>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zniszczony kupon

G 0

grzesiek90

Użytkownik
Witam. Mam pytanko. A mianowicie postawiłem kupon w STS-ie i wygrałem go. Ale siora wpadła do pokoju i pomięła bo myślała że to coś niepotrzebnego. No i teraz pytanie co z nim zrobić?? Jak dam taki pomięty to mi wypłacą?? Czy juz nie ma ratunku??

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
jeśli jest tylko pomięty to spokojnie nie powinno byc problemu najważniejsze zeby nie był przerwany ten kod kreskowy a kupon możesz zawsze wyprasować i bedzie juz lepiej wyglądał ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Idź do punktu i po prostu zobacz , jeżeli pomięty jest jak to określiłeś to raczej wypłaca. Najwazniejszy jest kod jak wspomniał Jareks.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Mam lepszy i prostszy sposób kupon wkładamy do książki książkę gnieciemy albo stajemy na niej nogami następnie wyciągamy kupon i wygląda jak nowy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
heh, ja znam metodę że powinien trochę w tej książce pobyć ale od samego stania na niej nic raczej się nie stanie. Zależy również ile zakładamy aby na niej stać.
Pozdrawiam

artur202 4

artur202

Użytkownik
heh, ja znam metodę że powinien trochę w tej książce pobyć ale od samego stania na niej nic raczej się nie stanie. Zależy również ile zakładamy aby na niej stać.

Pozdrawiam
Chodziło mi raczej o poskakanie na nią. Tylko należy uważac,żeby książki nie uszkodzić:spokodfhgfh: ale pomaga na 100% ponieważ nasz ciężar np. 80kg gniecie każdą kartke a każda kartka oddziałowuje na naszą stronę gdzie mamy kupon co w rezultacie prowadzi do usunięcia zniekształceń.

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Prawda jest taka ze cały kupon bez róznicy czy jest pogięty czy nie mozesz wyrzucic, wyciąc nożyczkami jedynie kod, jeśli kod jest nienaruszony to koleś bez problemu najedzie (nei wiem jak to nazwac :p ) laserkiem i przyjma bezproblemowo.

G 46

ghs

Użytkownik
Nigdy nie obstawiałem u ziemniaków, ale z żelazkiem bym nie ryzykował - papier termiczny po potraktowaniu żelazkiem poczernieje.

V 3

vulture

Użytkownik
Ja moge dodać, że kiedyś w byłym profesjonalu (obecnej Fortunie, miałem taki przypadek, ze zalałem sobie tłuszczem kod kreskowy na wygranym kuponie i kod był nieczytelny. Poszedłem z tym do punktu, a babka w okienku wpisała do komputera te liczby któe są pod kodem i na tej podstawie wypłaciła kasę bez problemu.

Do góry Bottom