0 celebpoker_pl Użytkownik Październik 22, 2007 #2 Witam Gratulacje! Prosze pierwszą dziesiątke o przysłanie swojego adresu do wysyłki na [email protected] pozdrawiam Darek
Witam Gratulacje! Prosze pierwszą dziesiątke o przysłanie swojego adresu do wysyłki na [email protected] pozdrawiam Darek
0 bananeq Forum VIP Październik 22, 2007 #3 Witam Gratulacje! Prosze pierwszą dziesiątke o przysłanie swojego adresu do wysyłki na [email protected] pozdrawiam Darek Kliknij aby rozwinąć... A powie mi Pan co zostanie nam przesłane? Zadałem to pytanie wczoraj, w pytaniach i propozycjach, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Przepraszam za OT.
Witam Gratulacje! Prosze pierwszą dziesiątke o przysłanie swojego adresu do wysyłki na [email protected] pozdrawiam Darek Kliknij aby rozwinąć... A powie mi Pan co zostanie nam przesłane? Zadałem to pytanie wczoraj, w pytaniach i propozycjach, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Przepraszam za OT.
30 spirol Użytkownik Październik 23, 2007 #4 eheh bananek gratuluje, zdziwlem sie jak cie zobaczylem w 10 bo chyba pamietasz nasze rozdanie zaraz na poczatku tur;p
eheh bananek gratuluje, zdziwlem sie jak cie zobaczylem w 10 bo chyba pamietasz nasze rozdanie zaraz na poczatku tur;p
0 celebpoker_pl Użytkownik Październik 23, 2007 #5 Witam, Pierwsza 10: koszulka, podkładka pod mysz, smycz i długopisy Miejsca 1-3: wejściówka do turnieju tylko dla Polaków z pulą 350€ Pierwsze miejsce: dodatkowo zestaw żetonów taki jak ten pozdrawiam Darek
Witam, Pierwsza 10: koszulka, podkładka pod mysz, smycz i długopisy Miejsca 1-3: wejściówka do turnieju tylko dla Polaków z pulą 350€ Pierwsze miejsce: dodatkowo zestaw żetonów taki jak ten pozdrawiam Darek
1K rpg Użytkownik Październik 23, 2007 #6 No to jeszcze tylko jedno pytanie z mojej strony. Kiedy bedzie ten turniej ?
0 frans Użytkownik Październik 24, 2007 #7 No to jeszcze tylko jedno pytanie z mojej strony. Kiedy bedzie ten turniej ? Kliknij aby rozwinąć... ???? Już był!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jezora:
No to jeszcze tylko jedno pytanie z mojej strony. Kiedy bedzie ten turniej ? Kliknij aby rozwinąć... ???? Już był!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jezora:
1K rpg Użytkownik Październik 24, 2007 #8 O kurde. Nie myslalem ze tak szybko wiec nie szukalem go w lobby. Ile bylo osós i od którego miejsca byla kasa?? Sory za ten OT.
O kurde. Nie myslalem ze tak szybko wiec nie szukalem go w lobby. Ile bylo osós i od którego miejsca byla kasa?? Sory za ten OT.
0 frans Użytkownik Październik 24, 2007 #9 Człowieku masz wyżej screna! KASA BYŁA OD 3 MIEJSCA A NAGDODY SĄ DLA 10 NAJLEPRZYCH!
30 spirol Użytkownik Październik 25, 2007 #10 Frans jemu niechodzi o tur na celeb poker co byl dla forum tylko o tur dla polakow gdzie pierwsze 3 miejsca w tur dla forum wygrywa wejscowke !
Frans jemu niechodzi o tur na celeb poker co byl dla forum tylko o tur dla polakow gdzie pierwsze 3 miejsca w tur dla forum wygrywa wejscowke !
0 stachu7 Użytkownik Październik 25, 2007 #11 Frans jemu niechodzi o tur na celeb poker co byl dla forum tylko o tur dla polakow gdzie pierwsze 3 miejsca w tur dla forum wygrywa wejscowke ! Kliknij aby rozwinąć... dokladnie:-D bo on zajal w tym turku od forum 2. miejsce:spokodfhgfh: tylko nie w tym temacie co trzeba sie pochwalil:jezora: pozdro:spokodfhgfh:
Frans jemu niechodzi o tur na celeb poker co byl dla forum tylko o tur dla polakow gdzie pierwsze 3 miejsca w tur dla forum wygrywa wejscowke ! Kliknij aby rozwinąć... dokladnie:-D bo on zajal w tym turku od forum 2. miejsce:spokodfhgfh: tylko nie w tym temacie co trzeba sie pochwalil:jezora: pozdro:spokodfhgfh:
0 celebpoker_pl Użytkownik Październik 29, 2007 #14 Witam, Gadżety wychodzą jutro, przepraszam za opóźnienie. Przypominam, że pierwsza trójka graczy gra jutro tj. 30-ego w turnieju z pulą nagród 350€. Nazwa: Polski Turniej VIP Godzina: 19:00 GMT (uwaga na zmianę czasu) powodzenia pozdrawiam Darek
Witam, Gadżety wychodzą jutro, przepraszam za opóźnienie. Przypominam, że pierwsza trójka graczy gra jutro tj. 30-ego w turnieju z pulą nagród 350€. Nazwa: Polski Turniej VIP Godzina: 19:00 GMT (uwaga na zmianę czasu) powodzenia pozdrawiam Darek