>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
Jak PiS będzie w rządzie ze swoim prezydentem to już będzie ok?
deepred deepred:
A co powiesz przy następnych parlamentarnych?
A Antongno:
lukpol lukpol, też nie popieram pisu, głosuję przeciw po. Tak trudno to zrozumieć? To jest bardzo proste. Po wygrywając te wybory może dopiąć rząd i podpisywać wszystko co im pasuje, jak leci. Jest to bardzo ważne żeby do tego nie doszło.
lukpol lukpol:
Przed powstaniem konfederacji głosowałem na samoobronę 😅
M mcz:
no cóż jeden bet z overem 49 Trzaskowskiego nie wejdzie ale to nic
lukpol lukpol:
A nie głosuję przeciw tylko za
lukpol lukpol:
Ale pisowi daleko.do konfederacji
lukpol lukpol:
Na mentzena
A Antongno:
lukpol lukpol, a w 1 turze głosowałeś? Jeśli tak to chociażby pod tym kątem powinieneś zagłosować.
M mcz:
idziemy na przewagę 3pp :ROFLMAO:
lukpol lukpol:
Nie poprę popisu
lukpol lukpol:
Ja też nie głosowałem
lukpol lukpol:
A Antongno, tak jak się z tobą zgadzałem to tutaj siw mylisz
C cichybob:
Cabron Cabron, co ty dzieciak świrujesz znowu. tam było mnóstwo rzeczy na których temat kłamałeś i przeklejałeś ściemy bez poparcia źródeł, bo się ich wstydziłeś
Cabron Cabron:
Idę spać, bo wstaje rano. Jednak Polska wybrała mądrze ;)
lukpol lukpol:
Gdzie takie rzeczy siw jeszcze dzieja
A Antongno:
psychol32 psychol32, hahaha no to gratuluję intelektu. Jeśli nie ma się swojego kandydata to i tak oddaje się głos. Chociażby przeciw. A jak nie potrafisz wybrać co jest dla Ciebie mniejszym złem to jesteś po prostu głupi.
Cabron Cabron:
C cichybob, bic to sobie możesz konia co najwyżej. Nie wyjaśniles nic prócz tego, że według ciebie PiS sprzedał wizy. Twoja narracja sprowadza się do jednego, a nie masz żadnego potwierdzenia na to, że Tusk nie ściągnął by nam tutaj imigrantów popisując pakt, który przecież oficjalnie mówił kiedyś, że popisze;)
lukpol lukpol:
250 samochodów spalonych... w roli głównej murzyny i araby
lukpol lukpol:
Widziałeś co się dzieje we francji
lukpol lukpol:
Może nie każdym ale...😅
lukpol lukpol:
psychol32 psychol32, myślę że jest różnica między ruskiem a arabem lub murzynem
psychol32 psychol32:
Tusk i Kaczyński obrzydziło mi politykę lata temu
psychol32 psychol32:
A Antongno, nie lubię jednych i drugich dlatego nie głosowałem w drugiej turze
C cichybob:
Cabron Cabron, już cię wyjaśniałem w temacie prezydenckim. aż mi się żal zrobiło, bo miałem wrażenie, że bije niepełnosprawnego
psychol32 psychol32:
lukpol lukpol, tu na każdym rogu Białorusin to co mi za różnica czy byłby jeszcze murzyn
Cabron Cabron:
C cichybob, jakieś potwierdzenie masz na to, że tak by nie było, czy tak po prostu sobie piszesz ?
