diegoforlan1
Użytkownik
No i sensacja stała się faktem. Ronald pakuje walizki. Chyba nikt tego się nie spodziewał.
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 19:41 przez bukovina
Po przeczytaniu książki O'Sullivana to nic mnie już nie zaskoczy w jego grze. Niesamowity człowiek ale też bardzo specyficzny
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 22:46 przez kurek99
Witam, czy ktoś wie co się dzieje w meczu Bingham - Dott? 16 frame zakończył się wynikiem 12-1 dla Dott'a.. i wg co ten Bingham wyczynia w tej sesji?
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 23:41 przez kurek99
Ja nie mam pojęcia o co tutaj chodzi, bo dla mnie to jest niemożliwe co zrobił Bingham tracąc taką przewagę. W dodatku nigdzie nie mogę znaleźć transmisji z tego meczu, więc nie wiem co o tym myśleć.
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 22:46 przez kurek99
Witam, czy ktoś wie co się dzieje w meczu Bingham - Dott? 16 frame zakończył się wynikiem 12-1 dla Dott'a.. i wg co ten Bingham wyczynia w tej sesji?
cytat z dnia 24 kwietnia 2019 06:30 przez sinus
Kto mi powie, o co chodziło w meczu Osy, bodajże w 16. lub 17. frejmie, kiedy to wbijał brejka i po wbiciu chyba przedostatniej czerwonej (takie wbicie wzdłuż długiej bandy od strony żółtej) odszedł od stołu? Z tego co wiem, to ani faul, ani podwójne zbicie nie zostało wywołane …
A strangely listless O’Sullivan blamed his defeat on a virus which he claimed had robbed him of his energy and his mojo. “All my limbs feel heavy,” he said. “I feel absolutely shattered, drained, no energy, struggling to stay awake. I feel absolutely horrendous. You have to come here physically and mentally feeling good. I’ve had a good season. I didn’t expect to do well and if physically not 100% it makes it harder. I tried to see what I could do to get through this match.”
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 21:02 przez psotnick
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 19:41 przez bukovina
Po przeczytaniu książki O'Sullivana to nic mnie już nie zaskoczy w jego grze. Niesamowity człowiek ale też bardzo specyficzny
Której książki? Bo autobiografii wydał kilka, plus jeszcze jakies kryminały A że specyficzny to wiadomo od kiedy się pojawił w tym sporcie.