>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Znajomości w bukmacherstwie?

Status
Zamknięty.
baros 12,4K

baros

Użytkownik
Witam
Chciałbym zapytać tych osób, które znają się...Jak zdobyć różne znajomości za granicą czy też w innych regionach Polski, gdzie te osoby znałby się na tych różnorakich sprawach z bukmacherstwem i wymienialibyśmy się różnymi informacjami na temat spotkań piłkarskich. ??

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Przede wszystkim musisz być dobrym typerem i orientować sie w języku angielskim,dużo czytać,dużo pisać,a kontakty przyjdą same

sawas 27

sawas

Użytkownik
Miałem kiedyś sporo .. nie wiem, czy kontaktów, ale informacji z Portugalii. A zaczęło się, że napisałem do redaktora, z którym rozmawiała chyba Piłka Nożna, czy jakiś inny portal.. Wpisałem nazwisko tego pana w Google i znalazłem maila. Napisałem (po angielsku, bo portugalski u mnie bardzo ograniczony). Odpisał, podał kilka linków do ciekawych info z Portugalii, niektóre łatwo znaleźć w wyszukiwarce, ale było kilka takich, do których nie dotarłbym sam, jakieś fora, itp., bardzo przydatne. Potem od niego wszystko się zaczęło, jakieś nowe osoby, z tych forów również.
Następnie, zupełnie przypadkowo, kiedy brałem udział w takim szkolnym programie międzynarodowym, poznałem Polaka, którego ojciec dostał pracę w Lizbonie i mieszkają tam już kilka lat. To pozwoliło jeszcze łatwiej pokonywać bariery językowe.
Jeśli chodzi o ligi angielskie, Bundesligę, PD, czy Serie A, to chyba niepotrzebne są jakiekolwiek &quot;kontakty&quot; bo jest tak wiele stron dot. tych lig, że wszystkie potrzebne informacje można znaleźć..
Ale jeśli interesują Cię jakieś mniej znane rozgrywki to warto skupić się na jednym kraju, trochę poczytać w tamtejszym języku, przede wszystkim fora takie, jak to nasze. Później jakoś pójdzie, można nawiązać naprawdę ciekawe znajomości.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom