>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Znowu przegrałem - dlaczego?

win1988 164

win1988

Użytkownik
Nic na siłę, bo tutaj od razu jesteś na straconej pozycji. Ja żadnego systemu nigdy nie ruszałem, gram to na czym się znam, i co w mojej opinii ma jakieś tam szanse powodzenia. Najczęściej single i duble, choć i zdarzy się jakiś kupon z większą ilością zdarzeń. Odpowiem Ci na zadane pytania ogólnie, mimo iż zadałeś je w kontekście tego systemu.
1. Dla mnie nie ma znaczenia jaki jest kurs, ważne żeby być do przodu. Owszem, większość osób Ci powie, że nie rusza się &lt;1.20, ale jest to kwestia indywidualna. Ja rzadko je gram, ale ich nie unikam.
2. Granie singlami ma swoje dobre i złe strony. Wiadomo, mniej zdarzeń, większe prawdopodobieństwo na końcowy sukces. Jednak w mojej opinii granie singli ma sens tylko wtedy, kiedy dysponujemy nieco większą gotówką.
3. Ktoś kiedyś fajnie powiedział, że im więcej zdarzeń w ofercie tym więcej sposobów na przegraną. Jeżeli widzisz ofertę z ogromną ilością zdarzeń to wybierz z niej dwa, trzy typki i zagraj je.
Dużym problemem, a raczej największym w tej sprawie jest fakt, że w ogóle nie interesujesz się sportem... Ja nie wyobrażam sobie, aby obstawiać coś na czym w ogóle się nie znam ( liga singapurska, żużel, pływanie ). Rzadko pożyczam od kogoś typki. Zazwyczaj czytam kilka analiz odnośnie danego zdarzenia, aby ustosunkować się mniej lub bardziej do jego zagrania. Chcesz poprawić trafność/celność...Nie pozostaje Ci nic innego jak umiejętne pożyczanie typków, bo innej drogi tu nie ma...

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
A co ma psychika do sportu, a dokładniej do obstawiania zakładów??? Psychicznie to możesz się załamać jak kolejny raz wtapiasz kasę. Ale pewność siebie nie ma nic wspólnego z obstawianiem. Albo ocenisz prawdopodobieństwo lepiej niż bukmacher, albo trafisz na przeszacowany kurs, albo po prostu masz farta. Pewność siebie nie ma tu nic do rzeczy.
Pewność siebie to jedna z najistotniejszych rzeczy na którą muszą uważać zawodowi/profesjonalni gracze.
Nikt nigdy nie miał i mieć nie będzie skuteczności 100% a jeśli chcesz regularnie wygrywać to musisz grać konsekwentnie dobrze dopasowaną do siebie strategią kończąc przynajmniej międzyokresy dające wartość minimalną wartość statystyczną czyli jak zaczynasz trafnie typować to dochodzisz do wniosku, że jesteś jasnowidzem i po co będziesz grał za 5% budżetu na singla jak przecież jesteś lepszy od tarota i lepiej zagrać za 50% budżetu AKO z 10 zdarzeń...
No i z braku konsekwencji jesteś bankrutem... A brak konsekwencji i podobne historie zależą od psychiki...

Do góry Bottom