A Antongno:
psychol32 psychol32, to czego się udzielasz jak nawet zdania swojego nie masz? Taka chorągiewka to od razu widać, że za Trzaskowskim. Gościu jesteś toksyczny. Udajesz jakiegoś ważniaka, a Ty po prostu nawet swojego zdania nie masz.
lukpol lukpol:
psychol32 psychol32, przyjechało by ci do miasta to byś zmienił zdanie
Cabron Cabron:
RBR1one RBR1one, tylko, że ja głównie dla beki większość pisałem, ale swoją drogą myślałem, że weźmie to trzask i że ma jakieś przecieki, bo nie sądziłem że jest aż takim debilem skończonym żeby ogłosić się prezydentem nie będąc nim
lukpol lukpol:
M Marcin7878, on już od 21 jest😁
C cichybob:
Cabron Cabron, przecież to ty przeklejasz największe kłamstwa bez końca :)
psychol32 psychol32:
Może milion murzynow przyjechać i minto lata obok dzyndzla
psychol32 psychol32:
Dla mnie może i Ben Hill nim zostać
Cabron Cabron:
Psychol ty też niby wyborca konfederacji, która od dawna najgłośniej krzyczy o pakcie migracyjnym, który nam chce Tusk wcisnąć mając swojego prezydenta, a Ty teraz piszesz że to manipulacja PiSu .
lukpol lukpol:
61% 1milion przewagi
psychol32 psychol32:
A Antongno, ja sobie bardzo dobrze radzę bez względu na to kto rządzi czy jest prezydentem.
RBR1one RBR1one:
Cabron Cabron, mam pytanie. "Czy warto bylo szalec tak"? xD
Cabron Cabron:
Wam to można kłamać w żywe oczy, a wy dalej swoje
Cabron Cabron:
Potem Trzaskowski wychodzi i gada bzdury,.że on wywalczył, że nie będziemy ich przyjmować i ma na to papiery. Od dwóch lat to gada I nikt tego dokumentu nie widział
M Marcin7878:
Rano Trzaskowski bedzie prezydentem czuje to
A Antongno:
psychol32 psychol32, dokładnie widać to po Tobie, dlaczego w Twoim gronie Polacy to ameby. Srasz do własnego gniazda i później się dziwisz, że w głównie siedzisz.
Cabron Cabron:
Tusk od początku był za paktem migracyjnym i potrzebował tylko prezydenta aby to podpisał. Unia go trzyma za jaja od dawna
Cabron Cabron:
Sobie staytyski sprawdźcie co tam się dzieje i jaka jest przestępczość popełniana przez imigrantów
lukpol lukpol:
Place podatki na tych nierobow a oni siw śmieją z tych co pracuja
Cabron Cabron:
Wy to dopiero dysponujecie niewiedzą. Kur** Szwecja, Niemcy, Francja i można tak wymieniać to co teraz mają ? Szwedzi jak podpisali pakt migracyjny zostali zalani plaga bandytów z Afryki
A Antongno:
psychol32 psychol32, nie jestem za pisem, ale człowieku Ty nie masz w ogóle pojęcia o czym piszesz. Propaganda? Trzaskowski to jest jedna wielka propaganda. A to ogłoszenie się prezydentem przed oficjalnymi wynikami potwierdza tylko jego głupotę. Jutro będzie Tobie wciskał kity, że on wcale nie powiedział, że wygrał, nie nazwał się prezydentem i nie powiedział, że jego żona to pierwsza dama.
C cichybob:
napewno zna zapach niemieckiego socjalu
lukpol lukpol:
Tez bym ciągnął hak bym mógł
C cichybob:
no widzisz :) niemczyk wie o czym mowa
lukpol lukpol:
I dobrze robia
C cichybob:
no ja poznałem mnóstwo polaków i biorą ile się da w myśl jak dają to biore
deepred deepred:
psychol32 psychol32:
Polacy słyną z tego że są amebami umysłowymi wystarczy im nagadać że naściągamy Muhhamedów i wszystko łyknięte
Cabron Cabron:
Bo by gówno dostali
Cabron Cabron:
To nie wiem, bo mam znajomych e wielu krajach za granicą i jednak pracują, a nie żerują na państwie
C cichybob:
przecież słynne były benefity na dzieci, ktore były w Polsce
Cabron Cabron:
C cichybob, gdzie ten socjal ciągną ? Ile go dostają?
C cichybob:
w anglii ciągną socjal ile się da.
C cichybob:
ty poważny jesteś?
Do góry Bottom