cytat z dnia 28 czerwca 2019 22:22 przez majster93Ja już zagrałem na Różańskiego, dla mnie 5,25 to promocja. Nie wiem o co chodzi z kursem na Ugonoha - 1,12 to chyba dla jakiś okazjonalnych graczy, którzy dobiją to do taśmy aby zniwelować podatek, bo przecież walczy ten gość z "Tańca z Gwiazdami"... Ugonoh nie walczył prawie 2,5 roku, bo walka z Kassim która odbyła się 1,5 roku temu też nam dużo nie powiedziała. Wyłączając Breazeale, to obaj mają rywali na podobnym poziomie. O Różańskim też za dużo nie wiemy, głównie jeśli chodzi o kondycje, ale to też nie jest mocną stroną Ugonoha. Do tego Różański walczy u siebie, ściany będą za nim i jest chyba zawodnikiem Wasilewskiego. Różański sparował z Zimnochem i Hunterem, za to Ugonoh wraca z nowym trenerem i nie wiem jakich miał rywali na sparingach. Bardzo mi to przypomina walkę Kownacki - Szpilka, gdzie też mieliśmy dla wielu anonimowego zawodnika, walczącego ze znanym celebrytą wracającym po długiej przerwie. O ile dobrze pamiętam kursy kształtowały się podobnie. Myślę, że dla polskiego boksu również lepiej będzie jeśli wygra to Różański. Ugonoha lubię, ale uważam że nie traktuje poważnie tego co robi i nie wiadomo czy po tej walce nie zdecyduje się na kolejny "Taniec z Gwiazdami", "Big Brother" czy może "
Konkurs Piosenki Eurowizji".
grtulacje analizy , moge dodać jako swiadek że Zimnoch na tych sparingach odbiajał sie od maty jak piłka , generalnie wiekszosc ludzi piszacych o boksie czy sportach walki niema o nich zielonego pojecia , to nie jest tak że ktos kto ma jakis talent wybije sie bo do tego potrzeba promotora i kasy a nie stania po bramkach i liczenia na tę jedna szanse że sie wygra walke w której jest sie przedstawianym jako mieso sprawa jest prosta nie masz promotora to klauny z forów nazywaja cie bumem