lukpol, też nie popieram pisu, głosuję przeciw po. Tak trudno to zrozumieć? To jest bardzo proste. Po wygrywając te wybory może dopiąć rząd i podpisywać wszystko co im pasuje, jak leci. Jest to bardzo ważne żeby do tego nie doszło.
Cabron, co ty dzieciak świrujesz znowu. tam było mnóstwo rzeczy na których temat kłamałeś i przeklejałeś ściemy bez poparcia źródeł, bo się ich wstydziłeś
psychol32, hahaha no to gratuluję intelektu. Jeśli nie ma się swojego kandydata to i tak oddaje się głos. Chociażby przeciw. A jak nie potrafisz wybrać co jest dla Ciebie mniejszym złem to jesteś po prostu głupi.
Ccichybob, bic to sobie możesz konia co najwyżej. Nie wyjaśniles nic prócz tego, że według ciebie PiS sprzedał wizy. Twoja narracja sprowadza się do jednego, a nie masz żadnego potwierdzenia na to, że Tusk nie ściągnął by nam tutaj imigrantów popisując pakt, który przecież oficjalnie mówił kiedyś, że popisze
psychol32, to czego się udzielasz jak nawet zdania swojego nie masz? Taka chorągiewka to od razu widać, że za Trzaskowskim. Gościu jesteś toksyczny. Udajesz jakiegoś ważniaka, a Ty po prostu nawet swojego zdania nie masz.
RBR1one, tylko, że ja głównie dla beki większość pisałem, ale swoją drogą myślałem, że weźmie to trzask i że ma jakieś przecieki, bo nie sądziłem że jest aż takim debilem skończonym żeby ogłosić się prezydentem nie będąc nim
Psychol ty też niby wyborca konfederacji, która od dawna najgłośniej krzyczy o pakcie migracyjnym, który nam chce Tusk wcisnąć mając swojego prezydenta, a Ty teraz piszesz że to manipulacja PiSu .
Potem Trzaskowski wychodzi i gada bzdury,.że on wywalczył, że nie będziemy ich przyjmować i ma na to papiery. Od dwóch lat to gada I nikt tego dokumentu nie widział
psychol32, dokładnie widać to po Tobie, dlaczego w Twoim gronie Polacy to ameby. Srasz do własnego gniazda i później się dziwisz, że w głównie siedzisz.
Wy to dopiero dysponujecie niewiedzą. Kur** Szwecja, Niemcy, Francja i można tak wymieniać to co teraz mają ? Szwedzi jak podpisali pakt migracyjny zostali zalani plaga bandytów z Afryki
psychol32, nie jestem za pisem, ale człowieku Ty nie masz w ogóle pojęcia o czym piszesz. Propaganda? Trzaskowski to jest jedna wielka propaganda. A to ogłoszenie się prezydentem przed oficjalnymi wynikami potwierdza tylko jego głupotę. Jutro będzie Tobie wciskał kity, że on wcale nie powiedział, że wygrał, nie nazwał się prezydentem i nie powiedział, że jego żona to pierwsza dama.