo meczów, a Lublin i tak wygrywał. Dzisiaj bez Komendy przede wszystkim, a oprócz niego brak Grozdanova, Sasak już też na ławce, bez Talesa, McCarthy nie wchodzi wcale, no i Leon. Tu powinno być 0:3
Dodam ze jak ostatnio wchodzilem w temat z kuponami to jego temat byl na pierwszej stronie bo wstawil nowy post xd a tam 9 letnia przerwa miedzy postami
"dokopać się do postów z 2015 nie jest łatwe" tymczasem w twoim przypadku wystarczy wejsc w twoj posty w temacie kupony i przescrollowac w górę jednym ruchem palca Ttadzin
larkspur, pytanie to rzucanie się? sam sobie cisnienie podnosisz... piszesz, ze nie grasz w Betclic a pozniej podajesz typ z Betclic, zapytac nie mozna?
Tak się mamy bawić? Śmiało. Przeanalizuj sobie dział typy na żywo. Podejrzewam że dobra połowa podaje a nie gra i chybił trafił over under 50/50 dla reputacji nie??? Masakra....
Oj drażniące się robi towarzystwo..... Powiem ostatni raz!!! Over zagrany parę minut temu w ako na admiral a z betclic tylko podany kurs na forum. Coś jeszcze? Wolno? Nie wolno?
larkspur larkspur: Prince de BelialPrince de Belial, nie bo po pierwsze tam są środki moje na grę, więcej nie wpłacam. A innych buków nie mam i nie zamierzam zakładać. Kiedyś betclic ale już sobie odpuściłem Dzisiaj o 18:17
Prince de Belial, przepatrz moje poprzednie wpisy to zosbczysz że zawsze na forum podaje kursy z betclic. Tam sprawdzam tak mi wygodnie tym się podpieram